Prince of persia 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
PSN ID.: Beegabor
és hogy etz mihez kapcsolódik? itt megnézhetitek
sry a reklámért
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Prince of Persia: Prodigy néven, amelyett más fórumokon Prince of Persia: Ghosts of the Past néven híresztelnek. A játék cel shaded grafikával készül (akik nem ismernék XIII feeling). ha minden jól megy évvégére már játszhatunk újra PoP játékkel
szóval ha valaki új infót találna róla az bátran írjon
A bejelentés
A grafika
És egy videó
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
You cannot change your fate... ...No man can
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves
Röhely hogy min tudtok összeveszni, pop 1-2-3-4-5-1-66-21-7-134-1- mindegy mien rész, ti azon vitáztatok hogy ki a nagyobb fan.
Mellesleg felölem hívhatják prince of parlament: gyurcsány attacknak is, ha jó lesz, nem kerül egybõl a lomtárba
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Meg most az Xbox 1-es origonal sands of time kéne mert azt viszi a 360 de tényleg vannak az Xbox-os sands of time-ban plusz jelenetek a pc-s verzióhoz képest vagy nincsenek mert akkor nem veszem meg? Valaki mondta h olvasta h vannak báár úgysem lehet nagy adag plussz.
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Az assassin's creed sem semmi remélem ez elõbb jön ki mint a prince addig el leszek ezzel X360-on. 😊 Egy angol interjúban amit gamespot-on láttam meg is említik a sands of time-ot és a képek és eddigi pár videó alapján is leköti majd a prince of persia fanokat. 😊 Meg ez is Ubi fejlesztés. 😊
lehet,igazad van,de egyesek szerint valami új elemet tudunk majd benne irányítani.én eddig vízre tippeltem,de most,hogy kiszúrtam azt a "droid kezet"(eddig fel se tûnt)eléggé gyanús nekem a föld elem.mintha kõ,vagy sár lenne rajta.a homok passzol is,szal kiindulási alapnak nem rossz.nah majd meglássuk...
viszont sztem köze nem lesz a sands of time trilógiához (max az új herceg tehene ott legelt,ahol Farah virágot szedett)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves
Prince-nek leszakad a keze vagy mi ez a droid megoldás nagy robot kacsó vagy mi a szösz ez??Luke Skywalker<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting>
@
Arról szól hogy a herceg valamiért nem öregszik... (Homokos még mindig. a végén kiderül miért) és napjainkban feltéved az SGre. És csodálkozik hogy mennyi hülye n44bzor van a zinterneten. Ezért felveszi napszemüvegét és beMátrixolja magát a zinternetre. IP alapján felkeresi az ilyen n44bzorokat. kiMátrixolja magát a gépbõl. Álmában megerõszakolja az ilyen balfékek majd megöli õket.... Fasza gém de #84.dikk és #91.dikk fõMEGAgigaBOSS csak cheattel ment...
@
.dik része?
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Meg mivel feltörték lehet hogy így mostmár kise adnak új PoP-t mert még elég kezdeti stádiumban lehet és így sztem megvárják míg lehemegy a Assassin's creed és utána adnak csak ki újat hogy meglepetés legyen.
akkor az gáz.Nekem mindíg is nagy kedvencem volt a Prince sorozat,mikor
láttam,hogy lehetséges egy negyedik rész majd kiestema székembõl.Szóval fiúkák ha lehet ne b*szkuráljuk az Ubi-t,mert kell az a PoP4 nem?