1038
Kaspersky Int. Security
-
hodila #918 Segítségeteket szeretném kérni mégpedig, hogy a Kaspersky 2013 Internet security (KIS13) van a gépemen (Win7 64bit) és az lenne a gondom, hogy az istennek sem enged, CD-t vagy DVD-t írni. Ashampoo Burning Stúdió 12, író szoftver van telepítve, ( a NERO -val is ezt csinálta, de akkor még nem jöttem rá). Már betettem a "beállítások - speciális beállítások, azon belül a megbízható alkalmazásokba, hogy ne vizsgálja, és mégsem engedi. Ha kikapcsolom a védelmet a Kaspersky-n és utána kilépek, akkor szépen meg tudom írni a CD-t vagy a DVD-t. E-miatt míg rájöttem "elcsesztem" 5 vagy 6, üres CD-t"! Üzenetet viszont nem írt ki, vagy felugró ablakban sem jelzett semmit a Kaspersky, csak az író program jelezte, hogy "az írás sikertelen"!
Sajnos így ha írni akarok valami CD - t vagy DVD - t, mindig ki kell kapcsolnom a Kasperskyt !
Segítsetek már egy részletes beállítási leírással!
Előre is köszönöm a segítséget !
Üdv ! ! ! -
#917 szerintem írj a chip magazinnak, majdcsak írnak rá valamit. -
z1980 #916 Az e havi Chip magazinban található Kaspersky kóddal nem tudtam aktiválni se a KAV2012 se a KIS2012. Valaki tudja mi lehet a gond vele? Köszi előre is -
kl24h #915 Többször is fel lehet telepíteni, azért nincs semmi gond, csak ha lejárt a licenc akkor ki fogja írni, hogy le van járva, semmi probléma nem kell adódjon a telepítésnél. -
Proky #914 Ezt nem hiszem, máskor nem volt gond
-
#913 azert ezt probald meg. -
#912 Mert, ha mar 1x volt fent a gepeden akkor ugyanaz a verzio/fajta nemfog mukodni mig a rendszert ujra nem telepited. -
Proky #911 Van valakinek ötlete mi a megoldás: KIS2012 most lett leszedve, 5 percre raknám újra és kiakad a telepítésnél. Kasp. gyári oldaláról töltöttem le a legújabbat, leszedtem rendesen a régit, azóta már más programmal is szedtem le maradékokat, registry is ki van takarítva. Telepítés végén kiírja hogy szedjem le a Kasp virus Removal toolt, ami megtörtént,. lefutott és nem talál semmit. Semmi konkrét hibaüzenetet nem dob, csak annyit hogy a telepítés nem sikerült.
-
hodila #910 Kapcsold ki a netet! -
hodila #909 Kapcsold ki a netet, úgy feljön a tallózás! -
hodila #908 Kapcsold ki a netet, úgy előjön a tallózás ! ! ! -
z1980 #907 Köszönöm a választ! A flashplayer valóban rég volt frissítve, talán tényleg ez a gond. -
kl24h #906 Nem volt ilyen problémám, de annyit tehetsz, hogy Uninstalld a flash player-t, a shockwave player-t.
Letöltöd az Adobe Falsh Player-t és feltelepíted meg utána a Adobe Shockwave Player-t és azt is feltelepíted. Az Adobe Falsh Palyer-nél felajánlja a Google Toolbar-t, de ha akarod, hogy ne telepedjék fel, akkor kiveszed a pipa jelet előle.
Ezek után ha megint lefuttatod a sebezhetőségi ellenőrzést, nem kellene jelezze. Lehet azért jelzet, hogy már régi a flash player. -
z1980 #905 Sziasztok! Sebezhetőségi vizsgálatnál a KIS2012 talál egy hibát (C:\Windows\system32\Macromed\Flash\NPSWF32_11_2_202_160.dll), de nem akarja javítani. Felajánlja, hogy tegyem a kivételek közé, vagy törlés. Ha valakinek volt már ilyen problémája akkor kérlek írjatok. Köszönöm -
#904 Elmeletileg, meglehet vele,csinalni,ugy hogy kivan huzva a net,es mikor akarja ellenorizni a rossz kulcsot,akkor beadja ezt,az opciot. Amugy,file-bol nemtudod a kulcsot kivenni es azt berakni? -
#903 tudom de mikor én először adtam meg akkor azt a formáját választottam a licencnek hogy file-ból. így betallóztam neki de most valamiért nem engedi hogy másikat adjak meg mert 3 nap múlva lejár a mostani licenc -
#902 Nincs, betallozas csak a key-t kell megadni. -
#901 sziasztok a KIS 2012-nél hol lehet megadni a kulcs fájlt? nem tudom betallózni mert nem találom azt a menüt... -
#900 Na már nincs semmi baj,megoldódott a helyzet.
Ha gondolják az adminok törölhetik a bejegyzést...kicsit nagy lett a kép. -
#899 Heló kellemes húsvétot mindenkinek.
Reggel ez a remek kép fogadott,ezzel meg mi lehet a baj?
2012.04.09-et mutat a gép.Próbáltam újra beírni,de ez fogad mindig. Két éves szerződésem van. -
#898 Szívesen! -
Sidewinder #897 Jó lett!
Köszi!
-
#896 "nem sikerült csatlakozni a proxykiszolgálóhoz"
Vedd ki a pipát a Frissítés-Frissítési mód vagy hely-Proxy servers résznél. -
Sidewinder #895 Megvettem a Kaspersky Internet Security 2012-őt eredetiben a BP-i Árkád MediaMarkt üzletében. Fölraktam működött rendesen. Megcsinálta az első nagy frissítést,teljes vizsgálatot is csinált. Viszont utána a naponta többször végzendő(már ha a gép be van kapcsolva) automatikus frissítéseket nem csinálja normálisan. Mindig kiírja némi próbálkozás után,hogy nem sikerült csatlakozni a proxykiszolgálóhoz,és nem frissít. Viszont ha rámegyek a teljes vizsgálat részre, és elindítom akkor,a vizsgálat megkezdése előtt mindig figyelmeztet,és kiírja,hogy ajánlott frissíteni a vizsgálat előtt, és hogy el akarom e végezni ezt. Ha igent nyomok,akkor minden gond nélkül frissít.Nem értem,hogy miért csinálja ezt,eddig Kaspersky cuccokkal sosem volt semmi baj.Lehet ezen valahogy változtatni? -
hodila #894 Köszi ! ! ! -
#893 Rendes magyar a hivatalos szerverről. -
hodila #892 Bocs, de kérdezném, hogy ez magyarított, vagy már a rendes magyar verzió ? ? ?
Köszi ! ! !
Üdv! ! ! -
#891 KIS 2012 HUN ! -
hodila #890 Köszi a tippet!!!
Már megrendeltem, még 43 óráig tart az akció és így csak 4911ft-ba kerül az 1 éves licenc.
Remélem mindent jól csináltam, egy németországi bankba kellett utalni.
Üdv!!! -
#889 Na latod... ocso bammeg:D -
KaBuTo666 #888 lol!! Ennyiért meg is veszem! -
#887 Itt 55% os kedvezmenyt adnak. -
#886 Fel arosat lehet venni, haver most vett a napokban ha meg tart kapod a linkt. -
hodila #885 Sziasztok ! ! !
Hol lehetne 1 éves licencet viszonylag olcsóbban megvenni, most egy 30-napos próbalicencem van.
Előre is köszönöm ! ! !
Üdv ! -
Szuni #884 Kérdezném a 2012-őt használóktól, visszatették azt az opciót, hogy a program (ha akarom) megkérdez minden egyes hálózati műveletnél? 2010-ig benne volt, utána egyszerűsítették, akkor abbahagytam a használatát és vásárlását jó pár év után.. Azaz előbb kérdez, és én definiálhatom a szabályokat, nem utólag kell eldugott listákat szerkesztgetni.. -
#883 na, vételeztem is egy éves licence-t, 6640 Ft-ba fájt. -
#882 oks, köszi az infót! -
Arkon #881 NEM !!!
De a 2011-esre se telepítsd rá (szerintem) majd a magyar 2012-est. Szedd le és úgy tedd fel a 2012-est. Jobb ilyenkor egy tiszta telepítés, mert megelőzhet néhány - akár komolyabb - utána jelentkező problémát is. -
#880 A Kaspersky-oldalon akarsz 2012-es licencet és mondjuk egy havi kódod van, rámész a licence megújítás gombra, beütöd a licence kódot és 39.99$ helyett máris 31.99$-ét veheted meg :P -
#879 Talán hülye kérdés, de magyar 2011-et használok. Arra ráinstallálhatom a 2012-es angolt?