48
Star Wolves 2
-
#48 Nagyon úgy néz ki, hogy az angol verzióban (mivel jóval később készült el mint a német) már benne van a német verzióhoz kiadott patch is, így hiába is várunk egy angol patch-re. -
Cash23 #47 Nem tudja valaki adtak már ki angol patchet vagy még mindig csak a német van? -
Jumpy #46 Sezvasztok..
a szokásos gondokhoz nem szólok hozzá,de!!
UGY NEM AZ A VÉGE ahol két argoniai frighter közd egy MSF cruiserrel??
A Never sectorban??? -
Cash23 #45 akkor lehet az a gond mert én is csak németet találtam :) -
#44 Én csak német nyelvű patchet látok, kötve hiszem, hogy az jó az angolhoz... -
#43 MIlyen patchet raktál fel? :O
Hol van az? -
Cash23 #42 Én fel raktam a patchet de így is fagyogat és így valahogy nem tudom élvezni, nem kellet volna meg szűni ennek a hibának a patchel?
-
#41 Al-nak nagyon minimális a szerepe a játékban(legalábbis az első részhez képest). Asszem ennyit nyugodtan elmondhatok spoilerezés nélkül.
Illetve igazából nem jöttem rá, hogy mi is volt a valódi szerepe. Asszem a nyáron ha jobban lesz időm végigviszem a corporation oldallal is, és akkor jobban figyelek majd a storyra, mert gyk. az összes dialógus átugrottam attól félve, hogy befagy(volt alapja a félelemnek)... -
Raulicio #40 Most ne mááár, hogy az a vége amire gondolok!!! Nem akarok spoilerezni csak annyit kérdezek, hogy Al??? -
Thanatos #39 hátén várok, annyira nem érdekel hogy szenvedjek vele :)
-
#38 Én azt vettem észre, hogy a scriptekkel van a gond, nem igazán akarnak rendesen betöltődni (ugye ilyenkor fagy), vagy ha pont "belevágsz" egy scriptbe egy mentéssel akkor kifejezetten vicces eredményeket lehet elérni.
Nekem volt olyan csatám az új jövevényekkel, ahol elsőre nem jelent meg az MSF-nek a csatahajója, visszatöltés után meg ottvolt. Volt hogy pont úgy mentettem, hogy az ellenfél nem lett ellenfél, hanem semleges volt, és álltak egymás mellett az "ellenséges" hajók... -
Raulicio #37 azért kösz!
Ma megcsináltam a lefagyós csatámat:) Sűrű mentések között jórész térkép nézetben:(
Megvan az alien kütyü de most megint jönnek a gonoszok:))) Megint lefagyós csata:/ -
Kindred Blades #36 Egy külföldi segítsük-egymást (torrent :) ) oldal fórumán volt, zártkörű sajnos. -
#35 Arra várhatsz :D.
Hajtott a kíváncsiság :D. Egy idő után mondjuk idegesítő volt, az állandó fagyás, aztán megszoktam és mindíg cak azon reszkettem, hogy ne mentés közben faggyon meg :D. De elég rövid a játék... -
Thanatos #34 fagyogatás mellet is volt ideged végigtolni? gratz, van türelmed :D én várok inkább patchet :) -
#33 Hát én végigvittem, érdekes játék. Egyrészt nagyon könnyű volt (egyedül az utolsó csata izzasztott meg egy picit), másrészt a nyitottság egy hazugság :). Ugyanannyira lineáris, mint az első rész volt. Gyak. más story, pár + hajó, meg fegyver, ennyi ez a 2. rész. Akkor vajon miért tartott ennyi ideig megcsinálni? Nekem folyamatosan (kb. 30 perenként) fagyott, nem tudom miért. Voltak benne érdekes lassulások, 1280x800-ban 2xAA 2xAF, minden max átlag 150 fps-el ment, de volt egy pár nagyobb csata ahol konstans 5 fps-t!!! produkált, mindezt úgy, hogy nem izgatta, hogy ilyenkor milyenek a grafikai beállítások. Szóval kellemes játék, van benne lehetőség, de ezt nem igazán sikerült realizálni :( sajnos. Nekem olyan EVE Online-os feelingem volt végig (ezért is tetszik). -
Raulicio #32 Be tudnád linkelni a fórumot ahol ezt olvastad? Én keresgéltem egy csomót de egy normális angol fórumot sem találtam:( Hihetetlen számomra, hogy 2007-ben megtörténhet ilyen, hogy ennyire nincs nemzetközi támogatottsága egy játéknak. Kijött németül, aztán kész. Mindenki más le van szarva. Érdekes... -
Raulicio #31 Bizony-bizony ez a megoldás. Később már nem nagyon lesz ilyen gond.
Annyira idegesítő, hogy nem tudok játszani! Van egy jó nagy csata, ahol 10-ből 9szer lefagy a csata közben. Nem tudom megcsinálni, de már a hajamat tépkedem kb. -
balty #30 Én vagy 30 pernyi tűnődés után elindultam a hajóval egyik irányba és egyzser csak feldobott 1 párbeszédpanelt. 2 küldi közül lehet választani, az egyik az amit maiben küldtek. -
Kindred Blades #29 Küldetések elfogadásához elég a párbeszédet követni, ott fogja felajánlani a különböző opciókat -azaz nincs accept quest/job gomb-.
Patch-et, ha jól tudom, hamarosan integrálják, de mivel még én is csak angol nyelvű fórumon olvastam, biztosra nem tudom mondani. -
Raulicio #28 hú már nem emlékszem, de tudom, hogy ezen én is tűnődtem az elején:) Aztán valahogy megoldódott magától.
Egyébként egész jól haladok, de így, hogy 10 percenként lefagy teljesen játszhatatlan... Már majdnem kidobtam az egész gépet az ablakon.
Esetleg valaki nem tud valami, hogy mikor lesz vagy lesz-e angol patch?? Metr az baromi jó, hogy német paccs van már egy éve de azzal kitörölhetem:((( -
bree #27 Sziasztok!
Elmondaná valaki, hogy lehet felvenni küldetéseket?
Az első küldetésnél közlik, hogy elárulják a koordinátákat, ahová menni kell, ha elfogadom a quest-et. De nem tudom hogyan kell.
Megköszönném, ha valaki felvilágosítana.
Köszi! -
Raulicio #26 Köszi a gyors válaszokat! -
Kindred Blades #25 Quests lognál a jobb felső fül, a 'jobs' kell neked. Ott leírja, hogy melyik állomásra kell elmenned a szállítandó cuccért.
Pilóták majd szépen sorban jönnek, ahogy a történet főszála halad előre, zsoldosokat is lehet felfogadni, ahogy a kolléga írta, de nem túl gazdaságos, minden egyes alkalommal ha más szektorba lépsz, elkérik a bérüket, de azért egy-egy durvább csatánál remekül megfelelnek a rakéta-elhárítópajzs szerepére :). Addig szépen torpedózhatod az idegen fregattot. -
Thanatos #24 eleinte csak két pilotád van, utána jön még egy, és a story folyamán lessz csak egyre több, felfogadni asszem max mercenary-kat lehet de azt még nem probáltam -
Raulicio #23 Nekem még csak egyszer fagyott le, amikor felrobbant a saját hajóm:D -
Raulicio #22 Sziasztok!
Én most játszottam először ezzel a játékkal, de máris gondom akadt vele...
Rögtön az első MSF küldetés, hogy valami cargo-t kéne vinni egy állomásra. Nade hol lehet felszedni a cargot? Mert elmentem a végcélhoz, ahol közölték, hogy mivel üres kézzel jöttem, mehetek is...
A másik problémám, hogy vettem fightereket, amiket be is raktam a 6 slotba, felfegyvereztem őket, stb, de nem lehet őket kiküldeni harcolni... Vhol fel kell fogadni pilótákat? vagy mit bénázok el? PLS help! nagyon béna vagyok:(( -
Kindred Blades #21 Aki egyébként szeretne fagyások nélkül játszani, annak leírom a rövid tapasztalatot, hogy hogyan sikerült elkerülni. (Na, ezt jól megmondtam :) )
Két-három csata még rendben ment, az utazások úgyszintén. Ha viszont négy-öt szektort pattantam, és nagyobb lélegzetű csatába keveredtem, úgy, hogy előtte már részt vettem egyben, akkor valamely ellenséges hajó kilövésekor kivétel nélkül lefagyott. Orvoslás: Ha egy csata után több szektort utazunk, és ellenséget fedezünk fel, kiment, játékot újraindít, és máris élvezhetjük a robbanásokat :).
A játék egyébként elég szépen optimalizált, csakúgy, mint az elődje, 2-300 fps-t produkál csatán kívül, bázisok közelében 80-120, nagyobb csaták közben is stabil 40-et tart egy közepes gépen.
Ha valakinek sikerült MSF oldalon túljutni a mega-bomb-os küldetésen, dobjon meg egy privát üzenettel, adok e-mail címet, hogy hova kérem a mentést, nekem egyszerűen mindig megfagy a fregatt szétlövésekor. -
Kindred Blades #20 Fagyogat itt is, nem is kicsit, van egy küldetés, amin egyszerűen nem is lehet továbbjutni, mert egy frigate felrobbanása után megáll az egész. Ahogy olvastam külföldi fórumokat, ezek máshol is feltűntek, szal egy kicsit még várhatunk a patch-re. -
JTBM #19 Játszottam vele egy kicsit. Sajnos rendesen fagyogat. Néha a gépet vissza lehet hozni, néha nem.
Egyébként jó kis játék, de nekem elég nehéznek tűnik és elég véletlenszerű, hogy mi lesz a csata vége... -
csgj #18 nem rossz game, nekem kicsit lassúnak tűnik, de jó -
Thanatos #17 jah, ez van :/ -
#16 Majd lesz benne par uj fegyver es npc karakter. Hat a leirasokbol kb ennyit vettem ki, hogy ennyi valtozast hoz a second episode.
Sajnos :( -
Thanatos #15 hát amenyit játszottam vele eddig (kb elsp két és fél mission) az alapján totál ugyan az eddig mint az első, de nagyon, még fegyverek meg egyébb cuccok is eddig :) csak annyi hogy itt már az elején is alienek jönnek :) -
csgj #14 ok, kösz, akkor meglesem :D -
#13 Az elso nagyon jo kis jatek volt. (Sajnos ugy vettem eszre a leirasok alapjan, hogy a masodik resz nem sok valtozast hoz.)
Viszont ha az elso resszel nem jatszottal, nyugodtan szedd le, mert igy ujdonsag lesz szamodra. -
csgj #12 vki nekiesett már? :) Mert nemtom, hogy leszedjem e... ugyanis az űrgamek sokszor tudnak ratyik lenni :P -
#11 Vegyes. -
ricsa008 #10 és ez most akkor végülis milyen játék RPG vagy űrszim.? -
kHares #9 Vajon 9 hónap mire ment el? Mert nem fordításra az biztos. Sebaj, majd kipróbáljuk