Star Wolves 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a szokásos gondokhoz nem szólok hozzá,de!!
UGY NEM AZ A VÉGE ahol két argoniai frighter közd egy MSF cruiserrel??
A Never sectorban???
Illetve igazából nem jöttem rá, hogy mi is volt a valódi szerepe. Asszem a nyáron ha jobban lesz idõm végigviszem a corporation oldallal is, és akkor jobban figyelek majd a storyra, mert gyk. az összes dialógus átugrottam attól félve, hogy befagy(volt alapja a félelemnek)...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nekem volt olyan csatám az új jövevényekkel, ahol elsõre nem jelent meg az MSF-nek a csatahajója, visszatöltés után meg ottvolt. Volt hogy pont úgy mentettem, hogy az ellenfél nem lett ellenfél, hanem semleges volt, és álltak egymás mellett az "ellenséges" hajók...
Ma megcsináltam a lefagyós csatámat😊 Sûrû mentések között jórész térkép nézetben😞
Megvan az alien kütyü de most megint jönnek a gonoszok😊)) Megint lefagyós csata:/
Hajtott a kíváncsiság 😄. Egy idõ után mondjuk idegesítõ volt, az állandó fagyás, aztán megszoktam és mindíg cak azon reszkettem, hogy ne mentés közben faggyon meg 😄. De elég rövid a játék...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Annyira idegesítõ, hogy nem tudok játszani! Van egy jó nagy csata, ahol 10-bõl 9szer lefagy a csata közben. Nem tudom megcsinálni, de már a hajamat tépkedem kb.
Patch-et, ha jól tudom, hamarosan integrálják, de mivel még én is csak angol nyelvû fórumon olvastam, biztosra nem tudom mondani.
Egyébként egész jól haladok, de így, hogy 10 percenként lefagy teljesen játszhatatlan... Már majdnem kidobtam az egész gépet az ablakon.
Esetleg valaki nem tud valami, hogy mikor lesz vagy lesz-e angol patch?? Metr az baromi jó, hogy német paccs van már egy éve de azzal kitörölhetem😞((
Elmondaná valaki, hogy lehet felvenni küldetéseket?
Az elsõ küldetésnél közlik, hogy elárulják a koordinátákat, ahová menni kell, ha elfogadom a quest-et. De nem tudom hogyan kell.
Megköszönném, ha valaki felvilágosítana.
Köszi!
Pilóták majd szépen sorban jönnek, ahogy a történet fõszála halad elõre, zsoldosokat is lehet felfogadni, ahogy a kolléga írta, de nem túl gazdaságos, minden egyes alkalommal ha más szektorba lépsz, elkérik a bérüket, de azért egy-egy durvább csatánál remekül megfelelnek a rakéta-elhárítópajzs szerepére 😊. Addig szépen torpedózhatod az idegen fregattot.
Én most játszottam elõször ezzel a játékkal, de máris gondom akadt vele...
Rögtön az elsõ MSF küldetés, hogy valami cargo-t kéne vinni egy állomásra. Nade hol lehet felszedni a cargot? Mert elmentem a végcélhoz, ahol közölték, hogy mivel üres kézzel jöttem, mehetek is...
A másik problémám, hogy vettem fightereket, amiket be is raktam a 6 slotba, felfegyvereztem õket, stb, de nem lehet õket kiküldeni harcolni... Vhol fel kell fogadni pilótákat? vagy mit bénázok el? PLS help! nagyon béna vagyok😞(
Két-három csata még rendben ment, az utazások úgyszintén. Ha viszont négy-öt szektort pattantam, és nagyobb lélegzetû csatába keveredtem, úgy, hogy elõtte már részt vettem egyben, akkor valamely ellenséges hajó kilövésekor kivétel nélkül lefagyott. Orvoslás: Ha egy csata után több szektort utazunk, és ellenséget fedezünk fel, kiment, játékot újraindít, és máris élvezhetjük a robbanásokat 😊.
A játék egyébként elég szépen optimalizált, csakúgy, mint az elõdje, 2-300 fps-t produkál csatán kívül, bázisok közelében 80-120, nagyobb csaták közben is stabil 40-et tart egy közepes gépen.
Ha valakinek sikerült MSF oldalon túljutni a mega-bomb-os küldetésen, dobjon meg egy privát üzenettel, adok e-mail címet, hogy hova kérem a mentést, nekem egyszerûen mindig megfagy a fregatt szétlövésekor.
Egyébként jó kis játék, de nekem elég nehéznek tûnik és elég véletlenszerû, hogy mi lesz a csata vége...
Sajnos 😞
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Viszont ha az elso resszel nem jatszottal, nyugodtan szedd le, mert igy ujdonsag lesz szamodra.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Leszedte már esetleg valaki? Én most töltöm torrentrõl, de sajnos elég szánalmas sebességgel jön...
\"...de miért nem rakja ki a hasára a mellét???\"