Tomb Raider: Action Adventure

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yrda
és nekem a Legend viszi a pálmát
az az istenkirály :)
AOD pedig a legnagyobb csalódás volt, sajnos..

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Yrda
én is itt vagyok mint fan
megvan az összes TR rész az elsötöl az utolsóig
és imádom Lara-t :))

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Fido4life
vagy kitalálhatnának egy fiatalító szert, ami megakadályozza az öregedésben :D

Akit érdekel: :-)
Van egy nyereményjáték a http://tombraiders.hu/ oldalon.

A 2 teamos mód arra való, hogy ketten is lehessen végigvinni a játékot. Külön-külön jegyzi meg a pálya végi kódokat, az eredményeket. Akár versenyezhetsz is valakivel. :)
PlaySafe móddal mint egy videót nézheted meg, viszont akkor nem lesz meg a 105 pont. :)
Chronicles--AOD: A TR5 valóban egy visszaemlékezés. A végén egy kérdõjelel. Megtalálták Lara cuccát. :-) Valahogy kikeveredett a piramisból. Naná hogy ki, hisz az AOD-ban hal meg Croy. Vagyis a történetben egy lyuk van, talán befoltozzák. :-)
Valamit ki kell találniuk, mert lassan a nyugdíj felé közeleg a hõsnõnk. :) Esetleg az Avalonban megfiatalodik? Ki tudja? :)
fery02
Ja, akkor már tényleg játék lenne. Így viszont nem tudom eldönteni, hogy a játékok közé, vagy a filmek közé rakjam XD. Amúgy az irányítást úgy meglehetne oldani, de akkor legalább duplarétegû lemez lenne belõle. :) Én amúgy azt is sajnáltam ebbe az Action Adventure-ba, hogy nagyon sok részt kihagytak az Angel of Darkness-bõl, pedig még lett volna hely a lemezen pár jelentenek.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

akyyy
nem, az angel of darkness egyiptom után van, azt nem tudom mennyi i dõ telt el, sztem 1-2 év.

a lényeg hogy nem halt meg, sõt a játékban közölnek is néhol egykét dolgot egyiptommal kapcsolatban.

kár hogy nem magyar a játék.

bár angol feliratot se nagyon leltem.

a 2 teamsos mód mire való??

meg én is néztem hogy a safe mód, az afféle biztonsági mód, hogy a biztos továbbjutást adja minfenlée harc nélkül!

amúgy jobb lett volan vmi olyasmi, hogy a felfele gomb elõre, lefele gomb le, stb, a számokkal meg lõsz, ugors,z gugolsz, stb:D

így akûár csinálhatnék egy carbont is dvd lejátszóra, felveszem vmi progival ahogy játszok, többször is csak mindig máshogy megyek, és közé választót h most mit tegyek:D bár néhol azért vannak ötletes megoldások

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

fery02
Én eddig 2x toltam ki, igaz, nem nagy ördõngõsség, mert 2 óra alatt le lehet zavarni az egészet, fõleg Play safe módokat használva. Elsõnek 85 pontom lett, másodjára pedig összegyûjtöttem a maximális 100-at, de nem kaptam semmi jutalmat sem :P Szal az a pont gyûjtés csak dísznek van, nem nagyon kell vele foglalkozni. Meg nemtom te vagy-e, akivel beszélgettem már régebben TR témában. Valaki mondta, hogy mi is a Chronicles, mert nem nagyon értettem. Lehet hogy te voltál, mind1. Ugye a 4. részben meghalt, az egész 5. rész az visszaemlékezés, ezt is értem :) Jön az Angel of Darkness. Ez is visszaemlékezés volna? Vagy mégse halt meg? :P

akyyy
gwcc ez nagoyn jó:D:D:D

jó lenne, ha az aOTD folytatásait is megcisnálnák igy és akkor kiderülne mi történt larával egyiptomba:)

eddig 5 pontom van az elsõ küldibe:D

kicsit igy rossz hogy nem rég vittem végig és tudom fejbõl mit érdemes csinálni:D

de most mentem eurékát nézni

fery02
Végülis mintha filmet néznél, csak néha a távirányítóhoz kell nyúlni, hogy parancsot adj. De magától megy az egész.

akyyy
tudom én is most találtam meg fizetõs oldalon, meg torrenten is, de nagoyn lassan jön:(
55%, és még 18 óra, vááááá
remélem érdemes.. kiváncsi vok miylen dvdn jáccani:D

fery02
Tudom, hogy csak az UA-ban jelenik meg, de persez van megoldás :P
Torrentrõl már lehet szedni. Én mondjuk a mininova.com-ról szedtem.

akyyy
ha be lehetne szerezni, megosztanám veled, de tudtommla senki se játszik vele:)

tr ruma is ki van halva fullra

fery02
*valaki

fery02
Na, ki játszotta már ki? Kinek hány pontja lett a 100-ból? Érdekelne, mert nekem csak 85, pedig ... Mind1 :D

akyyy
én se nevezném magam fannak, de ezt sehol se lehet beszerezni :( legalább vmi letötlhetõ demot adhattak volna:D

fery02
De népszerûtlen ez a topic. Sajnos úgy látom, hogy már rajtam kívül nem igazán sok vérbeli TR fan van Magyarországon :(

akyyy
nem láttad benen a videókat, h az egész egy megemlékezés? vagy mikro a boszorkányál van akicsi tini lara, akkor összement? vagy visszamnet az idõbe? :DDDDDDd

tombraider.hu-n olvastam pedig h a 6tól kezdõdõen a következõ 3 részben derül ki, hogy hogy és támadt fel lara...

vagsi nem támadt fel, hanem bent rekedt a piramisban. és ott valami történt vele, ezétr távozott belõle a régész szellem, és helyette teljeesn más lett mint volt:) az ott lévõ fáraó (szelleme?) miatt... nemtom már pontosan kit kellet ott kinyirni. de hogy mi is történt pontosan, annak kéne kiderülnie. azt tom h a következõ tr-es rész az elsõ részhez tér vissza( trendi mostanába a gyökerekhez visszatérni. á lá star trek is...)

fery02
Nem értem még mindíg XD

Seth
a Chronicles-ben úgy mesélték el az egybegyültek Lara kalandjait, így kerülhetett az operába ;D

PSN ID.: Beegabor

fery02
A Legendbõl azt nem fogod megtudni, teljesen más a története, nem folytatja az elõzõ részeket. Szerintem azt nem tudni, hogy hogy jött ki a piramisból, mert a következõ rész, a Chronicles úgy kezdõdik, hogy van ugye a temetés, a következõ videóbvan meg már az Operában látjuk Larát. :) De én akkor azt nem értem, hogy akkor kit temettek? vagy senkit se? :)

Senkkik
hát szerintem nem sikerült ez a rész túl jól... ezt mégegyszer végigvinni csak dvd-n... háááát

akyyy
majd most fogon nemsokára a legendet is végigvinni. remélem abba fény derül, hogy hogy jött ki lara a piramisból mert ez az ami engem nagoyn zavar...:S

monjduk nem i slenne nagoyn gond, de mivel az ötödik rész atemetérésõl szól, ezért kéne valamit mondani:D

fery02
Mit nem találtál? Tomb Raider: The Action Adventure-t? Énse, ha arra gondolsz :(

akyyy
de én eddig sehol se találtam:(

fery02
Én is végigvittem anno. Végülis nem volt olyan rossz. A fotelbe kényelmesen hátradõlve is végigvinném megint végülis :D

akyyy
mostnem rég vittem végig nem volt rossz:) végigvinném távirányítoval is

fery02
Jaj, ez Angel of Darkness-es? :(

akyyy
nem tudja valaki hol lehet rendelni?

akyyy
azért nem kicsit kíváncsi vagyok milyen lesz ezzel játszani:D

akyyy

akyyy

akyyy

akyyy

akyyy
november demssez van:( am majd mit lehet a játékban csinálni?

akyyy
nekem bármi jó, csak hogy ne unatkozzak ha nincs szabad gép:D

Sir Quno Jedi
Ezek anno játéktermi gépekre készültek (sok-sok évvel ezelõtt) és azóta már átírták õket CD, DVD, PC, sõt konzolverziók is vannak szép számmal. Szal. túl sokat ne várjál.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

akyyy
ezeken kívül vannak még ilyen játékok? vagy ez ennyire kezdetleges?:)

Sir Quno Jedi
Ja bocs, nekem eredeti, sry!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

akyyy
ezt néztem és nem találtam sehol sem ahol le lehetne szendi én meg csak kipróbálni akarom...:C

Sir Quno Jedi

Sir Quno Jedi

Nekem a telefonnal játszható Elektor Kalandoros Super Mario ugrott be, bár ez teljesen más. Azt is fel akartam hívni tárcsás telefonnal...

akyyy
ez már nincsen?:( :)

+ tudtok még ilyen dvd-n játszható játékokat?:P

akyyy
az is ilyen dvd lejátszós? tudán pontosabb neveket mondnai?:)

Na ebbõl nem lesz divx dvdrip verzió ;)

Ez arra emlékeztet, amikor régen volt a teletexten kalandjáték, azt is távirányítóval lehetett játszani.
Kíváncsi leszek rá, jó ötlet.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Sir Quno Jedi
Bezzeg ha Karimával élõ felvételekben elevenedne meg a Támb Réjdõ, akkor én is benézném!

Sir Quno Jedi
Bár ennek a grafikája "kissé" gáz! Ha már elõre lehet(kell) renderelni, miért ilyen gagyi szinten teszik, ááááááááááá

Sir Quno Jedi
Nékem pl. megvan a Drug Wars az American Laser Games-tõl DVD-n, az is ilyen gép nélkül játszható (mint általában az ALG játékok).

Fido4life
Jah,nálam a DVD távirányító szinte írányíthatatlan.. Na de majd PS2-n... <#nyes>

Már most látom, ahogy néhány családapa dühösen vágja földhöz a távkapcsot a 12. pálya fõszörnyénél, mert kimerült benne a TG elem :)

Oldal 1 / 2Következő →