65
Tomb Raider: The Action Adventure
-
#25 Crime Fighter csomag újrakiadás -
Vlala #24 Nekem a telefonnal játszható Elektor Kalandoros Super Mario ugrott be, bár ez teljesen más. Azt is fel akartam hívni tárcsás telefonnal... -
#23 ez már nincsen?:( :)
+ tudtok még ilyen dvd-n játszható játékokat?:P -
#22 az is ilyen dvd lejátszós? tudán pontosabb neveket mondnai?:) -
Emmegki #21 Na ebből nem lesz divx dvdrip verzió ;)
Ez arra emlékeztet, amikor régen volt a teletexten kalandjáték, azt is távirányítóval lehetett játszani.
Kíváncsi leszek rá, jó ötlet. -
#20 Bezzeg ha Karimával élő felvételekben elevenedne meg a Támb Réjdő, akkor én is benézném! -
#19 Bár ennek a grafikája "kissé" gáz! Ha már előre lehet(kell) renderelni, miért ilyen gagyi szinten teszik, ááááááááááá -
#18 Nékem pl. megvan a Drug Wars az American Laser Games-től DVD-n, az is ilyen gép nélkül játszható (mint általában az ALG játékok). -
#17 Jah,nálam a DVD távirányító szinte írányíthatatlan.. Na de majd PS2-n... -
Vlala #16 Már most látom, ahogy néhány családapa dühösen vágja földhöz a távkapcsot a 12. pálya főszörnyénél, mert kimerült benne a TG elem :) -
#15 most ez komoly??? azt a kurva...
topic fav+ -
#14 mostmár poligonbol lesz a punijais. -
#13 Biztos menni fog, csak minek
:-)
25 USD lesz az ára.
Ilyesmi bonus disc-ként szokott némely film mellé kerülni,
elég érdekes üzleti próbálkozás ... kíváncsi leszek, bejön-e. -
#12 TERMÉKINFORMÁCIÓ:
CÍM: Lara Croft Tomb Raider: The Action Adventure
TÍPUS: Akció / Kaland
PLATFORM: Interaktív DVD - DVD9
iDVD FEJLESZTŐ: Bright Entertainment
KIADÓ: Bright Entertainment
FORGALMAZÓ: Pinnacle Vision
MEGJELENÉSI DÁTUM: 2006. november 6.
KISKERESKEDELMI ÁRA: £14.99 / $24.99 -
#11 a fene, akkor gépen nem is fog menni? -
#10 nem tudtam a rövid címbe normálisan beleírni, hogy "The Action Adventure" ,mert nem fért ki.
Elnézéseteket kérem ezért :) -
#9 System Requirements :
DVD lejátszó, távirányító, TV
:-) -
#8 így van:)
várom nagyon :) -
#7 Nem tudom magamat írásban ironikusabban kifejezni. -
#6 A Bright Entertainment Ltd két napja hivatalosan bejelentette, hogy a Lara Croft Tomb Raider: The Action Adventure c. interaktív DVD-játék 2006. november 6-án kerül a boltok polcaira.
A közelgő stuffban Larát a DVD-lejátszó távirányítójának "fel", "le", "balra", "jobbra" és "enter" parancsgombjaival terelgethetjük. A játék a karácsonyi szezonban kifejezetten a nem játékos rétegeket célozza be, ezáltal egyetlen este, ám maximum egyetlen délután alatt végigjátszható. Az újrajátszásokra a magasabb pontszám elérése, illetve a játékosoknak egymás közti csapatokra való osztódás lehetősége motiválhat.
www.tombraider.hu
-
#5 LOL -
#4 minek -
#3 Azért megnevezhetted volna a forrást:
"Tomb Raider: The Action Adventure. Ez lesz az új Tomb Raider állítólag."
Gamestar -
moralosan #2 Állítólag te valamit nagyon tudsz. -
#1 ez lesz az új Tomb Raider állítólag..