65
Tomb Raider: The Action Adventure
  • Yrda
    és nekem a Legend viszi a pálmát
    az az istenkirály :)
    AOD pedig a legnagyobb csalódás volt, sajnos..
  • Yrda
    én is itt vagyok mint fan
    megvan az összes TR rész az elsötöl az utolsóig
    és imádom Lara-t :))
  • Fido4life
    vagy kitalálhatnának egy fiatalító szert, ami megakadályozza az öregedésben :D
  • Bubu7
    Akit érdekel: :-)
    Van egy nyereményjáték a http://tombraiders.hu/ oldalon.

A 2 teamos mód arra való, hogy ketten is lehessen végigvinni a játékot. Külön-külön jegyzi meg a pálya végi kódokat, az eredményeket. Akár versenyezhetsz is valakivel. :)
    PlaySafe móddal mint egy videót nézheted meg, viszont akkor nem lesz meg a 105 pont. :)
    Chronicles--AOD: A TR5 valóban egy visszaemlékezés. A végén egy kérdőjelel. Megtalálták Lara cuccát. :-) Valahogy kikeveredett a piramisból. Naná hogy ki, hisz az AOD-ban hal meg Croy. Vagyis a történetben egy lyuk van, talán befoltozzák. :-)
    Valamit ki kell találniuk, mert lassan a nyugdíj felé közeleg a hősnőnk. :) Esetleg az Avalonban megfiatalodik? Ki tudja? :)
  • fery02
    Ja, akkor már tényleg játék lenne. Így viszont nem tudom eldönteni, hogy a játékok közé, vagy a filmek közé rakjam XD. Amúgy az irányítást úgy meglehetne oldani, de akkor legalább duplarétegű lemez lenne belőle. :) Én amúgy azt is sajnáltam ebbe az Action Adventure-ba, hogy nagyon sok részt kihagytak az Angel of Darkness-ből, pedig még lett volna hely a lemezen pár jelentenek.
  • akyyy
    nem, az angel of darkness egyiptom után van, azt nem tudom mennyi i dő telt el, sztem 1-2 év.

a lényeg hogy nem halt meg, sőt a játékban közölnek is néhol egykét dolgot egyiptommal kapcsolatban.

kár hogy nem magyar a játék.

bár angol feliratot se nagyon leltem.

a 2 teamsos mód mire való??

meg én is néztem hogy a safe mód, az afféle biztonsági mód, hogy a biztos továbbjutást adja minfenlée harc nélkül!

amúgy jobb lett volan vmi olyasmi, hogy a felfele gomb előre, lefele gomb le, stb, a számokkal meg lősz, ugors,z gugolsz, stb:D

így akűár csinálhatnék egy carbont is dvd lejátszóra, felveszem vmi progival ahogy játszok, többször is csak mindig máshogy megyek, és közé választót h most mit tegyek:D bár néhol azért vannak ötletes megoldások
  • fery02
    Én eddig 2x toltam ki, igaz, nem nagy ördőngősség, mert 2 óra alatt le lehet zavarni az egészet, főleg Play safe módokat használva. Elsőnek 85 pontom lett, másodjára pedig összegyűjtöttem a maximális 100-at, de nem kaptam semmi jutalmat sem :P Szal az a pont gyűjtés csak dísznek van, nem nagyon kell vele foglalkozni. Meg nemtom te vagy-e, akivel beszélgettem már régebben TR témában. Valaki mondta, hogy mi is a Chronicles, mert nem nagyon értettem. Lehet hogy te voltál, mind1. Ugye a 4. részben meghalt, az egész 5. rész az visszaemlékezés, ezt is értem :) Jön az Angel of Darkness. Ez is visszaemlékezés volna? Vagy mégse halt meg? :P
  • akyyy
    gwcc ez nagoyn jó:D:D:D

jó lenne, ha az aOTD folytatásait is megcisnálnák igy és akkor kiderülne mi történt larával egyiptomba:)

eddig 5 pontom van az első küldibe:D

kicsit igy rossz hogy nem rég vittem végig és tudom fejből mit érdemes csinálni:D

de most mentem eurékát nézni
  • fery02
    Végülis mintha filmet néznél, csak néha a távirányítóhoz kell nyúlni, hogy parancsot adj. De magától megy az egész.
  • akyyy
    tudom én is most találtam meg fizetős oldalon, meg torrenten is, de nagoyn lassan jön:(
    55%, és még 18 óra, vááááá
    remélem érdemes.. kiváncsi vok miylen dvdn jáccani:D
  • fery02
    Tudom, hogy csak az UA-ban jelenik meg, de persez van megoldás :P
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Torrentről már lehet szedni. Én mondjuk a mininova.com-ról szedtem.
  • akyyy
    ha be lehetne szerezni, megosztanám veled, de tudtommla senki se játszik vele:)

tr ruma is ki van halva fullra
  • fery02
    *valaki
  • fery02
    Na, ki játszotta már ki? Kinek hány pontja lett a 100-ból? Érdekelne, mert nekem csak 85, pedig ... Mind1 :D
  • akyyy
    én se nevezném magam fannak, de ezt sehol se lehet beszerezni :( legalább vmi letötlhető demot adhattak volna:D
  • fery02
    De népszerűtlen ez a topic. Sajnos úgy látom, hogy már rajtam kívül nem igazán sok vérbeli TR fan van Magyarországon :(
  • akyyy
    nem láttad benen a videókat, h az egész egy megemlékezés? vagy mikro a boszorkányál van akicsi tini lara, akkor összement? vagy visszamnet az időbe? :DDDDDDd

tombraider.hu-n olvastam pedig h a 6tól kezdődően a következő 3 részben derül ki, hogy hogy és támadt fel lara...

vagsi nem támadt fel, hanem bent rekedt a piramisban. és ott valami történt vele, ezétr távozott belőle a régész szellem, és helyette teljeesn más lett mint volt:) az ott lévő fáraó (szelleme?) miatt... nemtom már pontosan kit kellet ott kinyirni. de hogy mi is történt pontosan, annak kéne kiderülnie. azt tom h a következő tr-es rész az első részhez tér vissza( trendi mostanába a gyökerekhez visszatérni. á lá star trek is...)
  • fery02
    Nem értem még mindíg XD
  • Seth
    a Chronicles-ben úgy mesélték el az egybegyültek Lara kalandjait, így kerülhetett az operába ;D
  • fery02
    A Legendből azt nem fogod megtudni, teljesen más a története, nem folytatja az előző részeket. Szerintem azt nem tudni, hogy hogy jött ki a piramisból, mert a következő rész, a Chronicles úgy kezdődik, hogy van ugye a temetés, a következő videóbvan meg már az Operában látjuk Larát. :) De én akkor azt nem értem, hogy akkor kit temettek? vagy senkit se? :)
  • Senkkik
    hát szerintem nem sikerült ez a rész túl jól... ezt mégegyszer végigvinni csak dvd-n... háááát
  • akyyy
    majd most fogon nemsokára a legendet is végigvinni. remélem abba fény derül, hogy hogy jött ki lara a piramisból mert ez az ami engem nagoyn zavar...:S

monjduk nem i slenne nagoyn gond, de mivel az ötödik rész atemetérésől szól, ezért kéne valamit mondani:D
  • fery02
    Mit nem találtál? Tomb Raider: The Action Adventure-t? Énse, ha arra gondolsz :(
  • akyyy
    de én eddig sehol se találtam:(
  • fery02
    Én is végigvittem anno. Végülis nem volt olyan rossz. A fotelbe kényelmesen hátradőlve is végigvinném megint végülis :D
  • akyyy
    mostnem rég vittem végig nem volt rossz:) végigvinném távirányítoval is
  • fery02
    Jaj, ez Angel of Darkness-es? :(
  • akyyy
    nem tudja valaki hol lehet rendelni?
  • akyyy
    azért nem kicsit kíváncsi vagyok milyen lesz ezzel játszani:D

• akyyy
    hivatalos oldal
  • akyyy
    videók .D
  • akyyy

a többi itt:D
  • akyyy
  • akyyy
    november demssez van:( am majd mit lehet a játékban csinálni?
  • akyyy
    nekem bármi jó, csak hogy ne unatkozzak ha nincs szabad gép:D
  • Sir Quno Jedi
    Ezek anno játéktermi gépekre készültek (sok-sok évvel ezelőtt) és azóta már átírták őket CD, DVD, PC, sőt konzolverziók is vannak szép számmal. Szal. túl sokat ne várjál.
  • akyyy
    ezeken kívül vannak még ilyen játékok? vagy ez ennyire kezdetleges?:)
  • Sir Quno Jedi
    Ja bocs, nekem eredeti, sry!
  • akyyy
    ezt néztem és nem találtam sehol sem ahol le lehetne szendi én meg csak kipróbálni akarom...:C
  • Sir Quno Jedi
    Digitalleisure DVD games