17
-
xardas231 #17 HA ien ütemben csinálják a filmet akkor hetedik részben már eljátszhatja egyben a feltámadó dumbledort is:) -
#16 császtok!
Még több kép van fennt az origo.hu-n Harry Potter 5. részéről! Sztem naggyon jó kis(?)film lesz ez is!
Habár könyvben sztem sokkal jobb, de a filmet sem vetem meg! :D
Ennyi! D: -
#15 broáf múvi -
aki kérdez #14 A Népligetnél. :) -
SirLord #13 Állitolag nagyon megragadta akönyv története, és már a megjelenésekor levédte hogy ö az egyetlen aki megfilmesitheti. makkja volt, miután befutott és oriási pénzekért akarták fölvásárolni akönyv forgatási jogát már rég azsebében csücsült. a pénz töredékéért..
ennyi -
vg #12 Úgyis meghal a hetedik rész végén... vagy felébred egy baleset okozta kómából, és kiderül az egész egy álom volt... több lehetőség nincs. -
neoG #11 az -
kandeláber #10 Miért öregedett volna ki? -
menpe #9 dementor -
#8 dementor az -
neoG #7 demontor.az. -
Mister #6 ez a kép tényleg aluljáróban játszódik, vagy legalábbis a mugli világban
a film elejéről van, amikor jönnek a dementorok Harry igazi lakóhelyénél -
Princeman #5 huha szegény nagyon leamortizálódott a kampányszünetben.....:D:D:D:::D:D:D....ezzől a képről azt hittem először hogy valami magyar amatőrfilmből származik....LOL..kedvcsináló kép... -
gyuri12 #4 öööö...no comment:) -
echo #3 Mintha kiöregedett volna kicsit a szerepből :) -
HaDes007 #2 ez a kép melyik budapesti aluljáróban készült? :) -
#1 Érdekes, hogy egy ilyen rendező kapta meg a HP5öt, akinek szinte még nem is volt nagyfilmje.
Valamint kár, hogy megint nem John Williams szerzi a zenét, de reméljük a legjobbakat!