54
The Amazing Race
-
ch13 #54 Sziasztok! Tudnátok segíteni honnan tudok letölteni The amazing race epizódokat? -
ldavid #53 az a második volt, az előzőben is ott voltak -
#52 Nah ma volt az AXN-en egy rész, Budapesten jártak :) Tök jó volt :D -
cargame #51 Az a rohej h a hivatalos oldalon pont a 8. evad rol nincs semmi :S -
cargame #50 Pedig nekem favorit :P lehet h velem van a baj :D -
winnie #49 ???
pedig magasan az volt a leggyengébb évad, majdnem meg is bukott a sorozat miatta. -
cargame #48 Valaki nezi most az amaizng race family kiadast :D??? En igen es baszott jo :P -
Bullitt #47 Nem talált valaki véletlenül ANGOL feliratot a 14. évad első részéhez? -
TheAmazingRace #46 AKi akar játszani egy kis netes Amazing Race-t annak: http://theamazingrace.freeblog.hu - márciusig lehet jelentkezni! -
#45 Én sajna nem láttam a magyarországi részt, arra is kíváncsi lennék, Philt én is bírom pláne amikor vágja az "értetlen" fejeket :)
Abban az évadban amikor Eric meg a haverja volt, meg a Hippik én a hippiknek drukkoltam, ezért örültem, hogy végül ők nyertek :)
De am én is így voltam vele véletlen tévedtem oda az AXN-re, megláttam, utána elkezdtem nézni másnap, utána és végül teljesen megszerettem és néztem minden részt :) -
Carishan #44 Én sem láttam az első évadokat, véletlen kapcsoltam az Axn-re, és belenéztem a műsorba, aztán megtetszett, mert érdekes, és izgalmas, azóta nézem. Bírom Philt, a visszafogott műsor vezetőt, meg hát az ember megismerheti a világot igaz csak rohanva:) Azt bírtam a legjobban mikor Magyarországon is voltak. Kértem volna tőlük autogrammot:)
A lényeg hogy remélem az Axn nem csak ismételgetni fog. Amúgy én a Family Editionban ami most megy a Weavereknek drukkoltam, mert tök egyszerű családnak tűntek, és a többieknek rögtön nem tetszett hogy ők elég jók, és elkezdtek velük bunkózni, holott egy anya aki egyedűl nevel 3 gyereket, a férje meghalt szóval lehetnének "normálisabbak" is a többiek velük. -
#43 Énis... egyszer biztos bár engem lérdekelne az egész első évadtól, mert sajna a 7. körül kezdtem el nézni vagy a 6.
És az első évadokat nem láttam... -
Carishan #42
:(( Csak sajna ismétlés... de remélem majd láthatjuk az újabb részeket:) -
Carishan #41 Na hát jó h újra adja az AXN, hurrá:)) -
#40 Október 28-tól ismét Amazing Race az AXN-en!
A 8. évadot adják majd. -
Csirke75 #39 Én a torrentz.com-ról szereztem be a részeket. TAR-A 3.évad már a 3.résznél tart. -
#38 Tvtorrents.comon eszmeletlen jol seedelik az evadpakkokat,nekem is onnan vannak meg az uj evadok, probaljatok oda bejutni. (bocsi a warezért) -
Carishan #37 Hali!
Tudom, utánanéztem van 12. évad, csak az AXN, ahol eddig néztem, meg gondolom sokan, már nem fogja adni a Survivor miatt. Szóval nem tudom hol lehetne majd egyáltalán nézni a folytatását... -
Csirke75 #36 Helló Mindenki!
Van 12.évad, sőt amerikában ma indul a 13.évad, ha minden igaz. -
Carishan #35 Most hogy a krémek krémje vége lett, Ericék megnyerték vége az egésznek?:(( -
#34 A Hippik nyerték meg azt az évadot, mert a végső feladatnál Eric-ék elszúrták a Zászlók sorbarakását, és így végül a Hippik nyertek.
Itt róla a videó: The Amazing Race 9. évad Finálé
Figyelem a többi évad zárója is fentvan, ne nézzétek meg, ha nem akarjátok elszúrni az izgalmakat!!! -
Carishan #33 a hippik jófejek voltak, néztem is a 9. évadot de nem emlékszem ki nyertem meg. talán, de nem biztos Eric-ék.. de ennek szerintem a neten utána lehet nézni.. -
Carishan #32 jaja az jó volt mikor nálunk voltak, mondták hogy finom a magyar csoki:)) jó lenne ha még jönnének hozzánk játszani:))
ja meg azt nemtom most tul képp mikorit adja az AXn?
-
campy #31 Uchennáék nyerték meg végül... én mondjuk abban inkább Ron és Kellynek szurkoltam ill a Bryannek és Gregnek csak ők buktak:( és annyi onnantól kezdve nekik... legjobb rész egyértelműen a Freddy Kendras rész volt amikor pl voltak többek között Budapesten is mit szenvedtek a trabantokkal szét röhögtem magam:D:D -
campy #30 szintúgy! figyeljetek a IX. évadban volt egy hippi páros és egy testvérpár asszem nekik szurkoltam végül ki nyerte meg azt a szériát??? -
Carishan #29 kár hogy nem vagyunk itt sokan amazing fanok.. jó sokan nem is tudják hogy van a műsor, meg pont hülye időpontokban adják..
na mindegy. én régóta nézem, szuper az egész legfőképp azt csodálom hogy tudták ilyen ügyesen a versenyt kidolgozni, megszervezni, lebonyolitani, ami nem lehet könnyű..
annak ellenére hogy nincs is magyar versenyző, mindig van akinek drukkolok, és van akit nem kedvelek, vagy kedvelek, és drukkolok nekik.
a Philt is bírom, jó fej:)
Tök jó hogy Robékat a morcos katáék kiejtették végre:))
Valahogy oké hogy erős versenyzők, de annyira beképzeltek voltak hogy az már fájt, na meg kárörvendőek..
A Guidokat nem bírom, aszem talán Unchenna és Joyce-nak drukkolok egyenlőre...
És ti??
-
#28 de én mindig ^^ -
#27 Szóval senki :D -
#26 Nah nézi még valaki? -
campy #25 hány évad van? 11? most az AXN-en nem adják a 8-at:S:S -
#24 Rob & Amber-t kibaszottul megutáltam amikor otthagyták a verseny érdekében a felborult versenytársaikat. -
campy #23 mi van Brian & Greg felborultak? az igen pedig nekik Is drukkoltam nem esett bajuk ugye? -
campy #22 Freddy & Kendra nyerte a VI. szériát most nézem az AXn-en a VII.-et! ne mondjátok el ki nyert! gondolom Rob & Amber -
#21 Tegnap elindult a 11.evada is ennek a fantasztikus realitynek!! Ez a szezon egy all-star verseny, az elozo 10 evadbol osszevalogatott jatekosok. A nezok koreben legnepszerubb jatekosokat hivtak vissza erre a versenyre, van koztuk olyan is aki mar korabban megnyerte ezt a versenyt. -
winnie #20 nforce-ot felejtsd el.
The.Amazing.Race.S10E13.PDTV.XviD-BCX
The.Amazing.Race.S10e13.Finale.Xvid-indi -
#19 Tegnap volt a 10. évad szezonzáró része. Valaki tud róla vmit h. jelent e meg vmilyen release? Én se Nforce-on, se egyéb torrent oldalakon nem találtam meg ezt a részt. Aki tud vmit lécci írjon. -
#18 Winnie köszi szépen a feliratokat a 10. évadhoz!!! Remélem a későbbi részekhez is fel fogod tölteni -
#17 nem csak volt,hanem van is. -
#16 Nekem az volt a gyanús h. most 12 csapat indult. Már egy ideje átálltak a 11 csapatos versenyre, gondolom így azért csak olcsóbb a CBS-nek, és most furcsáltam is h. visszaállnának a régi kerékvágásba?? Hááát... -
winnie #15 a csavar gonosz volt, de amikor nem mutatták a táblákat éreztem. viszont de biztos voltam benne, hogy az esik ki, aki kiesett:( kár értük...