56
-
HUmanEmber41st #16 ezek után:
warez=rulez:):) -
Inquisitor #15 Ez elvileg az XP alatt is így volt, Pro-tól fölfelé, gondolom most is így lesz a Home basic/Home Premium kivételével. -
L3zl13 #14 Ez egy jó ötlet szerintem.
Legjobb viszont akkor volna ha alapból MUI változat volna mindegyik (persze minden országban az ottani nyelvi csomaggal települne), és ingyen lehetne nyelvet változtatni, ha valaki szeretne. -
pemga #13 Hmm, az igazság az, hogy az XP-nél is majdhogynem tökugyanaz van a lemezen, egy egyszerű regedittel lehet csinálni home-ból professional install-cd-t... (Nem próbáltam ki, de több fórumon visszaköszönt a dolog.) Link
-
#12 Mostmár tényleg :) -
#11 grat -
#10 Na látom már megint ugatnak a lámák.. -
Newfronter #9 "Vista a család eddig legbiztonságosabb tagja. Hamarosan kiderül, hogy ez megakadályozza-e a kalózverzió gyors megjelenését."
Semmi köze a 2 mondatnak egymáshoz.Nem a kalózok ellen van biztonsági rendszer benne, hanem a vírusok, spywarek, stb. ellen. -
sono zeg #8 Már megint ez a Pista!!!!
Legközelebb azt is külön bejelentik hogy a start menü 2pixellel magasabb lesz?
Csak a reklám meg a reklám ==> belédszugerálják hogy vedd meg a Pistát!!!
-
janicroft #7 Valamit nagyon tudniuk kell ahhoz, hogy így ki merjék adni az egészet. Bár lehet hogy úgy gondolkodnak, a kalózverziók így is, úgy is el fogak terjedni, és így legalább költséget csökkentenek. -
A1274815 #6 Kihagyták az Enterprise-t és a nem tudom milyen N (WMP-nélküli, meg még kitudja mi fog hiányozni belölle) EU-ba szánt verziót a listáról. -
wanek #5 "összesen hat különböző verzió várható a következő Windowsból. Ezek sorrendben a Home Basic (a Windows XP Home megfelelője), a Home Premium (Media Centerrel és Tablet PC támogatással kibővülve), a Business (a Professional verziók utóda), az Ultimate, illetve a Windows Starter 2007, amely a fejlődő országokba szánt lebutított változat." - lehet, hogy nem tudok számolni, de ez 5 (ÖT!!!!) verzió. -
CsabiDuke #4 én már nagyon várom :) -
intrex #3 "a Windows Starter 2007, amely a fejlődő országokba szánt lebutított változat" :DDD
Ezt a szenny céget... :)
Mindegy, ha ingyen lenne sem kéne. -
lextat #2 Naa miután megszerződik 1 vista diske :D könynedén lehetek utólag okos és telepíttthetem a legmegfelelőbb verziót ! -
endiboy #1 hát ez nagyon jó :PPPP