56
  • HUmanEmber41st
    ezek után:
    warez=rulez:):)
  • Inquisitor
    Ez elvileg az XP alatt is így volt, Pro-tól fölfelé, gondolom most is így lesz a Home basic/Home Premium kivételével.
  • L3zl13
    Ez egy jó ötlet szerintem.
    Legjobb viszont akkor volna ha alapból MUI változat volna mindegyik (persze minden országban az ottani nyelvi csomaggal települne), és ingyen lehetne nyelvet változtatni, ha valaki szeretne.
  • pemga
    Hmm, az igazság az, hogy az XP-nél is majdhogynem tökugyanaz van a lemezen, egy egyszerű regedittel lehet csinálni home-ból professional install-cd-t... (Nem próbáltam ki, de több fórumon visszaköszönt a dolog.) Link

• Sanyix
    Mostmár tényleg :)
  • immovable
    grat
  • DjDano
    Na látom már megint ugatnak a lámák..
  • Newfronter
    "Vista a család eddig legbiztonságosabb tagja. Hamarosan kiderül, hogy ez megakadályozza-e a kalózverzió gyors megjelenését."

Semmi köze a 2 mondatnak egymáshoz.Nem a kalózok ellen van biztonsági rendszer benne, hanem a vírusok, spywarek, stb. ellen.
  • sono zeg
    Már megint ez a Pista!!!!
    Legközelebb azt is külön bejelentik hogy a start menü 2pixellel magasabb lesz?
    Csak a reklám meg a reklám ==> belédszugerálják hogy vedd meg a Pistát!!!

• janicroft
    Valamit nagyon tudniuk kell ahhoz, hogy így ki merjék adni az egészet. Bár lehet hogy úgy gondolkodnak, a kalózverziók így is, úgy is el fogak terjedni, és így legalább költséget csökkentenek.
  • A1274815
    Kihagyták az Enterprise-t és a nem tudom milyen N (WMP-nélküli, meg még kitudja mi fog hiányozni belölle) EU-ba szánt verziót a listáról.
  • wanek
    "összesen hat különböző verzió várható a következő Windowsból. Ezek sorrendben a Home Basic (a Windows XP Home megfelelője), a Home Premium (Media Centerrel és Tablet PC támogatással kibővülve), a Business (a Professional verziók utóda), az Ultimate, illetve a Windows Starter 2007, amely a fejlődő országokba szánt lebutított változat." - lehet, hogy nem tudok számolni, de ez 5 (ÖT!!!!) verzió.
  • CsabiDuke
    én már nagyon várom :)
  • intrex
    "a Windows Starter 2007, amely a fejlődő országokba szánt lebutított változat" :DDD
    Ezt a szenny céget... :)
    Mindegy, ha ingyen lenne sem kéne.
  • lextat
    Naa miután megszerződik 1 vista diske :D könynedén lehetek utólag okos és telepíttthetem a legmegfelelőbb verziót !
  • endiboy
    hát ez nagyon jó :PPPP