Képfeltőltés PC-re...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

neevous
Nekem is k700i-m volt. Vagy veszel hozzá öt ropiért adatkábelt, vagy 3000-ért usb-s bluetooth-t (blueizé). Szerintem 3000-t kibírsz fizetni, ha 1 eredetileg üzleti telót vettél magadnak.<#lama>

ui.:faxa az adatlapod

Chrystopher
Zecc öregcimbi régi haver, kicsi lama 😄
Wap befizet jóóól. Opera mini leölt jóól. www.kepfeltoltes.hu-t megnyit joool. Kepet feltolt jooool. Cimeket leírod jóóól. Magas wap szamlat kifizeted jóóól, mert nincs infra portod, 'bluizéd' daracabled. JÓÓÓÓÓL 😄

Slayerboy
A logód tükröz vmit... <#hehe>

Voltam zárás előtt. _______________

oglalkozás, hobby: Rendszergazda, webprogramozó, webdesigner, vállalkozó
tényleg? 😮

... got nothin to share with you...

Geeryy
<#idiota>

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

precision
Megnyitod a képet a telefonon, berakod a scannerbe, aztán levágod róla a felesleges részeket, hogy csak a kép maradjon. :ADSF:ASD:F

Bazinga!

joátápig? :FDA_

REAL MADRID

gabber_saviola
:ASDasdasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Van egy ötödik lehetõség is: kártyaolvasó + a telefon memóriakártyája(ha van benne)
grizzly21
ehhez nem kell külön topik.
el tudod küldeni emailben magadnak, vagy más telefonra és akkor onnan, vagy ha veszel hozzá adatkábelt.

Zeccc
k700i te fácán 😊

Chrystopher
Milyen telefonod van lama? xD

nf1
"blueizé"
loál xD

Doomista
tökjó : képfeltõltés...
inkább képfeltöltés 😊
nyelvtan nuku -.-

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Esrohnoil
Az infodban kb. minden adat ütközik a többivel. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

PrasCo
feltõltés.
ProGabe
😄

amúgy fasza az aláírásod!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gnar killer
Bluetooth...

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

NeoMaN
Zecc még mindig itt kisért.
😄DDDDDDD

gameplusz
^^ Neked nem.

"Képfeltõltés PC-re Infra és Bluebizé nélkül."

Ungaricdsagiflen spráhen iszt niht gút.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Adatkábellel vagy wapon keresztül(ha a szolgáltatódnál van lehetõség rá).

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Zeccc
Sziasztok! Meglehet valahogy oldani, hogy a mobilomon lévõ képeimet felrakjam infra és blueizé nélkül a gépemre?

wap-on keresztül vagy vmi? köff