510
Amilyenek a valóságban...
-
#510 Dani, te vagy az? -
#509 Ezzel a linkkel több oldalnyi kommentet pótoltál :D -
ahriman #508 smink nélkül -
Orionk #507 szerintem ezzel a képpel nincs semmi gáz. Rihanna szép, mint mindig -
Orionk #506 ki ez a nő? -
megalodon #505 Ez gáz:( -
#504 Meghalt. Kár, jó topik volt:) -
#503 Szerintem ezen nincs semmi különös vagy csalóka, gyorskaját eszik és kész.. -
#502 Rihanna
-
#501 -
#500 Tyra Banks
-
#499 -
-
#497 -
#496 Hilary Duff
-
#495 -
#494 -
#493 Courtney Love
-
#492 szerintem jobban néz ki...:) -
#491 Kelly Rowland
-
#490 Paris Hilton - kicsit kigömböjödve...
-
#489 Asszem ennek a linknek itt a helye... -
Vegas #488 laccik h a fejet nem kezeltek meg botokszal D: -
#487 Szépek a füleid britni. -
#486 naja, de most kb fél - 1 évig szarul fog kinézni. egy olyan aki azzal keresi a kenyerét hogy jol néz ki (persze fotosop segitségével de ez mindegy) -
#485 Nem semmi ahogy kinéz.. már nem tudott mit kitalálni, így leborotválta a fejét.. végül is elérte, hogy minden tele legyen vele, és ez volt a célja, nem? -
#484 hát ja az is igaz,
de mekkora különbség van már pl Britney és Christina Aguilera között! Az utobbi tudatosan minőségi zenét produkált folyamatosan, nem tudom hogy ő irta e a számait, de énekelni legalább tudott/tud.
Ellenben ez a hülye pics@ azt sem tud, a számait biztosan tudom hogy mások irják helyette, és a tinibálvány szöke ribanc szerepéből is kilépett elég hamar, aztán szétverte a saját életét. megérdemli -
#483 Én szerintem ez is csak egy marketing fogás. Lehet, hogy kezd bedilizni, de legalább az egész Világ vele foglalkozik.... -
Boroskóla #482 Eza fasz már most egy emberi roncs, 24 évesen meg is érdemli. -
#481 ez jo. -
szegény hülye -
Vegas #479 jo nagy a segge -
#478 Szerintem igy kell kinéznie egy nőnek :) -
#477 Egyébként nem, de nem volt ő mindig ilyen körte formájú szerintem, bár elképzelhető... -
#476 nem is néz ki rosszul :) -
#475 nagyon laza :DD -
#474 Persze, de látni, hogy egy kicsit gömbölydedebb lett. Persze ettől még szép :P -
#473 Goldie Hawn
-
#472 ez jo kép sztem -
#471 Jennifer Lowe Hewitt