Feltárulnak az ókor halálkamrái
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ahhoz képest... :o"
Miért? Ha az ürge azzal ment oda, hogy fáj a lába, stb., akkor ha egy kicsit kitették némi mérgesgáznak az illetõt, mindjárt más problémái lettek és elfejtette, hogy fáj a lába. Esetleg ha feldobta a talpát akkor meg végképp nem fájt többé semmije. <#smile>#smile>
A templom a hierapoliszi Apolló templom, a plutonion nem a templom neve hanem csak a templom alatti kamráé.
"Apolló templomból egy titkos folyosón át lehetett eljutni a kamráig, ahol az áldozatok bemutatása varázslatnak hathatott a szemlélõdõk számára."
Hírtömörítés? :D
Ezzel kiegészítve azért érthetõbb lesz:
"The find suggests that priests likely retrieved sacrifices from the pit, prepared them in an underground room, and displayed them in the temple above as part of a religious ritual that may have resembled an elaborate stage magician's trick."
A gáz egyébként karbon-dioxid.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Weine: valószínû hogy az építés idején a feltörõ gáz mennyisége jóval kevesebb lehetett mint manapság (egy azóta lezajlott földrengés vagy hirtelen bekövetkezett gázkitörés okozhatja a jelenlegi állapotot)
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
mint csernobilban törmeléktakarítást: egy lapát a törmelékbõl és ment is az elfekvõbe szerencsétlen?
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Még szerencse, h õseinket mindenféle vándorlás nélkül ide teremtette az Úr.
Simán kizárhattuk volna õket. De:
ha nem fogadjuk be õket, ki végezte volna az igazán alja munkákat, honnan került volna pénz a korabeli vezetõk államalapító munkájához, egy nagy rakás mesterséget honnan tanultak volna el a hátrafelé nyilazni frankón tudó, de azért nem mindenhez értõ magyarok?
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
A láthatatlanul ölõ mérges gáz meg ugye sokkal misztikusabb, mint egy pörölycsapás az áldozati bika homlokára :)
Ha jól emlékszem, kifejezett emberáldozatot se a felvilágosult görögök, se az õket bizonyos mértékig példaképnek tekintõ rómaiak nem használtak, max egy-két szélsõséges és valszeg üldözött vallási csoport.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Ahhoz képest... :o
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
csak a magyarok voltak olyan hülyék hogy befogadják mindet...
és most szívunk is miattuk...
Szent tûz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Ûz az árral szemben, Harcba a Világgal!
\"The voices are back... Excellent.\"
Gracie Barra
na de örülök, egy újabb nyomorultság derült ki napjaink élelmiszeriparával kapcsolatban..
Megtalálják a végén az ókori gázosító fülkéket is.
De ebben semmi új keletü nincs