54
-
bnfront #14 Meggyőztél :) FF XIII Rulez -
#13 Hívjatok korlátoltnak és pénzpocsékolónak, de megláttam a FF XIII PS3-as ingame képét KLAKK és azóta tudom, ha ingyen adják a boxot Billék, a PS3-at meg 200k-ért Sanyiék, nekem akkor is PS3 kell -
#12 Sry, akkor félreértelmeztem a dolgokat kicsit..
Egyébként játékok tekintetében a vektorszámoló proci jobban jön, mint az általános nem?
Az viszont még hozzátartozik a dologhoz, hogy 1 DVDre közel nem fér annyi adat, mint egy BDre, így sztem a BD-drive az előny.. Legalábbis összehasonlításnál x360at hddvdvel kellene számolni, úgy lesz egyenértékű, mivel a hddvd a bd "riválisa"! -
lazsi #11 edios baromságokat beszélsz. X360ban 3db általános célú mag van, míg ps3ban 1 db általános célú mag és 6db vektorszámoló mag ami nem egyenlő 7 általános célú maggal. AZonkívül mi ez a 512mega vs 20giga? Mind2ben 512mbyte ram van, és mind2höz 20giga vinyó. Ha valaki jáccani akar annak elég a sima dvd lejátszó is nem köll blueray meg hddvd. HDMI-vel viszont igazad van.
-
#10 Ja és ehhez hozzátartozik, hogy x360hoz külön kell venni hddvd-t, és azzal együtt meg már nem is sokkal olcsóbb ps3nál.. -
#9 Hardver/ár tekintetében a PS3 előnyösebb vétel! (3mag vs 7mag, 512mega vs 20giga,hddvd vs bluray,no hdmi vs hdmi) -
#8 Nemtom nem értek hozzá de az x-box 360 az sokkal szarabb mint a PS3 lesz? mert majdnem fele annyiba kerül. (persze a blu-ray-t leszámítva) -
#7 Ez a párezer forint pontosan 105 dollár, ami azért nem is biztos, hogy olyan kevés, plusz a HDMI csatlakozó is nagyot dob rajta szerintem, hisz ettől lesz még nextgenebb! Ha ez a verzió majd itthon lemegy 100ezer alá, sztem lehet h benevezek egyre! -
roliika #6 :) Bocsi. 72óra nemalvás után tegnap csak ennyi jött ki belőlem. :) Akinek van pénze, tök mind1 mennyiért adják úgyis megveszi. Ez a párezer Ft nem nagy difi. Külföldieknek meg 1-2 gombóc fagyi ára. -
Derapo #5 Azaz :) Lehet,nemis kell érte majd fizetnyi:) Csakmáitt lenne. -
#4 Azon filózok ez nem-e valami összeesküvés volt-e;)))
Bejelentették, hogy ennyi meg ennyi lesz, és a végén mindenki örül hogy kevesebb. Pedig még így is a legdrágább a piacon. -
#3 Ez tök jó, még meg sem jelent de már megy lefelé az ára. Ez az igazi marketing!;)))) -
#2 fő a hozzászólás infótartalma...
:) -
roliika #1