Internetes lehallgatási botrány Olaszországban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tököm tele van, hogy az elsõ hozzászóló 2006. szept. 22. 20:59-kor írhatott véleményt, én meg csak ma hajnalban kaptam meg a levelet!!!
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
Nekem olyan ellentmondasosnak tunik ez a mondat:
...közölte Pino Sgobio, a kormánypárti kommunisták parlamenti frakcióvezetõje. "Ez támadás a demokrácia ellen" ...
...közölte Pino Sgobio, a kormánypárti kommunisták parlamenti frakcióvezetõje. "Ez támadás a demokrácia ellen" ...
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
Na azért csak ovatosan a kijelentésekkel,az olasz politikusokhoz nyugodtan mehetnének leckét venni a magyarok.
A stiklik itt is ott is kiderülnek néha ez nem jelent semmit,egyforma bûnözõk az összes politikusok.<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
A stiklik itt is ott is kiderülnek néha ez nem jelent semmit,egyforma bûnözõk az összes politikusok.<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Ja. Egyértelmû ,hogy nálunk ez soha sem derülne ki hiszen itthon az ügyészség soha de soha nem fordulna a politika ellen. Sõt itthon általában maga az ügyészség szeret kémkedni. :-D
Nálunk a kéz kezet mos elv érvényesül. Ezért a hasonló dolgok nem derülnek ki...
Hmm ,mintha valami honi cég is eléggé közel lenne bizonyos politikai körökhöz. 😊 Olyan érdekes ez a cégnév is. 😄