690
Melyiket is válasszam, hogyan s mivel használjam?
-
MhyCroft #10 Megvan:D
2005.aug 3.-kai igen alapos teszt!:)
Megéri átböngészni!
A Nagy Teszt! -
MhyCroft #9 Counterspy: Én is counterspy használok! Most adtak ki egy új programfrissítést bár arról teszt még sajna nincsen.
Spybot: Régen néztem két nagy tesztett amin igen ramatyul végzet, ma estére megkeresem majd s megmutatom egyszerűen nem igazán jól ismert fel és írtott ki hatékonyan.:S De ez lehet szubijaktív is. -
MhyCroft #8 Amugy meg a cél az lenne hogy végre legyen egy hely ahol a programokkal kapcsolatos tapasztalatokat írják le és meglehessen tudni mit érdemes megvenni kipróbálni mielőtt súlyos pénzeket fogsz rá kiadni!:)
Itt nem a tanácsadás a leírtáshoz a cél hanem a megelőzés, az eszköz megkeresése ami segít a harcban!:) -
Neoncsoves #7 CounterSpy, Spybot search & destroy -
#6 ^^ istenem... -
MhyCroft #5 Hy!
Vírusírtók azok egy kicsit mássabb kategória, így nem lehet egy lapon említeni őket - sajnos.
Byez Krusó -
#4 vírusírtó és anti-spyware progi nem ugyanaz!! -
MhyCroft #3 Hy!
2006 legnépszerűbb(nem biztos hogy a legjobb) programjai:
Név Rating(10ből)
XoftSpy Scan 9,8
Noadware 9,6
AdAwareAlert 8,9
Spyware Nuker 8,7
Mindegyiknek van free testje ugyhogy ki lehet próbálni.
A test anyagát innen szedtem!
Érdekelne hogy kinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata hogy pl xp sp2-re mit éri meg felrakni:).
Csövi -
#2 Grat! -
MhyCroft #1 Hali!
Sok tesztről tudni amit elvégeztek hogy megtudják melyek a legjobban hasznosítható programok s átlássunk a propagandaszövegen.
Szeretném itt összefogni ezen teszteket s megnézni melyeket lehet a legjobban felhasználni a gépünk védelmében.
By Krusó