690
Melyiket is válasszam, hogyan s mivel használjam?
  • MhyCroft
    Megvan:D

2005.aug 3.-kai igen alapos teszt!:)

Megéri átböngészni!

A Nagy Teszt!
  • MhyCroft
    Counterspy: Én is counterspy használok! Most adtak ki egy új programfrissítést bár arról teszt még sajna nincsen.

Spybot: Régen néztem két nagy tesztett amin igen ramatyul végzet, ma estére megkeresem majd s megmutatom egyszerűen nem igazán jól ismert fel és írtott ki hatékonyan.:S De ez lehet szubijaktív is.
  • MhyCroft
    Amugy meg a cél az lenne hogy végre legyen egy hely ahol a programokkal kapcsolatos tapasztalatokat írják le és meglehessen tudni mit érdemes megvenni kipróbálni mielőtt súlyos pénzeket fogsz rá kiadni!:)

Itt nem a tanácsadás a leírtáshoz a cél hanem a megelőzés, az eszköz megkeresése ami segít a harcban!:)
  • Neoncsoves
    CounterSpy, Spybot search & destroy
  • bertino
    ^^ istenem...
  • MhyCroft
    Hy!

Vírusírtók azok egy kicsit mássabb kategória, így nem lehet egy lapon említeni őket - sajnos.

Byez Krusó
  • hunbasser
    vírusírtó és anti-spyware progi nem ugyanaz!!
  • MhyCroft
    Hy!

2006 legnépszerűbb(nem biztos hogy a legjobb) programjai:

Név Rating(10ből)
    XoftSpy Scan 9,8
    Noadware 9,6
    AdAwareAlert 8,9
    Spyware Nuker 8,7

Mindegyiknek van free testje ugyhogy ki lehet próbálni.

A test anyagát innen szedtem!

Érdekelne hogy kinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata hogy pl xp sp2-re mit éri meg felrakni:).

Csövi
  • Barney Tech
    Grat!
  • MhyCroft
    Hali!

Sok tesztről tudni amit elvégeztek hogy megtudják melyek a legjobban hasznosítható programok s átlássunk a propagandaszövegen.

Szeretném itt összefogni ezen teszteket s megnézni melyeket lehet a legjobban felhasználni a gépünk védelmében.

By Krusó