690
Melyiket is válasszam, hogyan s mivel használjam?
-
zserrbo #50 Én a kémprogram írtókat nem nevezném spywareknek.
Amúgy szerintem a Spybot és az Adawre se igazán hatékony, de jobb, mint a SpySheriff :) Senki ne rakja fel, mert egí írtónak álcázott kémprogram, ha nem tudná valaki.
-
Monoton #49 én erre azt mondom ahány ember annyi féle
mindenkinek más a jó :) -
mod #48 SpyBot Search & Destroy a legmegbízhatóbb, és az Ad-Aware-t nehogy felrakjátok, mert az maga egy spyware... De a többi is az... -
#47 1 giga memó, meg egy 3.2-es proci kicsit megdobja az időtényezőt! Sajna én csak álmodozhatok ilyen cuccokról(512Mb, és 2 Ghz...) -
zserrbo #46 Nekem kicsit lassabb kb 30-40 egy full scan, biztos a gépem miatt, de tudom, hogy korekt egy program. -
#45 Offline otthagyod 15 percre és kész (nálam legalábbis 70ezer fájlt negyed óra alatt álfésül)... -
zserrbo #44 :) -
zserrbo #43 Ja ez kezdetnek talán elég lesz.
Amúgy én is használom a Spyware Doctort és szerintem elég jó írtó, ha nem a legjobb, bár sokat eszik, ha rezidensen fut. Amúgy alkalmi írtónak tökéletes. -
#42 Mostmár az élethez sincs joga!
Amúgy nem az én unokaöcsén és nem az én gépem csak én tartom karban és eddig nem tudtam, hogy egy állat a gyerek... -
moonman #41 Talán ne adj az unokaöcsinek rendszergazdai jogokat... -
#40 Mit kell csinálni?
Géphezengedni az unokaöcsit, aki szétb*ssza a védelmet, letöltöget minden szart, aztán ha fertőtlenítettem, akkor addig ütni amíg mozog! (ajánlatos könyvel, mert az nem hagy nyomot! :) -
David Coulthard #39 Én pedig csak ajánlani tudom mindenkinek a #37-es hozzászólást.
Ezek vannak nálam is és a spyware doctor, nálam nem 600 felett szokott lenni hanem 0.
Mégis mi a francokat kell csinálni ahhoz, hogy 600 felett találjon? -
#38 Csak ajánlani tudom mindenkinek a Spyware Doctort! NAGYON korrekt kis progi! -
moonman #37 Ezek ugyan nem kifejezetten antispyware programok, de megelőzésre jók:
DropMyRights
Blocking unwanted parasites with a hosts file -
#36 Nem baj, csak rohadt idegesítő!!!
-
zserrbo #35 Elég baj ez :( -
#34 525 :O -
#33 Nekem tegnap 600!!! felett talált... -
#32 első helyre a spy sweepert raknám,második helyre meg a counter spy.harmadik helyre a ewido antispywaret. -
#31 Tők jó mert ingyenes...
ha lehet én álltalában ingyenes progikat keresek -
#30 az nalam is fenn van. nem is akarom letorolni :) -
#29 Én már jó rég Ad-Awaret használok
lehet be kellene újítani -
#28 doctor csak szar a crack ;D
haver gepen most futott le es 35 infection -t talalt ;PPP -
#27 Melyiket használod/ akarod használni?
És miért(megelőzés, vagy gyógyítás?) -
#26 kozbe mar rajottem hogy meg van csak meg nem raktam fel :D
jovanna :PPP -
#25 Ott figyel pár link a másik topicban! -
#24 tudtok adni linket crack -elt progihoz? -
#23 Ha megnézed a "Spyware támadás!" topicot, akkor láthatod mit szenvedtem össze a teljes verziós spyware írtó progikkal.
Most már CSAK a Spyware Doctor van fent a rendszeren a Norton 2005-el. -
#22 Azért még hozzátenném, hogy egyéni tapasztalatom alapján a Spyware Doctort raknám az első helyre! -
Ez a kép mindennél beszédesebb.... -
#20 nem nepszeru a tema :D -
#19 tessék
ezt be is zárták -
#18 csak egyszer probal okoskodni de az sem jon be. ij -
#17 Hali!
Visszaolvastam az elejéig(nálam ez már dícséretes)...
"Amugy meg a cél az lenne hogy végre legyen egy hely ahol a programokkal kapcsolatos tapasztalatokat írják le és meglehessen tudni mit érdemes megvenni kipróbálni mielőtt súlyos pénzeket fogsz rá kiadni!:)
Itt nem a tanácsadás a leírtáshoz a cél hanem a megelőzés, az eszköz megkeresése ami segít a harcban!:)"
Ha érdekel, akkor nézz be a "Spyware támadás!" topicba!
Én speciel ott kaptam nagyon hasznos tanácsokat.
Szerintem(saját keserű tapasztalat) a Spyware Doctor minden téren Übereli a CounterSpy-t!!!
C.S. után S.D. Offline Scan-nel 10-12 találatot jegyzett... -
#16 természetesen, én is észrevettem hogy hibáztam...:) -
Thanatos #15 szagértő lehetsz... :) -
#14 javítás:PestPatrol a program neve -
zserrbo #13 Nem akarok kötöszködni, de PestPatrol az írtó neve :) -
#12 A spyware(kémprogram) roszabb legtöbb esetben, mint a vírus.
Én PastPatrolt használok és nagyon bejön. -
#11 lol, marha