LMA Manager 2007
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A megoldást elõre is köszönöm. <#worship>#worship>
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
-reklám cuccokat nem találok illetve az azokkal foglalkozó részt
-szurkolói dolgokat nem találtam
-lehet valahol nyomon követni (egyszerû módon) a játékosok formáját, erõnlétét, kedvét, stb)
-hol derül ki, hogy melyik játékos melyik poszton erõs
-érdemes-e egy jó edzõre bízni az edzés részt. persze kis finomítással.
Így hirtelenjében ennyi, majd biztosan lesz még😊))
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Ja és nagyon élethü, valóságos az egész játék...<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Az lenne a problémám, hogy megszereztem a játékot de amikor beteszem a DVD-t és próbálom elindítani a Setup.exe-t.Azt írja ki hogy "nem Win 32 alkalmazás"
na most mit tegyek? nincs valakinek valami ötlete hogyan lehetne ezt megoldani.
Nagyon szeretném ha elindulna.
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
Viszont maga a manager rész nagyon jó lett szerintem, mint már lentebb is írtam!
Nem kéne erõltetni a 3D-s nézetet, mert ez még nem megy egyik játékkészítõnek sem!
Meg szomorú, hogy az SI-n kívül senki nem tud értelmes meccsmotort írni!
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
A játékmenet, az AI mennyivel jobb, mint Fifa Manager 06-ban? Grafika? Háló fizikája?(kapura gondolok) Lehetõségek? Mennyire csinálják azt a játékosok, amit kérek tõlük? Itt ugye nem random eredmények vannak 3D match modeban?(gondolok itt arra, h Fifa M. 06-ban akár 1 másodosztályú simán verhetett 1 elsõosztályút 3D modeban)
ennyi 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A fontosabb ligák, és azok alsóbbosztályai.Logók nincsenek, csak csapatnevek.Mezek sem az eredetiek.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
LMA.Manager.2007.FiX-RELOADED
Csak halkan, mert ez illegális...
Amúgy a csapatnevek, logók mezek azok az eredetik??
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Akinek nem indulna :klikk
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
najóvan én biztos nem fogom kiírni egyszersem
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
vésztartalékok is vannak ha nemtom elindítani 😄
de idõvel sztem lesz FAQ is......addig meg marad az NFO...
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
bocs srácok h nem tettem ki semmit csak nem tudtam mer egyböl metünk el szal sry még1cer!😞
na idefigyelj PLATINO geci te csak kussoljá aki ilyenekt ir a FIFA 07 topikba h megjelent meg ienek az csak kusoljon fasszopoka
jó gém ez sztem.....nem FM verõ, de sztem nem is ez várható el tõle....szóval ha nem úgy ülsz le hogy na ez Bp-tõl Kalocsáig (😄) veri az FM-t akkor sztem csalódni lehet benne 😄