656
Saját készítésű pálcikaember animációk
-
#416 (nem ő csinálta) -
#415 Ez naon jó.
Ha te csináltad grat. -
#414 Ez naon jó.
Ha te csináltad grat. -
#413 wow szuper:D -
#412 hű, ez gyors volt!:D
ja, amugy köcce^^
(lesz majd folytatása is) -
#411 nice...
grat -
#410 -
#409 hű én még nem láttam de naon tetszik:D nincs folytatása?:)) -
#408 ezt már láttam:)
király:) -
#407 -
stickmate #406 Végre meg tudtam nézni én is. És azt mondom: AZTAROHADTEZKIBASZOTTJÓ!!!
Ilyet még nem láttam. Méghozzá Painttel! Tudom hogy ezt már mindenki elmondta, de akkor is. Csak így tovább. Remélem még láthatunk ilyen csodákat. -
#405 ZSépa! -
#404 thx^^ -
stickmate #403 Barátunk kissé összezagyválta Joe Zombie körül a dolgokat. Viszonylag tudok angolul, ezért el t'om mondani a történetet. Ha az oldalamon (Joe Zombie joezombie.gportal.hu) megszavazzátok felrakom arra és erre az oldalra. Aztán akinek tetszett a film, az kérjen hírlevelet, és én egyből értesítek mindenkit akkor ha valami frissítés van az oldalon, és ha MEGJELENIK A 7. RÉSZ. Csak látogassatok IDE - Joe Zombie joezombie.gportal.hu -
#402 tetszik ez a közelítés távolítás effekt;)
grat -
#401 -
#400 TÉK -
#399 de ez akkor is nagyon brutál, volt időd rendesen:) -
#398 omg ISTEN VAGY -
#397 Tudom én se hinném el :D. De persze apróbb dolgokat mint pl. a blur effektet azt IrfanView-val csináltam, meg azt a robbanást se tudom már hogy honnan CTRL+C/V-ztem be. De amúgy sakál paint:D. Pl. ez is. -
#396 ez lehetetlen!
ezt paintben! nem hiszem el!
Ezt hogyan? mi? ezt paintben? neeee
ez marha jó :D -
#395 jupii, máris töltöm:)) -
#394 minden elismerésem, testvír! me' kurvajólett!grat!!! -
#393 pffff, ez nagyon durva -
#392 azta rohadt!!!
te megcsináltad a lehetetlent
iet paintbe lehetetlen:) -
#391 ÉLJÉL, ÉLJÉL!!!:D -
#390 Nah, (közkívánatra) összeraktam. Hang és zene persze nincs alatta, nem volt türelmem most alávágdosni. De legalább most már egy fájl:) -
#389 én is :) -
#388 úgyszintén:) -
#387 csatlakozom:) -
#386 ha eccer összevágod, szivesen megnézném... :) -
#385 Pontosan úgy. Ezért mondom hogy csak türelem kell hozzá. Persze a sokezer képkockát nem árt aztán össze is vágni valamivel. -
#384 Köszi. Igen, mondom a teljes az egy olyan 4-5 perc és 4000 db képkockából áll kb. De ez még olyan régi hogy össze se vágtam, még mindig jpg-kbe van. -
#383 de ezt painttel hogy lehet megalkotni? külön mentesz el minden képet?:D -
#382 azta, ez igen, gratula -
#381 wooow ez naon jó!:)
van ebböl teljes is? -
#380 -
#379 ismerem a progit, bár nekem kissé bonyolult volt:S
inkább maradok az UGA5-nél:)
amuyg jó, csak sajna a hangkártya felmondta a szolgálatot így nincs hang:( -
#378 Ez Moho-val (most már Anime Studio név alatt fut) van. Lehet ám nem csak véres stickmuvit is csinálni. -
#377 hát igen... a türelem! tudnátok hányszor belekezdtem egy (szinte pont ugyan)ilyenbe.. de a türelem! na ez az ami nekem nem volt.. és sajna még most sincs:(