Pálcikaember animációk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Pain is inevitable. Suffering is optional.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
XiaoXiao Saga: Egy pálcikaember (asszem xiaoxiao az õ neve) végigküzdi magát egy csomó emberen és a végén a bossal küzd meg. az utolsó néhány rész összefüggõ de mikor legutóbb láttam nem volt befejezve.
Killing Spree: Készül a befejezõ rész. Ha a történetét jól vettem ki egy srác random kívánságot vesz és asszem azt kapja hogy 24 óra múlva visszaáll az idõ, vagy ilyesmi. És innentõl asszem 6 részen át mészáról mindenkit 😄 (ahogy haladunk a részeken egyre igényesebb. a befejezõ rész trailer alapján durva lesz! mármint minõségben is 😄)
Joe Zombie: Volt egyszer egy Joe Rombie nevû csávesz meg még asszem 2 (a másodikat a legújabb részbõl ismerjük meg)akiken kísérleteztek. (extra erõ, sebesség, stb.) szal akkor ezt megöli a másik (sõt asszem sokan voltak nem is ketten XD) de mivel ilyen génmanipulált izé lett így feltámad és zombiként randalírozik. és jól megvan csinálva. szinkron is van. és ez a legsirályabb! és még a story is jó 😄
Érdemes megnézni õket. a legjobb a Joe Zombie. Látványos is (már amennyire egy pálcikaemberes flashmuvi lehet) de ha tudunk angolul akkor mégjobb!
@
Amúgy egy erre specializálódott oldal (aki még nem ismeri): STICKDEATH
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Az aláírásodban az nem reklám lámika?
on
õszintén szólva, ki a f*szt érdekel, menjen a topic és kész
unom már ezeket:
"mi értelme van?
"ilyen egy hülye topikot!"
kit érdekel, menjen és kész!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
és minek kell rögtön lelámázni?
Dodo:mondtam, vicc volt😄😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Monkey island,Faces of War a kira játék
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Meg még van 1 fénykardos, amit amikor csináltam ezeket, félbehagytam, tehát nincs kész, de lehet, hogy befejezem.
nagyon király ez a topik, bírom az ilyen animációkat😄
van nekem is egy, a The Battlefield III. Lehet, hogy ismeritek, de ha nem nézzétek meg, mert nagyon fasza
SWF-fájlba van, úgyhogy Flash Lejátszó kell hozzá
ittvan:
THE BATTLEFIELD III
van még néhány, majd megkeresem õket😄
/fav
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?