Minden tizedik német játékos függő

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nohab
Hát kb. én is úgy vagyok mint VRSDM.Szeretek játszani ,de nem lesz elvonási tüneteim ha napokig nem nyúlok hozzá ,csak az zavar ,hogy akkor a fórumoknál legálább 1000 új üzi van és utána pedig lehet olvasni.😛
Csak a cikk címét olvastam el, de annyira biztos voltam benne, hogy az elsõk között keszel... 😄 😉

VRSDM
hát nemtudom naponta sokat játszok, reggel egybõl bekapcs, hazaérek egybõl leülök, mekibe közbe netezek néha picit miközben eszek, de nemhinném hogy függõ lennék, elmegyünk nyaralni pl 1-2 hétig eszembe sem jut, mondjuk apropó németek hiába játékfüggõ mind én imádok velük játszanni, mert szarrá tudod magad FRAG-elni rajtuk... németek n00b ok (kivételek vannak persze) de ez igy igaz... 😊

u dont have to listen anybody else but me

"Aki függõvé válik, az gyakorlatilag nem tud megszabadulni a kényszertõl. Amennyiben már meglát valahol egy számítógépet szinte azonnal a hatalmába keríti az az érzés, hogy neki most azonnal le kell ülnie elé és használnia kell"

ez jó, mert akkor nem vagyok függõ 😄
nem tudom, hogy megy ez, de 1-2 éve még csak a játék, játék vég nélkül, most meg szinte jó, ha hetente nyomok valamit pár perc erejéig, mert megunom...egyszer mindenki felnõ, a gond ott van, ha minden marad a régiben

nincs, nem is lesz...

"Az érintett személyeket a valóságérzékelés teljes elvesztése fenyegeti. Amennyiben ez a folyamat már elõrehaladottnak tekinthetõ, akkor megfigyelhetõ, hogy ezek a fiatalok már nem igazán tudnak mit kezdeni a valós élettel."

Az ilyen teátrálisnak ható (illetve hatni próbáló) frázisoktól kíméljék már meg a nyíltplénumot.

Amúgy tagadhatatlan tény, hogy amirõl szó van, az egy valós és fennálló "probléma".

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

← ElőzőOldal 2 / 2