55
AKI POLITIZÁLNI MER EGYBŐL BANN! ITT CSUPÁN ZEKET AZ ÁLLATOKAT BESZÉLJÜK KI, VIDEÓGAT ELEMEZZÜK
  • fifi
    mindig meg aykartam tudni a jzsembori szó pontos jelentését...

mi az?
  • Garfield
    Ez semmi.

Az igazán szánalmas az, hogy egy hónap múlva az '56-os forradalom 50. évfordulója, amelyre meghívtunk boldog-boldogtalant. Erre a csürhe megcsinálja ezt a kuplerájt, "forradalomnak" hívja, megadva a kegyelemdöfést az amúgy is már kellően sárbataposott októberi ünnepnek.

Eddig is utáltam október 23-át, mert a kedves pártok és civil szervezeteknek álcázott szatellit szabadsághős gittegyletek politikai dzsemborit csinálnak az ünnepből minden évben, de ez a cirkusz végleg betesz neki.
  • Gladiator
    hirtelen nem tudtam milyen szót használni, de nem az a lényeg, úgyis tudja mindenki mire gondolok.
  • Gladiator
    Azt is nagyon birom, hogy az összes hírcsatorna, újság nagyban örül annak, hogy benne vagyunk a CNN műsorában, híresek lettünk. Hát erre büszkék lehetünk. Kb mint vmi arab ország.
  • Garfield
    Kapásból már a cím is problémás: milyen lázadásról beszélsz? Itt csak a csürhe randalírozásáról van szó.
  • fifi
    én úgy elmennék rohamrendőrnek...komolyan...
  • Feck
    Ez a sok barom azt sem tudja mit művel, de tényleg... Poénból elmenni törni-zúzni!(mert bizony sokan ezt csinálják) Gyönyörű! :@ Ilyen f... emberek élnek köztünk és még ők hirdetik magukról, hogy magyarok??????
  • ChevyG work
    okos topik
  • fifi
    a biztosítók nem fizetnek az ilyen esetekben bekövetkezett kárra...
    suxxx...
  • Gladiator
    És ezzel mit oldottál volna meg? Nem írom le, hogy az ilyen állatokat mint te kéne a dunába lőni, mert ezért a beszólásomért már egyszer kaptam büntit, de hasonló szépeket kívánnék neked is.
  • Gladiator
    Skandálják itt, hogy 56, 56, 56...! de le merném fogadni, hogyha megkérdezném a sok 18-20 éves kis TH-szökevényt, hogy mi volt akkor, meg se tudná mondani...
  • UltimateGamR
    És aki a tüntetőket vonja felelősségre az elmehet a tudja hova...
  • UltimateGamR
    helyeslem a tüntetőket , az ő oldalukon vagyok! Bár nem voltam a Pesti tüntetésen ( elég messze lakok Pesttől, inkább a TVből és netről informálódok ) de minden bizonnyal én is nekiugrottam volna az MTV házának , romboltam volna
  • precision
    valaki ugyis elkezd politizálni, jön a flame, topikot meg bezárják...elkerülhetetlen
  • Gladiator
    MÉGEGYSZER! A FIDESZT, MSZP-T AKI BELEEKVERI EGYBŐL BANN!

Ssóval épp mos nézegetem a videókat a YouTubon. Hát képekről nem jött le, hogy ennyire durva a helyzet. Még mondtam is magamban, hogy fú de elmennék fotózni, ha otthon lennék, de a videók megnézése után be voltam sz×rva:D
    A kedvenc szövegem, mikor az egyik kis köcsög felsegíti a másikat akit épp a rendőrök elvertek és odamegy pofázni a rendőrökhöz, h micsoda dolog, hogy magyar ver magyart.... szánalmasok...