Pesti lázadás NINCS POLITIKA!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
szóval neked meg szerintem a kurva anyád.
<#wave>#wave>
Én Garfielddel #11 és Fritzzel #30 értek egyet!! Szégyen amit ebben az országban meg lehet csinálni!
Nézve a hírmûsorokat, azt nem értem, hogy a rendõrség miért nem emelte ki a tömegbõl az eminens személyeket? Szerintem igenis meg lehetett volna elõzni a vandalizmust! Erre megvannak a megfelelõ eszközök. Miért nem használták?
Miért álltak le bratyizni a bûnözõkkel?? Itt kérem valami nem stimmel!
Nem azért de ha az a kis kopasz paraszt az én lábamat kezdi csépelni a botjával, akkor tuti úgy hókon nyomom a tomfával, hogy a napszemüvege a seggén keresztûl távozott volna!
Összefoglalva, tudjátok mi hiányzik?? A tisztelet!
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
<#banplz>#banplz>
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
ez ammegoldás szted?
megoldás ez bármire is?!
Szted azt a több 10milliós kárt ki fogja kifizetni?
És mégis mirõl akarunk beszélgetni? Milyen alakzatokban támadtak a tüntetõk? Vagy beszéljük át újra pontról pontra hogy mekkora állatok a drukkerek?
Ha arra hivatkozik mindenki hogy ez az "Informatika és tudomány" lapja, akkor inkább zárjuk aztán menjen mindenki lövöldözni vmilyen játékba...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ezek szerint a topic kizarolag az este 11 utani esemenyekkel foglalkozik, es teljesen elkulonulunk az az elotti kossuth teri esemenyektol? ez vicces is meg nevetseges is... bar teny, hogy sg-n ugye maskepp csinalni nem lehet... de szvsz mar az is allasfoglalas, hogy a vandalizmus es szinonimai szerepelnek, az eroszakos demonstracio pedig nem
az indexen fent levo kepek kozul 4-en lattam egy vegzos bolcsesz havert az mtv ostroma kategoriaban. nem allat. ismerem.
es szerintem azt hinni, hogy csak a moka kedveert van az egesz, politikatol es partoktol fuggetlenul, eleg beszukult gondolat. maskor valahogy nincs igy. ha csak urugy kene, akkor kethetente talalkoznank hasonlo esemennyel.
ja, hogy ultimate-et csokottagyu baromnak tartjatok. akkor javaslom az alcimet atirni: AKI POLITIZÁLNI MER EGYBÕL BANN! ITT CSUPÁN ZEKET AZ ÁLLATOKAT szidjuk, gyalazzuk, lenezzuk, elhatarolodunk toluk minden formaban, VIDEÓGAT ELEMEZZÜK
Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.
Nagyon kicsi részüket. Nézz csak megy egy focimeccset! Tele van politikai tartlamú transzparensekkel, a szurkolók szövegeirõl nem is beszélve. Többet politizálnak mint te, vagy sokan itt a fórumon. Ha nem hiszed csak nézz be pár Focklub fórumára, ott (lehet hogy nem magas értelmi szinten) de folyton vesézgetik a helyzetet politikai szempontból is.
Nem teljesen igaz az állításod, de NE politizájunk mert ban lesz a vége :(
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Akkor talán nem fajult volna el ennyire a dolog. Talán...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A történelem során ez mindig így mûködött. Volt az elit, akik erkölcsi eszközökkel, diplomáciai úton harcoltak és voltak a tuskók akik ilyenkor romboltak. Mind a kettõnek nagy jelentõsége van, ha csak a Kossuth téren lézengtek volna az emberek néha beszédet mondva nem figyelt fel volna ránk a világ.
Külföldi források (befektetõk, sajtó) azon a véleményen van: "a tiltakozások elhúzódása "Gyurcsány állásába kerülhet". A tõzsde egyelõre kicsit zuhant csak a forint is tartja magát, de úgy tartják ha ez folytatódik akkor romlik a helyzet.
Tehát mind a 2 frontra szükség van ha a tüntetõk el akarják érni céljukat..Szóval számukra ennek igenis van értelme.
sry
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
errefelé állítólag a gazdák szerveznek vmi okosságot...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
mi az?
Az igazán szánalmas az, hogy egy hónap múlva az '56-os forradalom 50. évfordulója, amelyre meghívtunk boldog-boldogtalant. Erre a csürhe megcsinálja ezt a kuplerájt, "forradalomnak" hívja, megadva a kegyelemdöfést az amúgy is már kellõen sárbataposott októberi ünnepnek.
Eddig is utáltam október 23-át, mert a kedves pártok és civil szervezeteknek álcázott szatellit szabadsághõs gittegyletek politikai dzsemborit csinálnak az ünnepbõl minden évben, de ez a cirkusz végleg betesz neki.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
VILLARREAL CF mindörökké!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
suxxx...