68
Ki mit tud róla ? Élmények ? Beszámolók
  • Bájital
    Jöttem privibe,de az előbb,amikor itt voltam,majd kiütötted a szememet...tudod:a sok hozzászólás.
    Ha neked van egy ilyen kis golyószóród,minek kell gyűrűkkel foglalkoznod????....lol...vicc...de nem hagyhattam ki!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Bájital
    -streccs boxer,nálam az jön be,mámint fétfin
    -sztem felesleges rezgő,ha a párod jó,sztem kellően be fog rezegtetni
    ez tök jó oldal
    -nem kell leborotválnod,mert másnap olyan leszel,mint egy sündisznó
    van hajvágó,tudod elektromos...ne nullással vágd...vigyázz,mert megvághatod magad..sylképillel én már megjártam...egy hétig kb élveztem rá
  • Bájital
    A szerelmes versek topicot kerestem,így bukkantam erre az oldalra.
    Beleolvastam.....élmény volt....lol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • rágógumi
    :CCc wtf?
  • bens

• Skill
    ejnye ejnye elkoboroltunk? hess vissza saját topikba! igy el fog halni :(
  • alberttibor
    Csákó.Nekem az lenne a problémám hogy milyen alsót viseljek, a csajoknál amivel rendesen be lehet vágódni mert régen fecskét viseltem de sztem az béna csak nem tom melyikre váltsa és még valami hogy borotváljam magam úgyértve hogy lent is meg fönt is???
  • atlagember
    Egyébként semmi haszna sincs, átverés az egész.
    A legnagyobb disznóság pedig az, amikor a 2"-os 20 ft-ba kerülő fekete lefolyócső-tömítőgyűrűt árulják ilyen címen egy ezresért.
    Csak be kell menni egy vízvezeték szerelvény üzletbe és megvan, ráadásul abszolut nem fogják tudni, hogy minek veszed.
  • stp4trick
    hm
    ja
    az alsó képen lévőből golyócskák hamar kiesnek
    a többivel nincs különösebb baj, de van még zselés kb. 1,5 cm széles is kis rücskökkel:-)))
  • krisztike
    köszi
    tudod ,ajéndékként hát...elég nem mindennapi lenne ...:)
  • stp4trick
    pl. itt nézzél szét
  • krisztike
    hol lehet ilyet kapni ?
    mennyibe kerül?
  • Dynamic
    Igazából én már gondolkodtam, hogy kipróbáljam ezt a Durexet, de én azt hittem azért kell, hogy a nőnek jobb legyen, nem pedig azért, hogy jobban álljon a szerszám.Ha "csak" ennyi a haszna, akkor nem köll:)
  • stp4trick
    Szorítós fajta:

Rezgős:

Sima rugalmas karika:
    +18 ezért a link
    Ilyen is van, de ez már inkább köpeny, mint gyűrű:
  • Speedbreaker
    úgy kefél, hogy közben rajta van a töltőn :D
  • lamase
    kár hogy csak az elem 25 percet bir, haverod utit aksival tolja
  • CattiBrie
    :D

igaz.. :))
  • Goth
    elég megerőltető lehet járás közben dugni D:
  • Aspyrin
    Csapj fel egy műpéniszt és nem lesz gondod
  • CattiBrie
    24+
  • Mikilaci
    azt gondoltam
  • stp4trick
    a tövére
  • Mikilaci
    De akkor a kérdésre nem válaszolt senki, hogy a farok melyik részére kell húzni pontosan.
  • Mikilaci
    Sziasztok ! Köszi a normális válaszokat. Tényleg elég sok gyerek - gyerekes felnőtt hozzászólt a témához.

Én kipróbáltam, kicsit kényelmetlen, de kemény mint a kő és eres lesz. A Durex play simán jó. A csajom nagyon élvezte mikor bedugtam vele, nekem meg akkor a jobb, ha nincs bent és úgy rezeg.

Állítólag 20 percig jó és ki be lehet kapcsolgatni.
  • stp4trick
    A normál péniszgyűrűk általában gumiszerű anyagból vannak, vagyis felrakáskor tágítható, hogy kényelmesen fel lehessen rakni, majd felveszi eredeti méretét és így szorít- mivel ez a funkciója. Vannak állítható méretű szallagok is és vannak fémből is. A rezgős már csak egy extra, és a csikló ingerlésén kívül más funkciót nem látok benne, ha csak nem lefelé fordítva teszed fel, mert akkor zacsipártivá válik:-) A legtöbb rezgős, mint pl ez a Durex is egyszerhasználatos-elemes. Annyit nem ér meg. Akkor már inkább egy vibri az asszonynak azt meccs közben is békén hagy legalább:-)))))
  • ZilogR
    err... mint mérnökembert azért izgat, hogy mitől is rezeg? elemet kell belerakni, vagy felhúzhatós ;) :P (jaja)

ahogy olvastam, ezek szerint van több méretben is... stp4trick mondta, hogy a zacsekra is mehet egy, akkor ez tud vmelyest tágulni (mert a zacs nem fog megmerevedni és a hancúr után sem fog lógni, mint egy villamoson hagyott télikesztyű)...

Vannak itt még felfedezésre váró dolgok! :9 Mondja ezt egy 30 fölött járó apuka - azaz én

-=ZR=-
  • stp4trick
    ez így van
    de szerintem ez pont olyan eszköz, ami nem igazán csak segédeszköz, hanem inkább egy kis (vagy nagy) plussz, szerintem érdemes kipróbálni
    de az is igaz, hogy a fiatalok még inkább csak simán gyakoroljanak:-)
  • Gabyee
    egy szóval sem mondtam hogy ez,illetve az ilyen dolgok komolytalan eszközök,akinek szüksége van rá az vegye meg és használja!
    de szerintem nem annyira fórum téma,legalábbis nem az sg-be ahol az átlag életkor elég alcsonyan száll.
  • Shaman
    nem teljesen értek veled egyet.

Sztem ez nem szánalom topik. Attól hogy te vagy az ágyak királya,s téged semmi nem érdekel,attól még mások beszélgethetnek "új" dolgokról.
    A péniszgyűrű nem egy hülye találmány,s tényleg érdemes kipróbálni.
    Az egy másik dolog,hogy a sok hülye szétcseszi a topikot,de az alap elgondolás nem hülyeség.
  • Vaxi
    fölteszed és használod
  • Sephi
    Monda Dynamic :D
  • Gabyee
    igazad van,csak amikor meglátom a "miyen színű papírral töröljem ki a seggem" stílusú topikokat akkor nem bírom ki röhögés nélkül és muszály nekem is beböfögni valami "tudományosat":)
    erre a tulajdonságomra az sg fórumok látogatása óta tettem szert
  • stp4trick
    :lol:
    hát az informatikába a legkevésbé a tudományba viszont igencsak belefér:-))))
  • Gabyee
    köszi,egy ilyen szánalom topikhoz csak ennyire magasröptű hozzászólásra futotta:D
  • stp4trick
    erről beszéltem az 1. pontban
  • Gabyee
    eper ízű van??
  • stp4trick
    1. Hát először is télleg nem idevaló ez a topic a sok KOMOLY emberke közé, akik itt az SG-n hozzábírnak mindenhez böfögni, de fogalmuk sincs semmiről. Szal vannak erre ilyen témában komolyabb oldalak.
    2. Aki a durex vibrációs gyűrűjére gondol, az csak egy faja üzleti fogás: adjuk el a kíváncsiaknak, akik nem mernek bemenni egy szexshopba szétnézni. Bár nem próbáltam, de ránézésre sem lehet olyan minőségű élményt nyújtó, mint amilyet egy szexshopban kapható nyújthat.
    3. A topichoz konkrétan. Maga a péniszgyűrű télleg jó dolog. Sokkal merevebb a szerszám tőle és elméletileg a kitartás is nő. A méret megválasztásával viszont óvatosan, mert a túl kicsi olyan elszűkítést okozhat, hogy a teljes véráramlást gátolja, hosszú szeretkezés alatt, akár részek elhalását is okozhatja. Ajánlanám még a két gyűrű kombinálását, egy a péniszre egy a zacskó alá, na az úgy nagyon tutis.
  • Shadow_THH
    inkább menj te is tüntetni
  • ColdFire
    szia, veled legoztam neten:D
  • Landor
    na ezen a ponton találkozik össze a két dolog
    A 10éveseknek gondjaik vannak a merevedéssel!