Rainbow Six: Vegas - képek a kaszinó városából
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah Lockdownnak csak demojával játszottam a végén a statisztika az lett ,hogy én 30 terrot nyírtam ki a csapattársak meg összesen 4-et.
Régen nagyon jó volt a Rainbow sorozat R6, Rouge.. de mostanában, talán a Raven Shield volt az utolsó ami még ugy ahogy meállta a helyét
hiába 21. század arcade fost a népnek
hiába 21. század arcade fost a népnek
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
ha az elôzô részeket vesszük alapul akkor ditto, de nem érdemes sok jóban sem reménykedni. Nem olyan "beállítottságú" a fejlesztôcsapat, hogy egy komplexabb, komolyan élvezhetô dolgot hozzonak össze.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Csak ne kúrják el mint a Lockdownt.
Szeretnék egy normális AI-t látni mind az ellenség és mind a csapattársak részérõl. Nem akarok bután álldogáló a környezetérõl abszolút tudomást nem vevõ ellenséget és nem akarok idióta géppuskatûzbe frontálisan belesételó ki ha énnem csapattársakat akik csak púpok a játékos hátán.
Ha a fent említett kettõ nem teljesül nem érdekel milyen a grafika és ,hogy milyen élethû animációval másznak át az akadályokon a bátor katonák.
Szeretnék egy normális AI-t látni mind az ellenség és mind a csapattársak részérõl. Nem akarok bután álldogáló a környezetérõl abszolút tudomást nem vevõ ellenséget és nem akarok idióta géppuskatûzbe frontálisan belesételó ki ha énnem csapattársakat akik csak púpok a játékos hátán.
Ha a fent említett kettõ nem teljesül nem érdekel milyen a grafika és ,hogy milyen élethû animációval másznak át az akadályokon a bátor katonák.