Németh Szabolcs

Rainbow Six: Vegas - képek a kaszinó városából

Ha taktikai FPS, akkor SWAT vagy Rainbow Six. Születtek persze kisebb-nagyobb sikert elért próbálkozások, de ebben a műfajban ez két játék az alapmű.

A Rainbow Six-sorozat már így is több százezer önkéntes kommandóst fertőzött meg hihetetlen hangulatos játékmenetével Most ismét magunkra ölthetjük az egyenruhát és végre megint a terroristák körmére nézhetünk. Dolgunk lesz bőven, hiszen Las Vegasra sohasem látott veszély leselkedik. A gonosz összehangolt, végzetes csapást akar mérni a városra, aminek érdekében a legaljasabb módszerektől sem riad vissza. A mi feladatunk lesz, hogy tökéletes tervvel, hiba nélküli kivitelezéssel, társainkkal karöltve megakadályozzuk a terrorizmus győzelmét a kaszinó városában.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A taktikai-FPS most néhány kép erejéig "megelevenedett" előttünk és már nem is kell olyan sokat aludnunk a megjelenésig.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fluga #7
    hát már sajna a raven is egy bughalmaz volt..
  • Adam II #6
    Jah Lockdownnak csak demojával játszottam a végén a statisztika az lett ,hogy én 30 terrot nyírtam ki a csapattársak meg összesen 4-et.
  • Sith #5
    Régen nagyon jó volt a Rainbow sorozat R6, Rouge.. de mostanában, talán a Raven Shield volt az utolsó ami még ugy ahogy meállta a helyét
    hiába 21. század arcade fost a népnek
  • Higany #4
    A S.W.A.T. nekem sokkal jobban bejött, mint bármelyik Rainbow Six!
  • psishock #3
    ha az előző részeket vesszük alapul akkor ditto, de nem érdemes sok jóban sem reménykedni. Nem olyan "beállítottságú" a fejlesztőcsapat, hogy egy komplexabb, komolyan élvezhető dolgot hozzonak össze.
  • Adam II #2
    Mondatom befejezve:

    ...a játékélmény úgyis szar lesz.
  • Adam II #1
    Csak ne kúrják el mint a Lockdownt.

    Szeretnék egy normális AI-t látni mind az ellenség és mind a csapattársak részéről. Nem akarok bután álldogáló a környezetéről abszolút tudomást nem vevő ellenséget és nem akarok idióta géppuskatűzbe frontálisan belesételó ki ha énnem csapattársakat akik csak púpok a játékos hátán.

    Ha a fent említett kettő nem teljesül nem érdekel milyen a grafika és ,hogy milyen élethű animációval másznak át az akadályokon a bátor katonák.