524
  • fanatifo
    Nah énis kipróbáltam!Engem lenyűgőz a művésziessége!Etalon!!!
    Annyira etalon mint a Sotc volt persze más stílus de hamár művészi alkotás akkor ez a kettő jut eszembe!

GRat a fejlesztőknek
  • Seth
    ha szembe állsz a kővel, akkor attól balra van egy nagyobb ház. Annak a picéjében ( egy kancsó van rajta, törd szét) alszik egy faszi. Keltsd fel. Ő a "falu hőse" ^^.
    Majd ő segít eltakarítani a követ . Amikor a háza mögé megy szunyálni, akkor szakét kell neki vinni. Azt az a csaj ad aki a vizimalmos háznál van. Meg kell javítani a malomkereket és adni fog egy üveg szakét
  • Crazy Mate
    Ott a falu végén van egy nagy kő,amit el akar tolni egy ember,én is ott akarok átmenni,de nem tudok a kő miatt,mit lehet vele csinálni?Próbáltam elvágni,de nem lehet.
  • Seth
    hát pont innen van a torrent , most olyan 35-45 között ingázik a kb/s
  • musha
    off:
    aki még nem szedte le, innen lekaphatja regisztráció után. have fun...

(ja és ez elég gyors, megfelelő kapcsolattal pár óra...)
  • Seth
    nekem még ~10 óra :(
  • fanatifo
    50óra gyors?:))

Nekem "csak" 12 óra alatt jött le:)
  • Crazy Mate
    Ja még valami,én használtam már 2005 novemberi torrentet is kb. 1 hete,és simán le tudtam szedni.
  • Crazy Mate
    Tényleg isten az okami,rohadt jó játék,nagyon tetszik,még eredetiben is megéri megvenni,torrentel elég gyorsan(50 óra) alatt lejött.
  • musha
    off: pc-s vagy ps-es verziót tolod? (amúgy általában nagyon lehurrogta mindenki, a ps-félét láttam, de az elég randa, a pécést meg nincs helyem egyelőre feltelepíteni -.-)

on: isten ez az Okami (ehe, szó szerint), csak most egy picit elakadtam...Mr. Orange táncikál, de nem jön össze neki a rituálé, valami olyasmit magyaráz, hogy a föld erejére lenne szüksége, de olyanom még nincs...illetve beszélnem kéne Sakuyával, de ő sem elérhető
    ötlet?
  • dinomano
    en nem fikazom emule-t; bár torrentet hasznalok...a torrentnek meg az a hatranya; hogy csak friss cuccokat tudsz leszedni,max.1honapig jo 1 torrent, ha meg 99%on beszar a torrented, akkor kaparhatod a falat... :-D viszont a torrent tud gyors is lenni,ha mákja van az embernek és jol kifogja...Jah, probaltam ma JUST CASUE-t; nagyon faszajos game, mindenkinek ajanlom! GTA koppi, de jo! :-P
  • musha
    mail-ben írtam...
  • Ersiman
    OFF Azzal hogy a eMule rossz lenne egyáltalán nem értek egyet. Friss cuccok letöltésére a torrent a jó, de ha valami régebbi zenét, filmet, játékot kersel sokkal nagyobb az esély, hogy eMule-lal megtalálod, viszont türelem kell hozzá míg lejön.
  • Tinman #71
    Töltsél már le egy torrent klienst és használd a google-t... még az is kidobja a publikus torrentoldalakat. Nekem rögtön az első találatra az egyik leghasználhatóbb oldalt dobta ki.
    Emule egy nagy nulla.
  • Crazy Mate
    Akkor neked honnan van meg?
  • musha
    nemá hogy emule-ra biztassátok szegényt, torrenttel százszor hamarabb lent lesz neki...emule-ról kizárólag negatív véleményem van
  • Crazy Mate
    Ugye ezt a pár hetet/egy hónapot csak viccből mondtátok?Remélem igen,de most torrentel töltöm,és úgy néz ki,hogy holnap ilyenkorra már lent lesz.
  • maruzst25
    Ne izgulj,pár hónap és le fog jönni a game. Mire kijön az Okami 2 addigra biztosan.
    Amúgy is a türelem rózsát terem. Meg néha idegbajt:))
  • Ersiman
    eMule? Az nem indul azonnal, szépen sorbanállsz míg rád kerül a sor, majd akkor. A letöltés sebessége függ attól hogy hányan töltik fel illetve hogy te milyensebességgel tudsz feltölteni. Egy több gigás fájl ha sok megosztó van pár nap alatt lejöhet. Nekem egy film egyszer több mint egy hónapig jött le.
  • Crazy Mate
    Már ettem ,de még mindig nem jó.
  • Seth
    Egyél meg egy fagyit
  • Crazy Mate
    Sötétkék a csík,és nem kezdi el a letöltést.Most mit tegyek?
  • Crazy Mate
    Ok,thx.És innen milyen gyorsan jön le?
  • Banyapapa
    igen, az emule.
    Segitséget vagy mit-és hogyan-beállitások-stb meg pl: a mp3portal.hu-n
  • Crazy Mate
    De amikor rámegyek a letöltési linkre akkor azt írja ki,hogy a lap nem jeleníthető meg,külön program kell hozzá?
  • dinomano
    Aham, volt 1-2 ilyen game..anno jatszottam(nem kiröhögni, meee' tök aranyos volt); Winnie the pooh-al (N64); tök jo volt, de ott is az allando karattyolas/vihoraszas idegesitett... :-D
  • Seth
    na igen a karattyolás és hablaty, már a Banjoo Tooie játékokban is soxor falra másztam volna tőlük, de talán hozzá lehet szokni a 30+ játékidő alatt ^^
  • Tinman #57
    Tegnap volt időm egy kicsit foglalkozni a játékkal.
    Minden elemétől le vagyok nyűgözve... oldschool gamerek imádni fogják, GTA nemzedék meg azt sem tudja majd, hogy melyik vödörbe hányjon tőle. /Kinek nem inge.../

Egyvalami viszont eszméletlenül idegesít, zavar, falat kaparom: Vagy ne lett volna semmilyen beszédhang a párbeszédek alatt, vagy lett volna tőlem akár maláj, de ez a iouuaeeeeeeeaaaaaeeeuuuiiiiaaaaúúúúáááááooooőőőőiiii ez kegyetlenül erőszakolja a fülemet. Női hangoknál a legidegesítőbb.
    Én megértem, hogyha full "szinkron" lenne rajta akkor DVD9-re is alig férne el a játék, de minek már alá ez a fasság?

Amúgy, ha jól sejtem az lesz ezzel a játékkal is mint anno a Beyond Good And Evil-el. Hatalmas siker lesz online/offline sajtóban, ill. az igényes játékosok körében és óriásit bukik a piacon.
    Ha BGaE üzletileg nem volt éppen a legsikeresebb, akkor ez totális bukta lesz... ezt a dúmkvékgétéjaafíír nemzedék nem fogja komálni.
    Aztán csalódjak pozitívan.
  • Seth
    sebesség??
  • KaTy
    megvan.
  • KaTy
    már csak használni nem tudom:)
    azt irja hogy a file a letöltési listában van,de nem tudom hogy hol a letöltési lista:(
    valaki tudna segíteni?
    köszi.

• Sephi
    Sokkal tobbet.
  • KaTy
    köszi
  • dinomano
    szerintem emule lesz...
  • KaTy
    ez torrent?
  • dinomano
    Maruzst, ment csomag tennyap... (ehh...delutan kemenyen töltöm Enthusia-t at home, a megadott HTTP linken (lasd: Enthusia topic)... tiszta pojén, hogy van ingyenes HTTP-connect-es letöltes, még ha qrva lassu+várni kell is... :-P
  • Banyapapa
    innen-e
  • maruzst25
    Dinomano:ma feladom neked a dvd-ket!!
    Aki kipróbálta az Okamit az légyszi írja meg hogy mire számítsunk,mert 3,5 gigát letölteni nem kis dolog:)
  • dinomano
    Ehhh... jo lehet, nalunk meg UPC kaka, amugy meg avi adatforg. keretet en is kilöttem kb. ... :-|
  • maruzst25
    Milyen stílusú a game???Csak képeken láttam de elég elvontnak tűnik ami nem jó előjel. Viszont van aki a Zeldához hasonlítja ami viszont kifejezetten jó előjel:))
    Akkor most mi az igazság?
    Or is truth out there?