18
-
sazsmadar #18 Most komolyan? Milyen történetet vársz egy Fps játéktól? A doom3 pl milyen története van? Egy Fps arról szól, hogy vedd meg a játékot, és le tudja utána ütetni az embert a gép elé, s játszon vele. Legyen benne elég izgalom meg akció. Ehhez pedig nem kell olyan nagy kerettörténet. -
Malbeth #17 A Halo egy hatalmas gyűrű alakú mesterséges bolygó,ezen a bolygón zajlanak a játék,és gondolom a film eseményei is!! Szerintem ez a legjobb FPS amit valaha készítettek,csak a Half Life említhető vele egy lapon! -
snorbi #16 Nem játszottam vele.
Csak érdekelt, mit jelent... -
Sith #15 Nem tudom.. az a baj hogy a játékok megszolása nem túl jó van aminek van története, nagyon jó és mivel mindent elmondtak a játékban nem lehet belőle jó filmet csinálni
Ill az agyatlan menj s gyakj idiota bugyuta történettel.. ebből meg ezért nem lehet jó filmet csinálni
Öhh esetleg... talán 2% ami az arany középút de eze eddig elmaradt.
Snorbi játszottál a játékkal? -
snorbi #14 Mi az a "gyűrűvilág"? -
Morden23 #13 És az egyet jelent a jó sztorival? Szerintem nem éppen. -
Dude64 #12 A világ egyik legjobb videójátéka. Elég, ha csak az eladási mutatókat és a különböző díjjakat nézzük. Bízom a filmben és Jacksonban. -
Morden23 #11 Hm. Merem remélni.
Mert a cikkben leírt sztori-szösszenet nagyjából annyira érdekes vagy izgalmas, mint egy lavór szennyes. -
Szefmester #10 volt sztorija.. nem is vészes.. de maga játék borzalom volt... -
Bornirt #9 Szori. -
Morden23 #8 "Reméljük most SEM", nem pedig "Reméljük most NEM".
Szövegértelmezés, kolléga.
Amúgy ahogyan vesszük. A King Kong szerintem csapnivaló volt. Na persze nem a CGI, hanem a többi.
Ennek a Halo-nak volt valami sztorija is? Személy szerint nem játszottam vele 5 percnél tovább. -
Bornirt #7 "Reméljük most sem csalódunk Peter Jacksonban."
Lemaradtam valamiről?... Mikor is csalódtunk??? -
#6 Ez igazából változó, de egyes esetekben a producer majdnem olyan fontos személy, mint a rendező, neki is szinte mindenbe van beleszólása! Csak ő inkább beleszól, míg a rendező rendez:) -
#5 hát, ha jól tudom, mint producer, annyi a dolga, hogy ő adja a pénzt (ha jól tudom) és ő választja ki a rendezőt, meg akit jónak lát
asszem ezt csinálja a producer -
#4 a többinél rendező volt, de gondolom producerként is van némi beleszólása a dolgokba -
LowEnd #3 nemnagyon fér bele egy filmbe.... -
Sorted System #2 Hmmm végre egy újabb sci-fi,ami érdekes lehet és remélem jó filmet csinálnak.
Az utóbbi időben egyre kevesebb az igényes sci-fi,ami megfog.
A legnagyobb kedvencem még mindíg a Blade Runner!Isteni -
#1 "Reméljük most sem csalódunk Peter Jacksonban."
hmm, ő most nem csak producer, vagy nem tom mi, elméletileg akkor ebben a Neil gyerekben nem kéne csalódni, Jackson itt most nem számít annyira, vagy igen?
vagy a többi filmben is csak producer volt, huh, most összezavarodtam...