Peter Jackson szívügye a Halo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most komolyan? Milyen történetet vársz egy Fps játéktól? A doom3 pl milyen története van? Egy Fps arról szól, hogy vedd meg a játékot, és le tudja utána ütetni az embert a gép elé, s játszon vele. Legyen benne elég izgalom meg akció. Ehhez pedig nem kell olyan nagy kerettörténet.

Nyugalom a hosszú élet ritka!

A Halo egy hatalmas gyûrû alakú mesterséges bolygó,ezen a bolygón zajlanak a játék,és gondolom a film eseményei is!! Szerintem ez a legjobb FPS amit valaha készítettek,csak a Half Life említhetõ vele egy lapon!<#worship>
Nem játszottam vele.
Csak érdekelt, mit jelent...
Nem tudom.. az a baj hogy a játékok megszolása nem túl jó van aminek van története, nagyon jó és mivel mindent elmondtak a játékban nem lehet belõle jó filmet csinálni
Ill az agyatlan menj s gyakj idiota bugyuta történettel.. ebbõl meg ezért nem lehet jó filmet csinálni
Öhh esetleg... talán 2% ami az arany középút de eze eddig elmaradt.

Snorbi játszottál a játékkal?

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Mi az a "gyûrûvilág"?
És az egyet jelent a jó sztorival? Szerintem nem éppen.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

A világ egyik legjobb videójátéka. Elég, ha csak az eladási mutatókat és a különbözõ díjjakat nézzük. Bízom a filmben és Jacksonban.

Gamer for Life

Hm. Merem remélni.

Mert a cikkben leírt sztori-szösszenet nagyjából annyira érdekes vagy izgalmas, mint egy lavór szennyes.

volt sztorija.. nem is vészes.. de maga játék borzalom volt...
Szori.
"Reméljük most SEM", nem pedig "Reméljük most NEM".
Szövegértelmezés, kolléga.

Amúgy ahogyan vesszük. A King Kong szerintem csapnivaló volt. Na persze nem a CGI, hanem a többi.

Ennek a Halo-nak volt valami sztorija is? Személy szerint nem játszottam vele 5 percnél tovább.

"Reméljük most sem csalódunk Peter Jacksonban."

Lemaradtam valamirõl?... Mikor is csalódtunk???
edios
Ez igazából változó, de egyes esetekben a producer majdnem olyan fontos személy, mint a rendezõ, neki is szinte mindenbe van beleszólása! Csak õ inkább beleszól, míg a rendezõ rendez😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Broafka
hát, ha jól tudom, mint producer, annyi a dolga, hogy õ adja a pénzt (ha jól tudom) és õ választja ki a rendezõt, meg akit jónak lát
asszem ezt csinálja a producer

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

sweech
a többinél rendezõ volt, de gondolom producerként is van némi beleszólása a dolgokba

nemnagyon fér bele egy filmbe....

Hmmm végre egy újabb sci-fi,ami érdekes lehet és remélem jó filmet csinálnak.
Az utóbbi idõben egyre kevesebb az igényes sci-fi,ami megfog.
A legnagyobb kedvencem még mindíg a Blade Runner!Isteni

A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete

Broafka
"Reméljük most sem csalódunk Peter Jacksonban."

hmm, õ most nem csak producer, vagy nem tom mi, elméletileg akkor ebben a Neil gyerekben nem kéne csalódni, Jackson itt most nem számít annyira, vagy igen?
vagy a többi filmben is csak producer volt, huh, most összezavarodtam...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...