18
  • sazsmadar
    Most komolyan? Milyen történetet vársz egy Fps játéktól? A doom3 pl milyen története van? Egy Fps arról szól, hogy vedd meg a játékot, és le tudja utána ütetni az embert a gép elé, s játszon vele. Legyen benne elég izgalom meg akció. Ehhez pedig nem kell olyan nagy kerettörténet.
  • Malbeth
    A Halo egy hatalmas gyűrű alakú mesterséges bolygó,ezen a bolygón zajlanak a játék,és gondolom a film eseményei is!! Szerintem ez a legjobb FPS amit valaha készítettek,csak a Half Life említhető vele egy lapon!
  • snorbi
    Nem játszottam vele.
    Csak érdekelt, mit jelent...
  • Sith
    Nem tudom.. az a baj hogy a játékok megszolása nem túl jó van aminek van története, nagyon jó és mivel mindent elmondtak a játékban nem lehet belőle jó filmet csinálni
    Ill az agyatlan menj s gyakj idiota bugyuta történettel.. ebből meg ezért nem lehet jó filmet csinálni
    Öhh esetleg... talán 2% ami az arany középút de eze eddig elmaradt.

Snorbi játszottál a játékkal?
  • snorbi
    Mi az a "gyűrűvilág"?
  • Morden23
    És az egyet jelent a jó sztorival? Szerintem nem éppen.
  • Dude64
    A világ egyik legjobb videójátéka. Elég, ha csak az eladási mutatókat és a különböző díjjakat nézzük. Bízom a filmben és Jacksonban.
  • Morden23
    Hm. Merem remélni.

Mert a cikkben leírt sztori-szösszenet nagyjából annyira érdekes vagy izgalmas, mint egy lavór szennyes.
  • Szefmester
    volt sztorija.. nem is vészes.. de maga játék borzalom volt...
  • Bornirt
    Szori.
  • Morden23
    "Reméljük most SEM", nem pedig "Reméljük most NEM".
    Szövegértelmezés, kolléga.

Amúgy ahogyan vesszük. A King Kong szerintem csapnivaló volt. Na persze nem a CGI, hanem a többi.

Ennek a Halo-nak volt valami sztorija is? Személy szerint nem játszottam vele 5 percnél tovább.
  • Bornirt
    "Reméljük most sem csalódunk Peter Jacksonban."

Lemaradtam valamiről?... Mikor is csalódtunk???
  • edios
    Ez igazából változó, de egyes esetekben a producer majdnem olyan fontos személy, mint a rendező, neki is szinte mindenbe van beleszólása! Csak ő inkább beleszól, míg a rendező rendez:)
  • Broafka
    hát, ha jól tudom, mint producer, annyi a dolga, hogy ő adja a pénzt (ha jól tudom) és ő választja ki a rendezőt, meg akit jónak lát
    asszem ezt csinálja a producer
  • sweech
    a többinél rendező volt, de gondolom producerként is van némi beleszólása a dolgokba
  • LowEnd
    nemnagyon fér bele egy filmbe....
  • Sorted System
    Hmmm végre egy újabb sci-fi,ami érdekes lehet és remélem jó filmet csinálnak.
    Az utóbbi időben egyre kevesebb az igényes sci-fi,ami megfog.
    A legnagyobb kedvencem még mindíg a Blade Runner!Isteni
  • Broafka
    "Reméljük most sem csalódunk Peter Jacksonban."

hmm, ő most nem csak producer, vagy nem tom mi, elméletileg akkor ebben a Neil gyerekben nem kéne csalódni, Jackson itt most nem számít annyira, vagy igen?
    vagy a többi filmben is csak producer volt, huh, most összezavarodtam...