Ötvös Tibor

Peter Jackson szívügye a Halo

Peter Jackson - a tőle megszokott módon - a Halo filmváltozatát sem veszi félvállról. Nyilvánosságra került a készülő sci-fi története és a rendező személye is.

Ahogy arról már mi is többször beszámoltunk, Peter Jackson produceri felügyelete alatt film készül az utóbbi idők legsikeresebb FPS-éből. A mai napon végre újabb, ezúttal valóban érdekes információk láttak napvilágot a Halo mozifilmről.

Először is végre van - immáron hivatalosan is - rendezője a sci-fi-nek. Jackson elmondta, hogy a döntésben nem az döntött, hogy mennyi munka van a jelöltek háta mögött, hanem hogy megszállott rajongói legyenek a szóban forgó játéknak. És Neill Blomkamp úgy tűnik ilyen ember.



Egy vele készült interjúban Neill elárulta, hogy számára a széria legjobbja a Halo első része. Azt is elmondta, hogy nem akar a rajongók számára csalódást jelentő félmunkát kiadni a kezei közül - mondjuk ez mindegyik direktor szájából elhangzik.

Végre elkészült a forgatókönyv első változata, lássuk a történetet. A középpontban - természetesen - Master Chief áll, aki pár közlegénnyel és a hajójuk kapitányával egyetemben kényszerleszállást hajt végre a mesterséges Halo nevű gyűrűvilágon. Itt érdekes felfedezést tesznek: a velük háborúban álló Covenant nevű idegen faj egységei a bolygón nagyon elszántan keresnek valamit. Chief és csapata elhatározza, kiderítik mit is kutatnak annyira, ám a Halo tartogat még kellemetlen meglepetéseket.

Reméljük most sem csalódunk Peter Jacksonban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sazsmadar #18
    Most komolyan? Milyen történetet vársz egy Fps játéktól? A doom3 pl milyen története van? Egy Fps arról szól, hogy vedd meg a játékot, és le tudja utána ütetni az embert a gép elé, s játszon vele. Legyen benne elég izgalom meg akció. Ehhez pedig nem kell olyan nagy kerettörténet.
  • Malbeth #17
    A Halo egy hatalmas gyűrű alakú mesterséges bolygó,ezen a bolygón zajlanak a játék,és gondolom a film eseményei is!! Szerintem ez a legjobb FPS amit valaha készítettek,csak a Half Life említhető vele egy lapon!
  • snorbi #16
    Nem játszottam vele.
    Csak érdekelt, mit jelent...
  • Sith #15
    Nem tudom.. az a baj hogy a játékok megszolása nem túl jó van aminek van története, nagyon jó és mivel mindent elmondtak a játékban nem lehet belőle jó filmet csinálni
    Ill az agyatlan menj s gyakj idiota bugyuta történettel.. ebből meg ezért nem lehet jó filmet csinálni
    Öhh esetleg... talán 2% ami az arany középút de eze eddig elmaradt.

    Snorbi játszottál a játékkal?
  • snorbi #14
    Mi az a "gyűrűvilág"?
  • Morden23 #13
    És az egyet jelent a jó sztorival? Szerintem nem éppen.
  • Dude64 #12
    A világ egyik legjobb videójátéka. Elég, ha csak az eladási mutatókat és a különböző díjjakat nézzük. Bízom a filmben és Jacksonban.
  • Morden23 #11
    Hm. Merem remélni.

    Mert a cikkben leírt sztori-szösszenet nagyjából annyira érdekes vagy izgalmas, mint egy lavór szennyes.
  • Szefmester #10
    volt sztorija.. nem is vészes.. de maga játék borzalom volt...
  • Bornirt #9
    Szori.