Nekem 8

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah, ma megnéztem videoról, eddig valahogy soha nem jött össze...nagyon állat egy film, tetszett<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Zsolti9014
szedd le a morpheus programot, és írd be a keresõjébe, vagy pedig: blogmusik.net

Hajrá Magyarország!

HiPPoNaX
nem az oldalrol magarol fogod tudni letolteni, mivel a dcinfo maga csak egy filecserloprogram egyik magyar vonatkozasu honlapja

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

nem találtam itt semmit
Laky
egyik kedvenc <#eljen>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

_Neo
Nézz egy kicsit körül itt: http://www.dcinfo.org/ Meglesz az...
sketman számát honnan lehetne leszedni mp3.ban mert nem találtam eddig sehol
Kit--Kat
Ez sem így van ám.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Fido4life
De persze a buzi reklámozós sorozatokat, nyugodtan leadják..<#duhos2>

Noninnyó
Hát jah, rtl sux, ami a filmeket illeti. Azt hiszik, hogy ezzel majd megóvják a társadalmat, nehogy elferdüljön az emberiség értékítélete. Én simán leadnék mindent eredetiben, azt aki nem akarja, ne nézze, de ezzel hazavágnak minden filmes fílinget. És ez az, ami zavar. Régen jobb volt.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Sland
Igen? :o
óóó akkor nekem kell a DVD 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Fido4life
Jah, nekem is feltûnt hogy nagyon odafigyeltek, hogy még véletlenül se káromkodjanak..😛

_Neo
köszönöm 😊

Noninnyó: ezt mondom én is, rtl sux :/
Noninnyó
Kár, hogy ez nem az eredeti szinkronja volt a filmnek. Ez volt a finomított.
"Húzzatok a bús picsába" az eredeti. Megvan dvd-n, szerencsére eredeti szinkronnal és vágatlanul.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Pheaper
kösziiiiiii 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

cseri001
Összeomlás (Michael Douglas a fõszereplõ)

Úristen hód, fújd már ki!!!

_Neo
errõl a filmrõl jut eszembe, nem tudjátok mi a címe annak a filmnek amiben egy pasi agya elkattan amikor a dugóban várakozik és csak haza akar menni de minden összejön neki és ilyen brutális állat lesz belõle?
_Neo
az lemaradt hogy ezt így rtl klubnak
_Neo
a filmet este hattól leadta eredeti nyelven egy horvát csatorna reklám nélkül... ugyan egy-két mondatot nem értettem de sokkal jobb és élvezhetõbb volt, mint ahogy az rtl klub szétdarabolta. legutóbb a tolvajtempót néztem rtl klubon, abból ki is vágtak részeket, ennél nem nagyon tûnt fel... szóval <#mf1><#mf2><#ejnye1><#gun><#rinya><#violent><#boxer><#duhos2><#action><#banplz>
Coolio - C U when U get there

Ramadamammy rapidrandi

Mondjuk ebben is van igazság...áhh, rég láttam már a filmet, tegnap me hát nem volt szerencsém, de ma du-tán meglesem vidirõl.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Kit--Kat
Szerintem nagyon állat a szinkron: "Húzzatok a bús pinyóba!!!"😄D
Sokan lebecsülik a szinkront, sok filmet csak ez ment meg mert rohatt jók a színészek meg a magyar szövegek és a hangok.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Pheaper
😄DD naon kel a szám 😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Csuhai G
LOL! 😄

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

lol<#idiota><#hehe>

Pheaper
olyan a szám h
szijóóóve szijóvenegetem szijóóóve szijóvenegetem

Jó film!!!

Nemtom, nem nézem...várd meg, hátha a végén szakítanak idõt a stáb listára és akkor ott felszokott lenni tüntetve legvégén a filmben lévõ zene számok.

Pheaper
mi az a szám ami a végén megy????

Serpa
Fido4life
Jah, tényleg elég gagyi..

Találtam vidi kazettát<#eljen>. Megyek szerintem CoD2-ni, nemtom. Muterom meg a TV2-n lévõ filmet nézni,szal...én majd emgnzéem vidirõl holnap du-tán<#eljen>

olympus
alapfilm😄
kzdõdik is.

Divatcsapatok OLÉ!

Magoo
Kár hogy gagyi szinkronnal tolják

akyyy
ezt tavbaly láttam akkor jó volt, és mivel már láttam inkáb vagy nézek mást, vagy jáccok😄 de attól valóban jó film fasza kis történettel😊 és a zenéje is fasza😛 scetmeeen

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

kuci06
Õ minden filmben király<#crazya>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

én is nézni fogom

Monkey island,Faces of War a kira játék

Fido4life
kb. 20 perc múlva kezdõdik.. Én Lasagne evés közben fogom nézni..😛(mondjuk már háromszor láttam, de sebaj 😛)

Doomista
leginkább a nigert birok,az a beszéd a viccel együtt,elájulok töle,ö ebben a filmben a király 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sanyix
"Rápacsáltál, mert most rossz napon rossz lóra tettél!" 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

hunbasser
alapfilm.meg is van dvd-n,szal bármikor megnézhetem...😊

ReaL MaDRid x siempre

drobee
Én is szeretem, de mivel a tv2-n adott filmet még nem láttam egyszer se inkább azt nézem. Így is örülök hogy van végre egy tévés estém 😄

<#eljen><#hehe>

Doomista
king,én már felkészitettem magam. popcorn vs sör 😄
ugyhogy 8tol bye 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Vedd fel akkor a filmet<#eljen>

Én fogom nézni, de gép közelében nincs tv,szal...

Doomista
nagyon über jó film !! lál alig várom hogy megnézzem lál , ki tart velem ? 😄

kuci06
Tényleg, most lesz 8-kor Barca-racing, szal nem tom nézni.<#rinya>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

20:00-kor nahh,sry<#hehe>

Akkor ma este 20::-kor lessétek RTL klubbot<#ravasz1>.

Én fel is veszem vidire, ha találok egy olyan kazit, amin valami hülyeség van, hogy már nem kell.

Oldal 1 / 2Következő →