66
Nekem 8 - (Nothing to Lose)
-
Dexantreal #66 Nah, ma megnéztem videoról, eddig valahogy soha nem jött össze...nagyon állat egy film, tetszett. -
#65 szedd le a morpheus programot, és írd be a keresőjébe, vagy pedig: blogmusik.net -
#64 nem az oldalrol magarol fogod tudni letolteni, mivel a dcinfo maga csak egy filecserloprogram egyik magyar vonatkozasu honlapja -
raymond01 #63 nem találtam itt semmit
-
#62 egyik kedvenc -
#61 Nézz egy kicsit körül itt: http://www.dcinfo.org/ Meglesz az... -
raymond01 #60 sketman számát honnan lehetne leszedni mp3.ban mert nem találtam eddig sehol -
#59 Ez sem így van ám. -
#58 De persze a buzi reklámozós sorozatokat, nyugodtan leadják.. -
#57 Hát jah, rtl sux, ami a filmeket illeti. Azt hiszik, hogy ezzel majd megóvják a társadalmat, nehogy elferdüljön az emberiség értékítélete. Én simán leadnék mindent eredetiben, azt aki nem akarja, ne nézze, de ezzel hazavágnak minden filmes fílinget. És ez az, ami zavar. Régen jobb volt. -
#56 Igen? :o
óóó akkor nekem kell a DVD :P -
#55 Jah, nekem is feltűnt hogy nagyon odafigyeltek, hogy még véletlenül se káromkodjanak..:P -
#54 köszönöm :)
Noninnyó: ezt mondom én is, rtl sux :/ -
#53 Kár, hogy ez nem az eredeti szinkronja volt a filmnek. Ez volt a finomított.
"Húzzatok a bús picsába" az eredeti. Megvan dvd-n, szerencsére eredeti szinkronnal és vágatlanul. -
#52 kösziiiiiii :) -
#51 Összeomlás (Michael Douglas a főszereplő) -
#50 erről a filmről jut eszembe, nem tudjátok mi a címe annak a filmnek amiben egy pasi agya elkattan amikor a dugóban várakozik és csak haza akar menni de minden összejön neki és ilyen brutális állat lesz belőle?
[befejeztem az offolást] -
#49 az lemaradt hogy ezt így rtl klubnak -
#48 a filmet este hattól leadta eredeti nyelven egy horvát csatorna reklám nélkül... ugyan egy-két mondatot nem értettem de sokkal jobb és élvezhetőbb volt, mint ahogy az rtl klub szétdarabolta. legutóbb a tolvajtempót néztem rtl klubon, abból ki is vágtak részeket, ennél nem nagyon tűnt fel... szóval -
ugot2know #47 Coolio - C U when U get there -
Dexantreal #46 Mondjuk ebben is van igazság...áhh, rég láttam már a filmet, tegnap me hát nem volt szerencsém, de ma du-tán meglesem vidiről. -
#45 Szerintem nagyon állat a szinkron: "Húzzatok a bús pinyóba!!!":DD
Sokan lebecsülik a szinkront, sok filmet csak ez ment meg mert rohatt jók a színészek meg a magyar szövegek és a hangok. -
#43 :DDD naon kel a szám :D -
#38 LOL! :D -
Dexantreal #37 lol -
#35 olyan a szám h
szijóóóve szijóvenegetem szijóóóve szijóvenegetem -
Norbi7 #34 Jó film!!! -
Dexantreal #31 Nemtom, nem nézem...várd meg, hátha a végén szakítanak időt a stáb listára és akkor ott felszokott lenni tüntetve legvégén a filmben lévő zene számok. -
#29 mi az a szám ami a végén megy???? -
#27 AvP2 -
#25 Jah, tényleg elég gagyi.. -
Dexantreal #24 Találtam vidi kazettát. Megyek szerintem CoD2-ni, nemtom. Muterom meg a TV2-n lévő filmet nézni,szal...én majd emgnzéem vidiről holnap du-tán -
#23 alapfilm:D
kzdődik is. -
#22 Kár hogy gagyi szinkronnal tolják -
#21 ezt tavbaly láttam akkor jó volt, és mivel már láttam inkáb vagy nézek mást, vagy jáccok:D de attól valóban jó film fasza kis történettel:) és a zenéje is fasza:P scetmeeen -
#20 Ő minden filmben király -
Gaben70 #19 én is nézni fogom
-
#18 kb. 20 perc múlva kezdődik.. Én Lasagne evés közben fogom nézni..:P(mondjuk már háromszor láttam, de sebaj :P) -
#17 leginkább a nigert birok,az a beszéd a viccel együtt,elájulok töle,ö ebben a filmben a király :D -
#16 "Rápacsáltál, mert most rossz napon rossz lóra tettél!" :D