A Blizzard megvásárolta a Havok-motort

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

psishock
megnyugodhatsz, nem vitatom.
csak nem az erôsségem a stílus, és végképp nem tudom elképzelni miért ennyire közkedvelt nálunk. A fejlesztôket meg végképp nem bántom, inkább tisztelem ôket mint mindenkit, aki képes alkotni.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

Ami a minõséget illeti, azért az RTS-eink nem vallanak szégyent, ezt remélem nem vitatod.

psishock
csak úgy átfutott rajtam
"A Blizzard megvásárolta a Havok-motort" ==> WOW2, már fizikával? (ahogy hozzáálnak a dolgokhoz kitellik tôlük)

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

psishock
eddig szkeptikus voltam a magyar játékok minôségét illetôen... na meg újdonság hogy nem RTS-t gyártanak 😊, majd elválik hogy vitelezik ki ha kint lesz, sok jót nem várok.

Jövõ év elején meg jön a Word of Chaos, magyar fejlesztésû RPG 😉

psishock
teljesen jogos 😊, én néztem el ez felett, a "ragdoll" mozgást tényleg fizika motor hajtja a TQ-ben (egyre több respect a YouTube-nak 😊! Az igazi kben az lenne, ha egy csepp anim se lenne benne, hanem MINDEN mozgást real-time-ba számolna az engine... nyilván erre még várnunk kell, de már nem sokat. úgylátom tényleg az elsô ragdollos rpg, kár hogy ilyen uncsira sikeredett /saját szemszög, TQfannemzedéknek 😊/, lehet hogy élveztem is volna ha kicsit tovább tolom... de ha valami nem megy akkor nem megy, minek erôltetni nemde? A legszörnyûbb, hogy már egy jó ideje semmilyen táposabb RPG-t nem dobtak piacra <#rinya>... na sebaj, majd a Hellgate és az új Might and Magic felüdülés lesz 😊
(btw egész nagy az esély hogy az UT2007 otróber2.-rôl átcsúszik 2007re <#falbav>...... ehhh, whatever, még így is nagy lesz a kínálat októberben, és nagyon reméljük a többi szépen tartja a helyét <#duma>

edios
Sztem kukkantsd meg még1x, mert TQ-ban bizony fizika mozgatja az elleneket! Asszem a maga mûfajában talán ez az elsõ fizikás játék<#miaz>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

psishock
zégvilágon semmi fizikát nem láttam benne, csak szébben voltak animálva a karakterek és az elhalásuk. Annak még nagy köze nincs a fizikához 😊

psishock
nem, azokat a "MathEngine" dobogtatta 😉

UT 2003-2004?
Matyóhímzés
Az emberek mozgását nem a havok irányítja, azok motion capture studioban felvett animok. A havok onnantól lép színre, hogy meghalt az ellenség (összeesés pölö), illetve ha a terep tárgyakra valami erõ hat. (robbanás mondjuk)

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

Far Cry-nak jó fizikája van, de abban nincs Havok 😊

gyuriii csak neked: bf2 is 😄 jah + far cry amugy aki sokat játszik ilyenekel havok felirat nélkül is meglátja szemmel is az emberek mozgásán esetleg a jellegzetes kinyifanásán 😛 hogy ez biza licenszelt havok motor(ami szerintem a legjobb jelenleg) 😄
jah a cs.sourcéba az emberek mozgását fizikáját irányitja a havok valojában a source a háttér grafika meg az egész külcsiny (azse rossz mondjuk)
edios
Pl Titan Quest ilyen szempontból már elég faja!

A Source az grafikus motor, a Havok meg egy fizikát modellezõ motor 😉 A kettõ együtt "hajtotta" a játékot.

Esetleg alkalmezhatnák a TBC-ben mert a WoW fizikája eléggéfurán mûködik. (NPC-k átmennek a szilárdtesteken, felmásznak a 85° fokos emelkedõn stb.)

Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.

uniu
A half-life2-ben a Source nevu, sajat fejlesztesu motor volt.

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

psishock
és ha bele gondolsz, éppen ideje lenne már az RPG-k ben is fizikát használni. Bár igen kétlem, hogy itt még a D3-ról gondolkoznának 😉

Diablo 3 Havok mocival?!?! <#idiota>
Matyóhímzés
A Havok az egy a valós fizikát modellezõ motor, nem pedig grafikus motor....

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

Zocsi
Blizzard Rulz!!!

oké oké több nem kell😄

Psi-ops, Thief 3, Oblivion, Max Payne 2, FEAR... Hmm, nagyjából ezekre emlékszem, amik használják még.

sztem az vízes,vagy pedig gáz ömlik valahol😊

A kép bal alsó részében az elbaszott textúra vagy folyó fém? Ha ez elobbi, akkor ezert milliokat fizetni... Viszont ha az utobbi akkor kiraly! 😊
edios
Pl Painkiller meg Half-life2 (ha jól emléxem)

mien játékokban volt Havok motor?