174
Kötelező biztosítások, adók stb..
-
Blackluck #14 Nem tudja vki hol lehet, megtalálni a 2007-es biztosítási díjakat?
Nem a csilivili díjszámító hülyeségekre vagyk kíváncsi, hanem vmi táblázatos formára ahol ki van gyűjtve biztosítónként az árakat.
Elvileg megjelent 2 újságban is hétfőn, de azt se tudom melyikben.
De biztos neten is fenn van ez vhol, csak én sehol se találom. -
#13 Most néztem, s egy öreg autónál, ami 1.3-as motorral rendelkezik, annak az átirása 80 ezer forint :( Kész horror.......... -
Csaba #12 Szeptembertől a vagyonszerzési illetékek jelentősen emelkedtek, úgyhogy most sokkal többe kerül az átírás. Drága lesz az a skoda... -
#11 ha érdekel van nálam 40ropiért egy bordó 105-ös
csak zöldkártya kell rá -
#10 skoda lehet csak ne 120-as
ték -
Vlala #9 "Tudom nem mai darab de arre tellik most"
Nehogy már elkezdj mentegetőzni a Skoda miatt, a legjobbak az ilyen volt KGST-s járgányok! -
#8 havi 3-4e ft min számithatsz -
#7 tapasztalataim szerint a netes biztositások (még a hungária is) nem valos számlálot használnak (kb neten 2x annyi) -
ZsirosKenyer #6 újra megnyílt a topik -
Thanatos #5 -
ZsirosKenyer #4 netrisk.hu
Itt ki tudod számítani, sőt meg is tudod kötni a biztosítást ha már megvan a vas. -
#3 azittem kötelezö olvasmányok...:-c -
#2 nézz szét. -
#1 Hali!
Tervezem hogy veszek első autoként, egy Skoda 120-ast :) Tudom nem mai darab de arre tellik most. Azt kérdezném hogy mennyibe kerül havonta egy ilyen kocsi fenntartása, mennyi adot kell rá fizetni, mennyi a kötlező biztosítás rá.
Köszönet a segítségért-