Budapest chipek az AMD négymagosai között

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen Budapest egy "nyugati" szàmàra Romània fôvàrosa.
smv
Azért ott sem hülyék annyira, tehát tudjá, hogy hol van európa. Egy amerikába kiment ismerõsöm mesélte, hogy beszégletett amicsoval, mire mondta, hogy európából jött, magyarországból, erre nézett nagyot az amcsi, hogy õ úgy tudja, hogy az usán kívül még vagy 4-5 ország létezik, amit még nem foglaltak el, tehát magyarország is biztosan az usa része... 😄

És hogy jön ez aurópához? Azt onnan tudják, hogy arra, amerre van anglia, meg franciaország és németország. Hiszen ez a három ország európa ;>

Starcraft + Diablo III - esemve

Sadist
Tök mindegy, ha megtanulják a nevét, országhoz ez után se fogják tudni kötni. Jó hogyha a sok amcsi legalább azt tudja, hogy merre van Európa...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

NEXUS6
Új alaplapi csipkészlet?
Lesz még itt anyázás Budapest miatt!

Szerintem errõl is a Demszki tehet.😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

azaz ROMÁNIÁT!😄

Sztem tökéletesen passzol a másik 2höz. Úgy passzolnak egymáshoz, hogy semmi közük egymáshoz😊

Gracie Barra

Ennyit az AM2 foglalatról, lehet kidobni megint a lapot 1 év múlva ha fejleszteni akar az ember...
0Speed0
Az egy dolog h budapest..de a sok külföldi user akkor sem fogja tudni h hol van...csak nézik hogy mennyit teljesít a cucc és veszik meg...<#szomoru1>

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

Inkább Romániáét... Ugyanúgy össze fogják keverni. (Van Helsing)
BCS CORPS
erre én is kiváncsi lennék
ekorra ország imázst ezerr milliárdból se lehetne összehozni 😄

http://www.bcsinfo.hu/forum

peetig
Én örülök ennek, mert ezzel is több ember ismerheti meg kicsiny országunk fõvárosának a nevét...

Smoking IS allowed.

craesh
és most hogy került budapest oda? minek köszönhetõ ez? véletlen? vagy megint egy magyar fejlesztõ van amd-éknél?

mert azért valljuk be nem nagyon passzol bp. barcelona és shanghai mellé 😊

országimázs 2.0 😄
← ElőzőOldal 2 / 2