14
  • pemga
    Ez még nem lefutott játszma. Az MS ugyanis fontolgatja a HD-DVD-s X360 megjelenését (ez valószínű azt jelenti, hogy már gyártják de csak akkor kerül piacra amikor a Sony is útjára bocsátja a PS3-at). Jelenleg külső lejátszóként létezik csak: Link (Eszerint az oldal szerint még nem kapható.)
  • Berber
    Sügérség! A filmek igenis szépek, bár ha a letöltés időt nézem, hát igen komoly. Vissza vagy 5 évet! Ezt nézzétek meg!
    Van, egy kis említett starwars is.
  • cateran
    Csak a te kornyekeden:D Magyarorszag nem a vilag kozepe aranyom:D
  • virs lee
    Majd a warez eldönti, amelyik jobban másolható lesz, az fog nyerni. Eredeti lemezekért eddig se rohantak az emberek a boltba.
  • Sanyix
    Nem többszörösen konvertált, és a kódolási hiba is rohadtul máshogy néz ki mint egy film hiba, hidd el meg tudom különböztetni...
    A moziban meg eléggé elmosott a kép általában, és koszos is a film.
  • shabba
    Ha filmre forgatták az nagyobb felbontású mint a HDTV. Ha HD digi kamerával vették fel akkor azonos felbontású. Moziban jóval nagyobb a vászon, ott jobban meglátszana egy ilyen bug. Amit te láttál 720p-ben az már egy többszörös konverizón átesett, többféle codec-kel újra tömörített rip, az eredeti film vagy digi forrás azért ennél jobb minőségű. És ha arról készítenek HD-DVD vagy Blue-Ray replikát az is jobban fog kinézni mint a többszörösen konvertál DVD-R 720p Rip.
  • Sanyix
    Ugyanmár, a SW3 2005-ös film. Látom képben vagy :). Mire gondolsz, hogy "HD-re is optimalizálva"?
  • Super DANTE
    Ugyan már, a minőségi kiadványoknál, legyen az HD-DVD vagy BD az ilyenre ügyelni fognak, a régebbi filmeket átdolgozzák, az újakat pedig eleve már úgyis készítik, hogy az HD-re is optimalizálva legyen.
  • Sanyix
    LOL én pont tegnap néztem a már 3 hónapja meglévő sztarvórz3 720p-s dvd-met meg jobban. Nagyon nagy szükség van erre a hd-re kvára, merthogy már láttam így a film hibáit is... elég gáz volt amikor az egyik jelenetben a katona feje durván elütött a környezetétől, jól látszott hogy "ráfotosopolták" az egészet, ez legalább alacsony felbontásban nem látszott. Mondhatom nagyon fasza hogy már ezt is látni ezért aztán érdemes hdzni...
    Talán teljesen valós, szgépes effektek nélküli filmben jó lehet mert ott max csak a színészek ragyáit lehet látni, "fotosopos" hibákat nem :) mert nem használnak ilyen eszközt.
  • wanek
    Drága is, és a kínálat is kicsi.
    Egy szutyok film attól nem lesz jobb, hogy nagyobb felbontásban látja az ember.
  • Andris
    Jó hogy a piaci elemzők is kivárást ajánlanak, csak ha mindenki kivár akkor egész egyszerűen nem fog eldőlni, hogy ki a győztes. Tökmindegy, jövő ilyenkor szerintem már úgyis mindenhol hibrid meghajtók lesznek.
  • adam first
    Hogy ha jobban bele gondolunk a Sony először nem rossz lóra tett,lejátszók szempontjából.A Ps3 anyagilag skeres lesz mert a bejáratot névvel és a konzolos mútal simán eladja a gépeit még a 600€ ár ellenére is.Tehát jól döntött a sony amikor véglegesitette a Blu-Ray lejátszók beszerelését a Ps3-ba.Idővel és a Ps3-al a Blu-Ray fog nyerni,ha a micro beleszereltette volna a HD-DVD lejátszóját a 360-ba akkor most más lenne a helyzet.Itt nem a DVD jövője a cél hanem hogy melyik konzol lesz sikeresebb és ebből kiindulva/megalapozva nyerhet a következő formátum.
  • roliika
    2008 is lesz a 2007ből. Így jártam a DVD lejáttszóval. 3 éve vagy 4 vásároltam 1 Dimarson asztalit, 45-ért. Akkor még ennél is drágábbak voltak amik minden formátumot megettek és MP3 is ment rajtuk. Ma+már 10-ért 1 fullosat az emberhez vágnak. Többet várnék én mint 1 év...másfél,2 év. 2000ben jött be a DVD formátum akkor még 100 fölött volt 1 lejáttszó mint most a Blue.
  • Super DANTE
    A Toshiba másodjára is eladja a Pentium 4-es cuccot? Annyi pénzért már igazán kaphatnánk valami teljesen új dolgot is!