1570
-
#62 rohatt starfos:/ nem sikeral elindítani meghajto lehúzva.... sfcureval próbálom de nem megy gyáááááá -
#61 Csak annyit írj hogy mennyire akad ( fullon! ) ezalatt a fos Chrome endzsin... -
#60 nah nem soká leér:DDDD 2 óra.... kiváncsi vagyok rá bár gondolom full orosz verzió:/ azért az install gombot csak megtalálom -
#59 tedd be te, van rá jogod, nemdebár? -
#58 És persze sokkal jobb a bennered. Szóval valahogy vissza lehetne varázsolni. -
#57 Mielőtt csináltad a bannert, az előtt én még meg kértem a Moddikat a Moderátor figyelmébe topikba, hogy rakják be a mostenit. És gondolom később rakták be és igy legyerélték. -
#56 ki rakta vissza az előző bannert?
persze ha ez a szebb nekem mind1....
csak azért csináltam másikat met elég gagyi a menü teteje ott alul, de nekm 8.
-
#55 Jónak tűnik...
De mikor adják ki? -
#54 Ujabb képek. ..::LINK::.. -
#53 Várjuk a játékot, ha meg jelenik akkor még írunk. -
#52 Deh sokat írtok ide... :) -
#51 Amennyiben jól értelmezem október valahányadikán(tehát mostanában :) ) adják ki....kicsit macerás ez az orosz nyelv... -
#50 Jó kis game-nek ígérkezik, kíváncsi vagyok mi lessz belőle...
A videó nem fogott meg túlságosan de szerintem még lesz jobb...
Egyébként a képek jól néznek ki, főlek a #25-ös hsz-ben... -
#49 hali mikor adják ki? -
Vlala #48 Bocs, de '89-ben tanultam utoljára oroszt... mit is jelent a cím? -
#47 gyáá télleg printszkrínes. most néztem csak meg az oldalt. vázz:DD
jó lett ez a banner. -
#46 Jaja. -
Vlala #45 Jó lett! -
#44 gondoltam összedobok egy normálisabbat, hogy mégse a honlapot printscreeneljük le.
remélem, jó lesz -
#43 jaja...zsíroskenyér -
Vlala #42 Engem a Cabela's Off-Road 3-ra emlékeztet grafikailag és mozgásilag is. -
#41 Itt egy banner szerintem be lehet tenni.
-
#40 zsír
a játéktól meg én is parálok:| -
#39 Hát ez a videó annyira engem sem győzött meg, kanyarodás igencsak árkád, de ha jól megcsinálják akkor nem lesz gond, + ahol a köveken pattog a kerék az is eléggé árkádos. -
#38 Köszi -
#37 Itt van egy video. AVI -
#36 Hát nekem sem, ti hogy szedtétek le? Nekem nem érhető el az ftphsw -
#35 hát valójában engem sem fogott meg a videó, eléggé kocka mozgása van a verdáknak....parázok, hogy csalódás lesz :/ -
#34 Igen, valóban árkásodnak tünik. De engem a video nem győzött meg. -
#33 Engem az akpott el hogy ez a Chrome endzsin 1 szar, és nem alkalmas ilyen játék készítésre... előre látom hogy a gépigénye marha magas lesz, és elég árkédnak tünik. -
#32 Én láttam a videot és engem egy kicsit az Insane filing kapott el, ami nem baj hisz azt a játékot nagyon bírtam. -
#31 Ezzel nem vagy egyedül.. =( -
Vlala #30 Nagyon jól néz ki a kép, sajna a videót még nem sikerült megnéznem. -
Szabi1991 #29 -
#28 UAZ 4x4 videó -
Vlala #27 De jóóó, ilyen lesz a grafikája? (a bal oldali hogy fogja azt a Jacket? Egyszer billenne meg az emelő, vinné a csajt is... meg úgy egyáltalán, ekkora terpesztésnél emelni?) -
#26 jaja, az is a maradandó játékok közt van. tulaja vagyok egy oridzsin példánynak is:) de tényleg kár, hogy nincs hozzá szinte semmi addon:/
ez a topik meg nekem is fav lett, aztán meglátjuk mi lesz belőle. -
#25 -
#24 teis sűrűn láttad akkor az ofp-t :)
ez a kép az utódjából van... -
#23 miért, nem lehet új pályákat letölteni hozzá?