1570
  • trabitrabi
    Gondolom az ilyen felező/diffi kapcsolgatást a valóságba is csak álló kocsinál lehet.

- 4 jármú
    - 5-féle terep/környezet Oroszország különböző területeiről mintázva ( nekem eddig 2 van meg. Erdő és sziklás.)
    - legalább 5-féle verseny (nálam most csak ennyi érhető el, pl. van hogy csak a cél van megadva és átvághatsz mindenen)
    - tuning (kaszni bukócsövezés(4),gumi,felfüggesztés,kormánymű,fék,motor,váltó,chip,turbó és hűtés. A chip-tuning gondolom az újabb típusoknál érhető el

Sár, fű, szántás, műút, sziklákon át, sárban farönkök széltében-hosszában, összetákold hidak, nappal, este, eső, köd, vízmosásokban... ...

|| Hivatalos oldalról képek ||
  • bulba
    JAh van felező de csak 1es fokozatban lehet használni, lehet 2 és 4 kerék hajtás közt is váltogatni igaz csak ha a kcosi áll
    Van 5féle terep (minimum) és azokon kijelölt verseny ha nagyon letérsz visszatesz és van egy olyan szám is amikor 5-10-15 perc szabad kocsikázás van tereptől függően
  • mNzJean
    Nekem van egy Uazom és pattog az rendesen ,terepen 40 fölött vered a fejed a ponyvába ,ahogy néztem a honlapjukat van egy kis rálátásuk az Uazos offroad-ra, az összkerék felező külön kapcsolható a játékban? És milyen a sár mert azt még egy játékban sem sikerült igazán megcsinálniuk? A pályák szabadon bejárhatók ,vagy csak a kijelölt utakon mehetsz?
  • lmarko
    mármint a torrent fájlt
  • lmarko
    azt a pár kbyte-os fájlt nem tudja valaki felrakni?
  • trabitrabi
    Na...volt szerencsém megszerezni a játékot. (remélem hazánkba is megjelenik)

Nekem nagyon tetszik. Igen, kicsit furcsa elsőre a túlzott pattogás. De ha azt vesszük, hogy nem ültem még UAZ-ban és nem „offroadoztam” még, így nem tudom megítélni ilyen szempontból.
    A csúszás számomra is túlzottnak tűnik, viszont a borulás esélye elég elenyésző.
    Még kipróbálom kormánnyal is, hátha azzal jobb.(ha rájövők mit hol,hogy kell beállítani)

Én úgy vettem észre, hogy pattogás kemény talajon 40-50 felett jelentkezik igazán.És persze ha a talaj nagyon hepe-hupás.
    (Volt egy kis sima füves rész 60-al pattogás nélkül lehetett rajta áthajtani.)
    De úgy gondolom, hogy egy offroad játékban az a lényeg, hogy sebességünket a terepviszonyoknak és járművünknek megfelelően válaszuk meg. (hülyén hangzik, de a valóságban se száguldoznak)
    A kokányul megépített hídra nem hajtok rá „ezzere” vagy a sárba fekvő fatörzsekre nem ugratok rá.

Egy alap UAZ-tól ne várjunk sokat. De miért is kéne? Hát van „tuning” lehetőség a játékban. Én eddig csak Terep(esebb) gumit tudtam a járgányra venni, mint az alap, de már most úgy érzem, hogy kevésbé pattog és jobban tapad a gumi (volt egy rész ahol gumi vétel után nem kellett a felezőt használnom, de nem is „ment” mint zerge a hegyre). A jármű seggének a kitörése megmaradt.

Én még sokat fogok ezzel a játékkal játszani, nekem bejön. A grafika szép, jó a terep, és még van mit tuningolni a járgányomon. Sok pálya van még, melyek mellesleg elég szépre és változatosra sikeredtek. De a végleges kép akkor alakul ki ha már végigjátszottam.

A játék nálam meglepően jól fut (AMD Athlon Xp 2200+ (1.8 Ghz), Ati Radeon 9200SE, 512 MB RAM)

(Valakinek a „mostani” NFS-ek jönnek be... 300-al be a kanyarba, 300-al a kanyarba és 300 ki a kanyarból... minek akkor a fék tuning? Persze tudom az EA-nek nem az a célja, hogy világmegváltó szimulátort adjon ki. „Vedd meg és szórakozz”.)
  • Hassan B
    Szerintem biztos, hogy nincs... (aztán nem tom)
  • mNzJean
    Van rá esély ,hogy esetleg magyar boltok polcaira kerül?
  • trabitrabi
    Valaki nem tudná azt a torrent fájl feltölteni valahova?
    Mert már nehéz várni és gondolom ebből se lesz Demo...
  • hykao #93
    Van akinek az orosz is érthető. :)
  • Hassan B
    Nem tudjátok mikor lesz angol(v. valami érthető nyelvű) változata game-nek? Egyáltalán lesz?
  • Pheaper
    ez teccik :)
  • Alexease
    Nem tudom, hogy behozzak-e:(
    Amugy nem (tudtam) kiprobalni, mert StarForce-os, es nem akartam vele szenvedni;)
  • mNzJean
    Várható vajon angol verzió is? Esetleg itthon boltokban kapható lessz? Csak mert UAZ rajongó vagyok nekem ez kötelező darab, még ha nem is olyan jó game akkor is.
  • Alexease
    Brutalis az installja, ezzel a kegyetlen sok cirilbetut helyettesito izevel:))))))))) De megfejtettem;P
  • Alexease
    THX! Akkor megnyugodtam;) Ha mar "ertelmesen" kezeli az kormanyt-FFB-t akkor mar jo;)
  • Toya
    Nem olyan rossz ez Alex. Én 1000x jobban szórakozom vele mint az Xpand Rallyval :)
  • Alexease
    En sajnos az Xpand Rally es a VW-s cucc utan mar nem bizom ebben az engineben;( Legalabbis mint vezetesi elmeny, FFB kezeles. Persze, a grafika, latvany es a kornyezeti fizika teljesen jo, de megis keves;( Bar, lehet hogy javitottak rajta valamit a fiuk;))
  • Alexease
    Latom, Toyanak mar "meg van":)))
  • Raho
    UAZ 4x4 Videók.

LINK
  • mila69en
    ezen a forumon van a torrent fálj regizni kell de most nálam nem jön be az oldal nem tom mivan amúgy full orosz a játék meg az oldal is:D nem demo teljes gamma 3cd
  • CoD23
    hali honnan lehet letölteni?
  • Vlala #80
    20 új üzenet... ezek szerint kijött valami játszható.
  • [HUN]FaTaL
    milyen alaplapod van hogy megy lehzúás nélkül? kiváncsi vagyok hogy akinek régen ment csak annak megy e vagy 4.08+sfnightmare már visz minden sfes gamét lehúzás nélkül?
  • sumi
    hali...mivel játszottál,full,v demo??hol lelhető????
  • mila69en
    mindent kapcsoltam:) az egész egy fos sry:/ persze, hogy pattog az autó a valóságban is de nem úgy mintha kocka kereke lenne:D
  • bulba
    Szerintem nem olyan vészes a stuff, a kocsi persze hogy pattog hisz a földút full buckás és ha 60-nal mész a valóságban sem pattog sokkal kevesbé (sajnos vmennyire tényleg túloztak de nem vészes)
    Kis emelkedő: 20-25 éves vastól nemtom mit vársz :D. Egyébként amint bekapcsolod a terepfelezőt és akkor még a legkeményebb sziklákat is megmássza
    Ami engem talán kissé zavar az az hogy néha nagyon tud csúszni a kocsi.
    A hangok egész akoorektek ha a zenét kikapcsoljuk.A zene szörnyű vmi orosz mekegés...
    A játékmenet hasonló a screamer 4x4-hez, de annál vmivel lazább
    HA valakinek nem lenne elég a két kép ami a topicban van akkor nézzem be a screenshotok játékokból topicba oda benyomtam párat még tegnap.
  • Istencsászár
    Erre számítottam, thx :D
  • mila69en
    röviden? három betü:D
    FOS

szerk: uninstall megvolt az imagek-nak már nyoma sincs:D nem gondóltam vólna, hogy az xpand rallynál tudnak gagyibbat csinálni:D bár nem 1 kategória a kettő de mivel az engine ugyanaz hát minőségben még azt a szinvonalat sem éri el:) kocsi mozgása valami hihetetlen én még ilyet soha sehol sem láttam:D úgy pattog mint egy kocka doboz és mind ez egy sik terepen teszi..... lol egy terepjáro nem képes felmenni egy kis lejtőn?:D nemzémá de egy uaz úgy fel szakítana hogycsak na:D szal
  • Istencsászár
    Véleményt! :D
  • mila69en
    nah dvd vissza dugva megy így is.... SFNightmare használ meg daemon 4.08
  • mila69en
    hmm... lehet, hogy lehúzás nélkül is megy esetleg letiltással, nemtom mivel a letöltött mds-el próbáltam indítani ami a játék mappájában volt és nem ment lehúztam úgyse ment mindenféle sf progit alkalmaztam úgyse ment nah mondom meglesem hátha találok ott a forumon valami angol hsz-t aztán kiszúrta a szemem hogy van másik mds azt azóta vissza sem dugtam a meghajtót, majd kiprócálom:)
  • mila69en

na csináltam egy-két képet hát őőő izé aki nem próbálja ki a játékot az nem veszít semmit:)
  • grebber
    Tehát akkor ezzel az mds-el meg acd/dvd lehuzogatással elindul.
    Kösz az infokat!
  • mila69en
    hja lol találtam hozzá egy másik mds fájl-t végülis ott volt a forumon ahol a torrent is van... hatalmas betükkel angolul, hogy download csak a sok orosz krikszkraksztól nem vettem észere:) éppen, hogy nem szúrta ki a szemem:d
  • grebber
    És végül hogy sikerült elindításra birni?
  • mila69en
    szerk: StarForce 4.50.06.12 detected
  • grebber
    Rászabaditanád a gamere az A-Ray scanner progt starforce verziószáma érdekelne?
  • mila69en
    hja és lol az autó mozgása olyan mint egynem is tudom mien:D

ne meg azt nem tudom a telepítő minek pakolt ki egy english pakkot is ami nagyobb mint az orosz
  • mila69en
    nah közben sikerált hátö izé 20 fps-t megy átlag bár beállítások nem tom mert minden full orosz:D amúgy elég gagyi az irányítás:/