1570
-
#222 elküldtem. -
#221 Mekkora az a file? Nem tudod atkuldeni egyszeruen mail-en? -
#220 msn-n keress meg átküldöm. -
#219 Nekem johet, koszi!:) mail: [email protected]
Aztan felteszem FTP-re, hogy ha valaki keresi, csak linket kelljen adni. -
#218 én is szívesen elküldöm ,ha kell valakinek. :[email protected] -
#217 Tudom, az is ott van...vagyis volt, csak törölték... :) MSN: [email protected]
(mi vagyok én?cukrosbácsi?) -
#216 Koszi, de a jatek mar meg van 1 honapja;))) Max az az uj MDS file kellene, amit emlitettel, es amivel megy allitolag;) -
#215 #82 -
#214 Ha kapok linket, hogy le tudjam szedni valahonnan, akkor utana feltoltom;))) -
#213 töltsd fel, töltsd fel,. akarok vele játszani :D -
#212 Az ugy eleg jol hangzik;)
Ha adok FTP elerest, fel tudod tolteni:) Kesobb jo lesz masnak is;) De ha van link, akkor leszedem, es majd en feltoltom a tobbieknek, akik erdeklodnek. THX! -
#211 Csak egy új mds kell, semmi más... -
#210 Nem tudom, meg sem probaltam beizzitani az SF miatt;)) A kolegamnak oda adtam, de neki nem ment lehuzzassal sem - bar gozom sincs mit csinalt:)
Vagyis ha van valami egyszeru gyogyir (lehuzas nelkuli:D), akkor megkoszononom, mert addig nem telepitgetek:) THX! -
#209 meg lehet oldani a StarForce-t !!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#208 annyi bajom van vele egyedül hogy orosz, és hogy nincs meg az a screamer féle szabad furikázás.Én a technikásabb off-roadot kedvelem de ettől független a játék bejön! -
#207 Nem kell vele szenvedni, de te tudod... -
#206 Mennyivel jobb az iranyitas mint az X-Pand Rally volt? Erezni rendesen az FFB-t, a felfuggesztest, vagy meg mindig nem sok koze van hozza?
Engem erdekelne a jatek, de a StarForce miatt nincs kedvem szenvedni vele;( -
#205 Na sikerült végre játszanom,hibás mds-file okozta a gondot,kicseréltem azóta müködik.Tetszik a játék nagyon ,amennyire meg tudták valósítani annyira realisztikus ,a zene nagyon jó ,kicsit az uazok hangja nem tetszik, élőben kicsit más hangjuk van.Ajánlom mindenkinek aki egy kicsit vonzódik az off-road-hoz ,tényleg visszaad valamit dzsippezés örömeiből .Ami nagyon tetszett: -a 4 kerékmeghajtás tényleg érezhető ,nagyon eltalálták, a felező is élethűen működik,kicsit alacsony foerdulaton de azért jól megcsinálták, az is jó ,hogy vannak rombolható terepakadályok pl,kerités ,szénakazal stb.. , a visszajátszást is baromi jól megcsinálták ,lehet különböző efekteket bekapcsolni a visszajátszáskor ezt feltétlen érdemes kipróbálni .Egyenlőre ennyi ,holnap kicsit behatóbban is letesztelem.Ja még valami ,azért nem árt egy izmos gép ha minden efektet bekapcsolunk.Remélem a teljes magyarosítás is elkészül majd ,mert sok mindent nem értek az orosz szövegekből. -
#204 MSN: [email protected]
kösz -
#203 ami ott van az nem a rendes mds... az csak fél mega asszem és az elindításhoz kell... ha gondolod msn-en elküldöm... -
#202 valaki adna egy linket ahonnan le tudnám tölteni a cd3-mds-t?mert a torrentes ruszki fórumon nem jó a link,a gugli meg egyet dobott ki de az se jött be.Amúgy meghajtót kell neki lehúzni? -
#201 Hát a config az biztos, hogy jó... :) Nem tudom mi lehet... -
#200 Na jól van feladtam, a játék menü elindul ,de amikor betöltene egy pályát kivág az asztalra,ujratelepítettem,patchel és annélkül is ,directx ujrarakás is megvolt ,kipróbáltam mindenféle grafikai beállitásokon sehogy sem jó ,ha valakinek van valami ötlete az jó lenne .Ja a configom bőven jó ehez a játékhoz p4-3000, gf6600 2g ram, ezen mennie kéne. -
#199 okés ,megoldódott . -
#198 pls help, feltelepítettem a játékot ,bemásoltam a cd3mds file-t ,és amikor inditom a játékot mindig az a starforces ablak ugrik be . -
#197 sikerült belépni egy új reg után,a cd3.mds fájl linkje nem jó, azt még meg kéne szereznem,meg aki esetleg torentről szedte az kicsit megseedelhetné:P köszi -
#196 gamma
-
#195 itt nincs semmi nehézség, mert csak egy mds fájl kell, semmi más... -
#194 a starforce-ot leszarom má van tapasztalatom(simbines játékok,wr2,stb) -
#193 Jol van ember pihenjel, csak szoltam;)))
De ha ennyit szenvedsz ezzel, akkor mi lesz amikor el kell inditani (StarForce)?! -
#192 ember...elgurult a gyógyszer? mondom, hogy várni kell...ilyenkor más se tud belépni! -
#191 a másik hogy a rapidshare-on napi 100mb a megengedett......valaki dobjon már egy username-t meg egy pass-t
-
#190 mondom az a baj hogy várni kell!! nekem is volt... -
#189 meg a rapidshare csk 1 szálon enged tölteni.... -
#188 meg,de most újraküldettem.... -
#187 azt írja rossz a login / pass, vagy invalid
megérkezett az aktiváló mail? -
#186 csak egyesével mégiscask szarabb leszedni mint egybe egy torrentet... -
#185 Вы ввели неверное/неактивное имя пользователя или неверный пароль.
ezt írja ki -
#184 magába a fórumba?! -
#183 A #175-ben van egy tonna kozvetlen link...