28
  • BiroAndras
    "De amúgy is elfogult vagy, próbáld úgy nézni a képeket, mintha nem MS gyártmány lenne"

Miért lennék elfogult?
    Egyébként se mondtam, hogy tetszik, csak azt, hogy az iPod-oknál még ez is jobb.
  • TeFigyeljHaver #27
    Különbözö Angol-nyelvü fórumokon máris " PooPod "-ra becézték, a nyilvánvaló barna szin miatt, meg elvont értelemben is

( poo=gyerek-kaka )
  • t0mmy #26
    majd a frissítés frisítésének a frissítésével biztos ki lehet küszöbölni a hibákat...
  • Su0my
    Lévén a Microsoft lejátszója, TUTI...:) // sry MS fanok
  • t0mmy #24
    nem a lejátszó a fika mert az biztos nagyon jó lesz hanem a microsoft megszorításai rontják el...

remélhetőleg lehet majd a frimware-jével buherálni és ki lehet szedni belőle ezeket a felesleges "sallangokat"! :)
  • Omega
    Ez szvsz egy fika lejátszó nekem tuti nem kell ilyen.
  • kogasom
    Már rögtön rárakáskor le DRM-eli...

Nekem mondjuk szimpatikus volt ez a WiFi opció, mert rengeteg kellemes/kényelmes dolgot lehet köré ültetni, de lekorlátozták. Összesen 3-szor lehet meghalgatni az átküldött számot. Nevetséges...

OFF:
    Ha így haladnak, a végén még mp3-at se fog tudni lejátszani... A DRM-ben, és az mögötte álló elvben vastagon bennevan...
    ON
  • whitehawk
    rá tudod tölteni, de ha tovább nyomod, akkor le DRMeli.
  • Indigo
    Mert rá fogod tudni tölteni a saját kreálmányú zenédet? :)
  • mousee
    Meg mondjuk ebben benne van az is, hogy nekem van saját zenekarom, és egy számot ráteszek, hogy körbevihessem ismerősök között, akkor most ő mien jogon nyúl hozzá az én saját kreálmányú zenémhez? :P
  • whitehawk
    A microsoft kitalált valami óriásit: Ha átküldesz wireless egy fájt egy másik lejátszóra azt le DRMeli, hogy ott csak 3x lehessen lejátszani, vagy 3 napig, akármelyik is legyen előbb.. Ez a "virulens" DRM amit a Microsoft csak úgy a "zenészek érdekében" alkalmaz sérti a Creative Commons licenszt ami kimondja, hogy az ezen licensz alatt kiadott anyagot DRMmel levédeni nem szabad!

"Zune's highly touted wireless file sharing will infect otherwise unprotected audio files with proprietary DRM. In cases where users are sharing songs covered by any of the Creative Commons licenses, this would be a clear violation of those license."

http://www.medialoper.com/hot-topics/music/zunes-big-innovation-viral-drm/

És ha ez még nem lenne elég, más helyről származó DRMmel védett Windows Mediat se játszik le, ami bizonyítja, hoyg a DRM nem a zenét védi, hanem a lejátszó tulajdonosát egy adott zenebolthoz láncolja. Ennyit a Microsoft saját "play for Sure"-járól.

"Microsoft's Zune will not play protected Windows Media Audio and Video purchased or "rented" from Napster 2.0, Rhapsody, Yahoo! Unlimited, Movielink, Cinemanow, or any other online media service. That's right -- the media that Microsoft promised would Play For Sure doesn't even play on Microsoft's own device."

http://blogs.law.harvard.edu/cmusings/2006/09/15#a2498
  • peba
    "Nemtom mi szép egy egyszerű téglatestben amit különböző színekre festenek :\ az ipod, és ez is ilyen."

Erről van szó.

Egyébként nem azért fikázom, mert Microsoft.
    Ha pl a SanDisk gyártaná, nekem akkor se tetszene.
    Tehát, nem fikázom az MS-t, mert ugye ez manapság "divat".
    Tisztában vagyok továbbá azzal is, h az oprendszerük olyan amilyen, én nem váltok amiatt, ha néha összeomlik.
    Jó kezelhető. És valószínű a Zune is az, de a téglatest... hát igen. :D

iPod-ot is láttam ugyebár.. hát az se nagyon bejövős, egy ok miatt: NAGY. Sőt HATALMAS.
    Én a jobb hátsó farzsebemben tartom a palyamat, és hát oda egy iPod nem férne be (kényelmesen).
  • Macc
    ja annak olyan piperetukor illuzioja van:)
  • csorfab
    A Zune design-jával még mindig a képernyő-szegély csík és az irányító egybefolyása a legnagyobb bajom. Meg szerintem alapból a nagy kontraszt a szegély és a géptest között undorító, dehát ízlések és pofonok.

Tovább ezúton is gratulálni szeretnék a Microsoftnak hogy végre kihozta az első saját gyártású, INTEGRÁLT-DRM-el futó masináját!

• Su0my
    Hát én nem tudom, én egy olyan mp3 lejátszóra vágyok per pillanat, ami kicsi(iPOD nano kb), flash memóriás(tehát, ha véletlen leejtem, nem kell a következő kukába könnycseppek közepette kidobni a szívemhez nőtt kis készüléket), és mondjuk 10 GB tárhellyel jelentkezik. A hangzás természetesen számít, de most hát a dizájn az másodlagos, egyértelmű legyen a kezelése, kézre álljon a dolog-ennyi. Amúgy szerintem az iPOD is, meg ez a kis bigyó is szépen néz ki! Csak máshogy. Jah de pl az iPOD nano szerintem elég bután fest...
  • Macc
    az hogy nem csicsa, bar nekem a zune nem tetzik, de nem is ronda.
  • Sanyix
    Nemtom mi szép egy egyszerű téglatestben amit különböző színekre festenek :\ az ipod, és ez is ilyen.
  • t0mmy #11
    igen ezen nekem is megakadt a szemem! és ez az ami miatt NEM tudja majd a microsoft meghódítani a piacot... azért ekkora kizsigerelőnek lenni nem kelle! bill gates ugy csinál mintha nem lenne elég pénz! mi a franc értelme van ennek???
    de szerintem annak sem sok értelme van hogy ennyire az ipodra akar "hajazni"... áhhh szar!
    kiváncsi leszek mennyi lesz... szerintem 100ezer felett..
  • Indigo
    Ízlések és pofonok különbözőek... De amúgy is elfogult vagy, próbáld úgy nézni a képeket, mintha nem MS gyártmány lenne . Bár nekem iPod sem kellene, de mérföldekkel jobban néz ki mint ez :)
  • peba
    Kinek hogy.
    Pl én nem vagyok kibékülve a formájával.
  • BiroAndras
    Az MS-nek egyébként jók a dizájnerei, csak most az Apple-t próbálják másolni. :)
    Szerintem szebb, mint az iPod-ok.
  • saxicola
    Szerintem elég jól néz ki a készülék.
  • Indigo
    Tudom. Csak ironizáltam...
  • HaDes007
    Indigo: ezek a hivatalos sajtó fotók a MS oldaláról...
  • Indigo
    Ezek a képek csakis kamuk lehetnek... Én legalábbis nem hiszem hogy M$-nek ne telt volna egy normális designerre, akinek ízlése is van...
  • mousee
    Tényleg marha jó terméknek indult, de ez a három nap alatt három alkalom, ez egy faszság. De mondjuk ez csak a megosztás dolog, amit alig fog valaki használni, szóval annyira azért nem vészes a helyzet.
  • szacsi
    szépnek szép, de ennyi nem elég.
  • lazly
    "... akik három nap alatt három alkalommal hallgathatják meg azokat. "

Azert a pofatlansagnak is van egy hatara... Mar megint a kiadoknak nyal. Oszinten csodalkoznek, ha befutna. Miert kell, egy vitathatatlanul fasza termeket ilyenekkel elbaszni?