50 éves a merevlemez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Szerintem nincs értelme. Én csak rendszer és adat partíciót csinálok, ha egy vinyó van a gépbe.
Amugy pedig az igazi winchester az 157 eves.😛PP
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amúgy szerintem kár spórolni a hellyel a PC házakban. Az álló házakban rentgeteg szabad hely van.
Lehetne 5 1/4" -es átmérõvel gyártani simán, és így nem lenne akadály akár az 1TB sem.. Vajon hányfelé érdemes ekkkora kapacitást particionálni??
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
IBM archívum
a Winchester 3030-ast elkészítették. Ritka jó párosítás...
Tényleg 640kB!
2.Történelmi okai vannak, hogy a"merevlemez" szó helyett a "winchester"t használjuk. Ahogy Flashy is írta, volt egy Winchester fantázianevû IBM termék, és mivel az már elég elterjedt lett hazai informatikus körökben, így megragadt ez bennünk. Olyan unikumnak kéne ezt elfogadni!😄
Kb 20 évvel ezelõt voltam egy nagy gyár számítógép termében (vagy inkább tornatermében...?). Külön szeparált részen voltak a mágnesszalagos tárolók és a nyomtatók. A szerelõcsarnokban nem volt akkora zaj, mint ott! Manapság pedig fanyalgunk ha 20dB-nél hangosabb procihûtõ és a 80GB-os egy winyo.
640... 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
40MB ekkora winchestert soha sem lehet telepakolni! Nincs az ajáték, vagy program, ami ekkora tárhelyet igényelne :o)
És tessék hova jutottunk: most már 18-19 ezerszer nagyobb vinyókat is lehet kapni... Mi lesz itt további húsz év múlva! Bele se merek gondolni! De hogy jó úton járunk az biztos!
És még egy mai Maxtor a hangos. <#vigyor>#vigyor>
Kiváncsi vagyok hol tartunk még 50 év elteltével.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),