Trilógia lesz a Jumper
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem az imdb-n. Baromira nem a tigris tigris 😞
Basszus a ez Tigris Tigris lesz? A világ legjobb könyve. Alig várom. De persze nekem nem tudnak megfelelni úgysem 😊
khm...
aki esetleg konyvet is szokott olvasni, annak ajanlanam: Alfred Bester: The stars my destination (magyarul Tigris, tigris! cimmel jelent meg anno)
aki esetleg konyvet is szokott olvasni, annak ajanlanam: Alfred Bester: The stars my destination (magyarul Tigris, tigris! cimmel jelent meg anno)
hát... eddig felejthetõ sztorinak néz ki...
én is kiv. vagyok mit hoznak ki ebbõl...
valami nagyobb durranást vártam...
én is kiv. vagyok mit hoznak ki ebbõl...
valami nagyobb durranást vártam...
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
A konfliktus abból adódik majd,hogy igaz,hogy képes a teleportációra,de így az utazás lassaban történik meg,mintha gyalog menne oda -holott a 19-es busz is pont oda vinne 185 forintért.Szóval minden randi helyett csak az egyel késõbbi randra ér oda,holott azt még meg sem beszélte."nem ma késtem,hanem holnapra jöttem korábban"
3*1,5 órán keresztül teleportálgat majd össze vissza. háááát.....
És mér a stárvórzból kell a képeket berakni?<#wilting>#wilting>
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
én tudom, én tudom ,én tudom!!!A történet a Christensen alakította figurát állítja középpontba, aki egy nap rájön, hogy képes a teleportációra😄DD!A kérdés az, hogy mit hoznak ki ebbõl 3* kb.1,5 órán keresztül
írogat ide a sok gyökér<#vigyor5>#vigyor5>
szerintem egy Vissza a jövõbe kaliberû trilógiát kellene megint vmelyik studiónak összedobni.
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Mi a története?
Hayden Christensen lesz Neo, Samuel L. Jackson meg Morpheus és már meg is van sci fi trilógia.
hat ez nagyon izgalmas...
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.