81
hajpánt, hajráf stb.
-
#81 Csak hétvégén.. :D -
Hajnalcat #80 Majd privátban küld el a sztárfotót. Te folyton iszol? :DDD
-
#79 :D
Ma találkoztam pár "csodálómmal" és teljesen hülyének néztek amiért levágtam.. :D
De sokkal kényelmesebb. Muti majd ha józan leszek évgre :D -
Hajnalcat #78 Neeee! Levágattad azt a szép, hosszú hajadat? De kíváncsi vagyok. Muti meg! -
#77 megcsináltam DDD:
[jól berugott előtte]
kb egy millis lett :| -
#76 Párezer froncsi piacon. -
#75 :-o
márcsak gép kéne -.- -
#74 nem volt teljesen egyértelmű, szal nem égsz :P :) -
#73 Pisztosan és kúúúrva egészséges, de tényleg! Csak meg kell tanulni télen sapit hordani, mer bajok lesznek! -
#72 Nekem hosszu hajam van, már vállig érő lassan:D
Otthon csak hajgumi ált, de kintre elkél a hajráf is mert
eléggé szétfujja a szél fejem és ugy ijesztően nézek ki:D
Barátnőmnek tetszik más meg nem érdekel ugyse, rövid hajjal
amugyis elég debil fejem van:D -
#71 [nem ért vele egyet]
régen még többen voltak hosszú hajú férfiak :l -
#70 én is gondolkodtam ezen, csak nem tudom, hogy jól állna-e :D -
#69 Szimplán arról van szó, hogy senkinek nem akarok tetszelegni, életérzés lett, mióta belovagoltam az északi népek zenéjébe. -
Hajnalcat #68 [elbújdos] -
#67 Erre nem mondok semmit. -
#66 #64 -
#65 most úgy beszélsz,mintha régen nem lettek volna hosszú hajú férfiak...sőt,sokkal több volt,és nem voltak még zseléshajúdiszkópatkányok :P -
_Vegeta_ #64 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Hajnalcat #63 Mostanában ez lett a menő, minden pasi megnöveszti a haját, a lányok meg levágják rövidre. Tényleg lassan már ott tartunk, hogy a pasik fognak szoknyát hordani, a nők meg...azok mindent felvehetnek. :D -
#62 ja nekem is belelógott rendesen, hordtam is pántot, de aztán szülők rábeszéltek hogy vágassam le.
Megbántam :D
szal most megint növesztem :C -
#61 mar bocs de ki csinál átlag-hajnövekedés-számlálást? -
#60 Hosszú haj télleg rulz. Én a rövid haj híve voltam eddig, és 1.5 havonta mentem is a fodrászhoz vágatni géppel. De rámjött a kipróbálhatnék, és tavaly január óta növesztem, már tök jó a lófarkam :). Azt mondják, hogy a rövid haj a lusták fegyvere. Mondjuk a hosszúval több a meló, de ha nem kopaszodok meg nagyon, akkor megmaradok ennél. Nekem olyan Seagal-osan van összefogva gumival.
Amúgy kinek mennyit nő a haja egy hónapban, mi az átlag? -
#59 Hosszúhaj rulz, csak nőne már gyorsabban! -
#58 hja :| [ég] -
#57 na mind1,én próbálok olyan hajat varázsolni magamnak,ami másnak is tetszik.de ugye kinek mi.
régebben én is mindig levágattam 3 millisre,de az meg olyan nem is tudom...
én jobban szeretem így hosszan a hajam,és harjáfot azért hordok,mert nem fújja össze-vissza a szél,és nem fog össze-vissza állni a hajam. -
#56 az lehet,de nekem sok lány/nő mondta már,h jó a hajam,és szoktak is nézni az utcán.és nem röhögnek rajtam,hanem a szemembe néznek -
#55 azért tettem ám a szmáljit oda ;) -
#54 az nem természetes mer fodrász által formált =) -
#53 szvsz talán a természetes rövid -
#52 neked mi tetszik? a zselézett diszkópatkány haj? -
#51 mert megilyednek a kicsik =) -
#50 ööö, ez mé 14+? :) -
#49 jajj ne! az még rosszabb!
véleményem szerint a raszta az az igénytelenség egy foka :( -
_Vegeta_ #48 Sapkat -
_Vegeta_ #47 Kiprobalod, ha tetszik mit erdekel teged mas velemenye? :) -
#46 és milyen hajdíszt raknátok mondjuk rá? +14 =) -
jefferson83 #45 -
Vlala #44 Ez engem is érintene, most össze van fogva, de én is gondolkodtam hajpánton. Tényleg gáz, vagy b..is, vagy csak egyszerűen rasztázzam be? :) -
#43 #10: :)))
#12: Szerinted? Utálom a focit.
Nekem nem jönnek be a hosszú jajú pasik, csak azért mert hosszú a hajuk.
Ez lehet, hogy nem volt érthető, de azt akartam artiklálni, hogy vannak olyan srácok, akiknek jól áll, de nagyon nagoyn nem mindegyiknek.
(azért mert van egy csomó lány, akinek jó áll a rövid haj, attól én még nem fogok rövid hajat dizájnolni magamnak)
más: ha hajráfot akartok venni, akkor inkább kérjetek meg egy lányt, mert az igen csak még gázabb, ha/ahogy egy fiú iet vásárol :)) akkor inkább csak hordja .) -
#42 hajráFOS