81
hajpánt, hajráf stb.
-
Mirázs #41 Most lebuktál... -
jefferson83 #40 Elkéstél már van az is (mármint tanga) Én csak hallomásból tudom [mentegetőzik]
-
Mirázs #39 Ez is olyan hülye divat, mint pl a 70-es években a szembelógó haj.
Kezd marháa feminim lenni a világ. Legközelebb a tanga jön be a fiúk körében, mert akkor jobban áll a fenéken a szük naci? -
jefferson83 #38 Én jóképű vagyok nekem nem kell eltakarni hosszú hajjal -
_Vegeta_ #37 :D -
én is hajráfos voltam,semmi gáz most már kicsit dizájnosabb,szal egész jó amúgy bármely drogériában lehet venni olcsón -
nem direkt növesztettem meg csak nem volt kedvem fodrászhoz menni :D de nem mondtam hogy idegesít -
No azért kopasz nem akarok lenni, csak ha magától megy (az ellen nem véd). -
_Vegeta_ #33 Megvalni a hajtol szerintem butasag. Annyi mindent lehet vele csinalni. :)
Jah persze havagas erve: Jo penzert el lehet adni. :D -
Hajnalcat #32 "Jobban szeretem, ha "szakállam" hosszabb, mint a hajam,"
Jó is az. ;) -
Én is 15-tel kezdtem, majd 9, most 6. Ez egy folyamat egyik állomása csupán. Jobban szeretem, ha "szakállam" hosszabb, mint a hajam, pedig az is csak borosta egyeseknek. -
_Vegeta_ #30 Nem is ugy ertettem, csak annyit mondtam hogy a nocik altalaban a focistak miatt nezik a meccset (ha nezik). Termeszetesen van olyan aki szereti is a focit itthon is talalok olyat. :D -
Hajnalcat #29 "a lényeg az, hogy a csajoknak eléggé bejön."
Én még nem találkoztam olyan lánnyal, akinek tetszett volna az ilyesmi, de biztos más bolygón élek, azért van ez.
-
Szerintem foci közben nem gáz ilyeneket hordani (több csapattársam is hord hajpántot). Engem is nagyon idegesítene, zavarna focizás közben kibontott hosszú haj, de azért az utcán azért elég gáz szvsz 1 fiún 1 hajpánt... -
Hajnalcat #27 Kb. ilyen a barátom is. :D Csak ő 3 mm-re szokta vágatni. -
MagyaR #26 De nem értitek! Engem nem érdekel, hogy a fiúk mit szólnak hozzá, a lényeg az, hogy a csajoknak eléggé bejön.
Legalábbis mindig cseszegettek vele, hogy hordjam, merthogy engem nézett az osztályba minden lány meg stb.
Azt levágattam 1 éve a hajamat és minden csaj le**art kis híjján. Azt most még szép, hogy visszanövesztem! Szal én olyan típus vok akinek ez jól áll.
Meg nem csak a jánykák miatt, hanem mert hát énis ezt szeretem. -
Hajnalcat #25 Ők nem a "társaim", mivel én csak a játék miatt nézem a focimeccset már évek óta. Kit érdekel a focisták kinézete. -
6 mm-esre állítom a nullásgépet, aztán mehet a móka és nem marad korpa, sem szép haj! :D -
_Vegeta_ #23 A focistaknak nagyon jo a vagy a stylistjuk vagy nagyon ertenek a divathoz. De oket majmolni? hááát -
Semmit. Ha idegesít, vágd le. De minek növeszted, ha idegesít? -
moralosan #21 Nekem olyan nyakközépig érő hajam van. Nagy különbség, ha valaki a füle mögé fésüli a haját, vagy hagyja ahogy van - utóbbi vagyok. Személy szerint hajpántot nem, gumit meg PLÁNE nem akarok hordani - szerintem hihetetlen gáz, persze valakinek jól állhat. A "stílusomhoz" sem illene nagyon.
Ha továbbnő, visszavágatom a mostani állapotra. -
"amúgy azt hallottam,h a hosszú hajú férfiak bejönnek a nőknek,sok futballista is hajráfos"
Ez édes... a hosszúhajú férfiak tényleg sokaknak bejönnek,de a focisták viszont sokaknak nem...és különben sem látom az összefüggést a futballista és a hosszú haj között ;)
Catti - egyet értek,nekem sem jön be! Bár még mindig jobb,mintha csattal tűznék el ;) -
_Vegeta_ #19 Pedig sok "nem"társad csak azert nez meccset. :S -
Hajnalcat #18 "amúgy azt hallottam,h a hosszú hajú férfiak bejönnek a nőknek,sok futballista is hajráfos"
Nem minden nőnek. Nem minden hosszú hajú férfi visel hajpántot. A focisták meg csak focimeccsen szoktak pántot hordani, mivel egyébként a szemükbe lógna és úgy nem lehet focizni, vagy összekötik gumival. De mivel a focipálya nem divatbemutató, ezért ott nyugodtan hordhatják, senki se azt nézi, hogy kinek, mikor hány darab hajpánt vagy gumi van a hajában, hanem mindenki a meccsre koncentrál. Ha meg valaki csak azért néz meccset, hogy a pasik fejét (haját) bámulja egész végig, akkor csak sajnálni tudom. -
_Vegeta_ #17 :DD
Valaki elkezdi es a tobbi megy utanna szep. :D -
olasz feeling rulz :)
-
én is hajráfos vagyok :D szóval vagyunk már ketten -
figyeld meg, a következő kérdés az lesz h hogyan tud cérnát fonni a hajában, ill h a sötétbarna hajhoz ugye a szép rózsaszín illik -
ezek hajDÍSZek? :| -
szoktál te olaszfutballt nézni? :)
amúgy azt hallottam,h a hosszú hajú férfiak bejönnek a nőknek,sok futballista is hajráfos.és is az vagyok
#1-re:bármelyik illatszer boltban lehet ilyen vékony hajráfot kapni 150 ft-ért,ilyen fekete,vagy szürke és vékony,olyan mint amilyen a futballistáknak van -
az. megint támadnak a rohadékok. -
muha...de ha rövid hozzá az enber sörénye? :) -
használj óvsz.. izé gumit .) -
lehet hogy géz de mit csináljon az ember ha szemébe lóg a haj D: -
Hajnalcat #7 Egyetértek. -
most lelkett öntöttél belé :D -
imnet :-x -
mert? nekem is volt de már összefogva hordom :P -
hajpánt.. hajráf pasin.. tisztagáz -
[mék suliba jársz? o_O]