43
Hogyan tisztíthatjuk őket?
  • fidelitasz22
    beteszed a mosógépbe és kimosod , semim naja nem lesz
  • Emmegki
    A padláson úgyis tiszta por lesz mind.
  • Falconer
    LOAL, mekkor a poen topik :DDD
  • Lacc
    A legegyszerűbb ha kiveszed a körtefa alól a durungot és addig vered őket vele amíg porosak.
  • malkavian
    Engedd ki őket az esőbe, csak vigyázz, nehogy elkószáljanak
  • PíszLávJuniti
    gyomormosás.
  • Tobacco
    mi ugy szoktuk mosni, hogy a kisebbeket zokniba csomagoljuk, a nagyobbakat párnahuzatba. de csak jó idöbben, hogy minél gyorsaban megszáradjanak, mert ha sokáig marad vizes akkor bepenészedik a töltelék.
  • Pheel
    Mosni valami zsákban érdemes, mert úgy esélyesebb, hogy egyben maradnak. Szemek-orrok stb.
    Zsák lehet pl tornazsák. Gondolom van gyerek, annak van.
  • PeeTeR
    de azt is csak akkor szoktak ha gyerkocoknek adjak jatszani. vagy nem-de?
  • akyyy
    valóban érdemes eladományozni, persze a kedvenceket nemmuszáj, azt meg is lehet tartani:) (persze eladni is lehet)
  • Calver
    támad az im-net?
  • laliking
    most ebbe meg minek kell beleszóni? :D
  • Brigicsaj
    na ennek érdemes volt topikot nyitni komolyan....:DDDDDDDDDDDD
  • DJ Skyline
    mosógép,és szevasz! :))
  • miilann
    +fav
  • Metwork
    nem mindegyiknek lesz a "szőre" olyan mint volt, kicsit olyan csomós lesz a mosástól
  • 12346
    vágom. én is erre értettem, hogy jelen esetben nem feltétlenül szükséges lefagyasztani csóri szőrgombikat^^ elég a mosás.
  • Aspyrin
    Hűteni akkor érdemes ha nem szeretnénk atkákkal találkozni(javasolt -20C fokon 12 órán keresztül). Bár ha csak felhajigálják a padlásra őket akkor mindegy.
  • 12346
    igen, kb..:) a hűtést én is túlzásnak tartom. viszont az alacsony hőfokos mosás okés.
  • Punker
    nem szeretnék mégegyszer takarítani itt!

amúgy simán mosógépben ki lehet mosni őket.
  • 12346
    jah azt szokták mondani, hogy 12 órás fagyasztás nem árt nekik. legalábbis az atkák miatt. és az 55 fokos mosás. attól talán nem lesz baja a gyengébb minőségű játékoknak sem, viszont az atkák sem szeretik ezt a hőmérsékletet már.
  • Flórika
    Szerintem az ilyen jellegű kérdéseket inkább itt tedd fel:
  • endiboy
    mosógép, csak ne túl nagy hőfokon, mert nem biztos, hogy mindegyik kibirja
  • BEAST #13
    siman mosogepben lehet sztem , legalabbis ha jol emlekszem anyam kiskoromban mosta oket =)
  • Lyan Kyj
    :)
    Corset Girl, sztem add oda vmilyen árvaháznak, vagy valami, jobb, mint a padlás
  • Corset Girl
    Csövi!

Van egy csomó plüssállatom, de már megunta őket, szeretném a portól kitisztitani és egy zsákban feltenni a padlásra.
    Csináltatok ilyet? Valaki szerint simán a mosógép elvégzi, valaki azt mondja hogy mélyhűtőbe kell őket rakni. Milyen tuti módszerek vannak a konzerválásra?