43
Hogyan tisztíthatjuk őket?
-
fidelitasz22 #43 beteszed a mosógépbe és kimosod , semim naja nem lesz -
Emmegki #42 A padláson úgyis tiszta por lesz mind. -
#41 LOAL, mekkor a poen topik :DDD
-
#40 A legegyszerűbb ha kiveszed a körtefa alól a durungot és addig vered őket vele amíg porosak. -
malkavian #39 Engedd ki őket az esőbe, csak vigyázz, nehogy elkószáljanak -
#38 gyomormosás. -
#37 mi ugy szoktuk mosni, hogy a kisebbeket zokniba csomagoljuk, a nagyobbakat párnahuzatba. de csak jó idöbben, hogy minél gyorsaban megszáradjanak, mert ha sokáig marad vizes akkor bepenészedik a töltelék. -
#36 Mosni valami zsákban érdemes, mert úgy esélyesebb, hogy egyben maradnak. Szemek-orrok stb.
Zsák lehet pl tornazsák. Gondolom van gyerek, annak van. -
#35 de azt is csak akkor szoktak ha gyerkocoknek adjak jatszani. vagy nem-de? -
#34 valóban érdemes eladományozni, persze a kedvenceket nemmuszáj, azt meg is lehet tartani:) (persze eladni is lehet) -
#33 támad az im-net? -
laliking #32 most ebbe meg minek kell beleszóni? :D -
#31 na ennek érdemes volt topikot nyitni komolyan....:DDDDDDDDDDDD -
#30 mosógép,és szevasz! :)) -
#29 +fav -
#28 nem mindegyiknek lesz a "szőre" olyan mint volt, kicsit olyan csomós lesz a mosástól -
#27 vágom. én is erre értettem, hogy jelen esetben nem feltétlenül szükséges lefagyasztani csóri szőrgombikat^^ elég a mosás. -
Aspyrin #26 Hűteni akkor érdemes ha nem szeretnénk atkákkal találkozni(javasolt -20C fokon 12 órán keresztül). Bár ha csak felhajigálják a padlásra őket akkor mindegy. -
#25 igen, kb..:) a hűtést én is túlzásnak tartom. viszont az alacsony hőfokos mosás okés. -
#24 nem szeretnék mégegyszer takarítani itt!
amúgy simán mosógépben ki lehet mosni őket. -
#23 jah azt szokták mondani, hogy 12 órás fagyasztás nem árt nekik. legalábbis az atkák miatt. és az 55 fokos mosás. attól talán nem lesz baja a gyengébb minőségű játékoknak sem, viszont az atkák sem szeretik ezt a hőmérsékletet már. -
#22 Szerintem az ilyen jellegű kérdéseket inkább itt tedd fel: -
endiboy #16 mosógép, csak ne túl nagy hőfokon, mert nem biztos, hogy mindegyik kibirja -
#13 siman mosogepben lehet sztem , legalabbis ha jol emlekszem anyam kiskoromban mosta oket =) -
Lyan Kyj #3 :)
Corset Girl, sztem add oda vmilyen árvaháznak, vagy valami, jobb, mint a padlás -
#1 Csövi!
Van egy csomó plüssállatom, de már megunta őket, szeretném a portól kitisztitani és egy zsákban feltenni a padlásra.
Csináltatok ilyet? Valaki szerint simán a mosógép elvégzi, valaki azt mondja hogy mélyhűtőbe kell őket rakni. Milyen tuti módszerek vannak a konzerválásra?