104
A Hálálos irambam játék változata
-
#22 Sztem a game egy NFS koppi lesz (termeszetesen arcade autos game-ket en is szeretem, de:) de a game-nek még bizonyitani kell, hangzatos reklamszövegeket pedig mar jo par game-nél hallottunk... :-D -
#21 szerinted:) -
#20 sztem kibaxott felejtös lesz; a film mind2/mááá'3 része.../ pedig egy nagy rakas... :-P -
#19 kár...
Csak az zavar ho mindig így járok. Nem a ponokról van szó, hanem ho soha nem találom el a megfelelő game-et... -
ZsirosKenyer #18 jólvan, nyugodjál már meg :) nem kaptál pontot -
#17 hát...van benne valami... :D -
#16 szerencsére nekem van konzol is :)
bár nemhiszem hogy ezekben a tuiningolós gémekbe tudnak sok újat mutatni -
#15 Egyébként már ismerem a járást, nyitottam már 1-2 topic-ot... -
#14 aham...de úgy már nem buli. :)
Mert én csak pc game ekkel szertnék foglakozni... -
#13 szolj modiknak a moderátor topikba h rakják át konzolosokhoz -
#12 ? -
#11 azajo ha ps2 :) kiproszájjuk -
#10 Most ho körülnéztem télleg csak PSP, meg PS2, szal beigazolódik amit az előbb mondtam... -
#9 Én úgy tudtam ho lesz pc-re is, de ti tudjátok...tőlem törölhetitek is, mindig ez van...
Jah, meg adjatok büntetőpontot is, de legalább hármat... -
ZsirosKenyer #8 csak konzolra, úgyhogy át is lehet helyezni modok! -
#7 nah erre kiváncsi vok -
ntex #6 "minden idők legszebb és legjobb PS2 valamint PSP játékává avatják a The Fast & The Furious-t!"
Szóval szerintem felejtős... -
#5 De én úgy tudom, ez a játék csak konzolra van..vagy lesz pc re is?? -
#4 senki se tökéletes -
#3 "A Hálálos irambam játék változata"
ez igen... -
#2 Remélem nincs még ilyen téma. Én megnéztem... :) -
#1 A drift versenyek élén álló játékot az egyedülálló játékmechanika, a száguldás, és az underground életérzés 2006 nagy durranásává emelik.
Forradalmian új drift model – Ez az első játék, amely beépített autentikus drift model rendszert tartalmaz, amely minden játékos számára egyaránt élvezhetővé teszi a versenyzést. Kapcsold be az automatikát és játssz úgy, mint egy profi, kapcsold ki és fejleszd drift képességeidet.
Az eredeti drift versenyek játékélménye – A játék a Universal bőséges adattárát felhasználva, hihetetlen kameraállásokkal és élethű hanghatásokkal kápráztatja el a játékosokat, mintha csak egy valódi autóban száguldoznának nyaktörő sebességgel.
Teljes átéléssel! – Merülj el a játék világában! A több mint 10 000 autómodell, a moziszerű kameraszögek, az egyedülálló feladatok, a szemet gyönyörködtető vizuális elemek valamint a továbbfejlesztett játék-intelligencia minden idők legszebb és legjobb PS2 valamint PSP játékává avatják a The Fast & The Furious-t!
Robosztus testreszabási lehetőségek – Növeld tovább a földalatti utcai versenyek izgalmát! Tuningold fel autódat a több mint száz eredeti kerékkel és az 500 egyéb alkatrésszel! Alkoss olyan gyors és olyan full-extrás verdát, amilyet eddig még senki sem látott, cseréld le a motort és közelítsd meg saját határaidat!
A játék osztott képernyős változatát 1-2 játékossal, és online változatás 1-4 játékossal az Eutechnyx fejlesztette ki.
A filmről
Az egész világon ismert bombasiker, a „Fast and Furious” és a „Fast and the Furious 2” producere a film legújabb adrenalin-gerjesztő folytatását készíti, „Fast and the Furious: Tokyo Drift” címmel. Csatlakozz a szexi és színes japán drift versenyek világához, ahol a világ legveszélyesebb kalandjának lehetsz szemtanúja az új és még gyorsabb utcai pályákon.
Sean Boswell (Black) egy idegen, aki forrófejű, de elnyomott utcai versenyzőnek vallja magát. A versenyzés ideiglenesen menekülést biztosít számára a boldogtalan otthontól, és az őt körülvevő, felszínes világtól, ám ezzel az életstílussal Sean nem túl népszerű a helyi hatóságok körében. Hogy elkerülje a börtönt, Sean kénytelen meglátogatni barátságtalan és házsártos apját, aki hivatásos katonaként Tokióban él.
Gaijin-ként (kívülállóként) Sean még jobban kirekesztettnek érzi magát az idegen országban, a tisztesség és becsület hazájában. Ám nem tart sokáig, hogy izgalmat találjon magának, amikor egy amerikai alak, Twinkie (Bow Wow) bemutatja neki a drift versenyek világát. Sean számára a drag verseny gumipörkölő, autós művészetté válik, a száguldás és sebesség üdítő egyensúlyát, sokkoló hajtűkanyarokkal és zegzugos szakaszokkal.
Első versenyén Sean ismeretlenként megküzd D.K.-val, Drift Kinggel, a helyi bajnokkal, akit szoros szálak kötnek a Yakuzához, a japán bűnszövetkezethez. Sean vereségének nagy ára van: kényszerítik, hogy ledolgozza tartozását az ex-pat, Han (Kang) uralma alatt. Han hamar befogadja Seant családjába, és bevezeti a drifting igazi szabályaiba. Ám amikor Sean beleszeret D.K. barátnőjébe, Neela-ba, az események felgyorsulnak, amelyek tetőpontja egy különösen nagy tétű viadal.
Electronic Arts