104
A Hálálos irambam játék változata
  • fanatifo
    hát sztem botrány a grafja....
  • dinomano
    nah, akkor teszek be 1-2öt... :-D

• 22Barna22
    PLEASE TOLJATOK BE PÁR GÉPET A JÁTÉKBÓL!
  • dinomano
    jo a torrent, köszi...:-P nem fontos a sebesseg...csak a game-ben.. :-P
  • Max 36
    Én sms fizetős helyen láttam fent,onnan hamarabb lekaphatod jó pár friss ps2-es játékkal együtt.
  • dinomano
    nagyon lassan csordogal a gam, de nekialltam tölteni... :-P A drift (ha jol csinaltak meg!)akkor nagyon fog tetszni, amugy nem komalom nagyon az iylen NFS-ejszakai opt.tuningos autoval döngetös valamiket; de ha mint mondtam volt a drift okés lesz, akkor elleszek vele... :-P
  • 22Barna22
  • Hassan B
    Szerintem olyan nincsen... :)
  • 22Barna22
    a game-nek...2fast and 2furious
  • dinomano
    ..marmint? 2 fast and 2 furious...
  • 22Barna22
    Mi a hivatalos cím?A JÁTÉK címe, nem a download-é...
  • garam93
    Nekem is lécci!
  • oliverb
    Valaki adna privibe egy linket , mert sehol nem találom hogy honnan
    lehet letölteni:) Köszönöm
  • dinomano
    teljesen atlag, sőt több tükrözödést-, krómeffektet várnék... :-P
  • Szabi1991

• dinomano
    fent van torrenten; 600 mega..nah, kivancsi leszek millen... :-P
  • oliverb
    kérjél nekem is hivatalos linket
  • 22Barna22
    igen?

--------------------------------------------------------------------és milyen?
  • Sland
    Megjelent
  • Hassan B
    Kérjél nekem is...
  • 22Barna22
    na most kérek egy hivatalos weblapcímet!
  • dinomano
    szerintem jo a MW; amugy az NFS korabban videki, luxusautos-furikazos game-ket csinalt; a legjobb szerintem a Hot pursuit2 volt, megaatomjo jatek...Utana jöttek a tuningverdak; illegal versenyek (talan a midnight club-tol lopott az NFS) ami nekem speciel nem tetszett... A sunshine-ban autozas a mindenem, nem az ejszakai reflektorozas...fuj...a MW-ban legalabb vannak nappali palyak...
  • 22Barna22
    Ez így van...Azért én nem bánom(de ez különvélemény) mert a Need for Speed Most Wanted az első NFS gamem...Régebbiekkel csak játszottam haveréknál( pl.:NFS Underground).Szóval én személy szerint nagyon várom a Carbont.Mert a MW elég silányra sikerült...
  • dinomano
    igen, NFS-nek az volt az erössege; a Hot Pursuit 2 pl. megaatomjo game volt; egy igazi videkies sunshine Need for speed-et nagyon szeretnek vegre; ehelyett kapunk ujra egy extrasötét, neonfényes, illegalracing shit-et... :-|
  • CSOCSO
    jobb lenne ha nfs viussza terne a lux autos autopalyas versenyekhez es meghagynak a hegyi es varosi tuning csodakat az FnF nek
  • dinomano
    ...NFS-Most wanted, vagy BURNOUT-ok... vagy Midnight club3, ha hasonlo stilusu autos game-et akar vki... :-D Öszinten, en nemajultam el a gameplay videoktol, atlagos az egesz...
  • 22Barna22
    Azért csak HAJRÁ
  • 22Barna22
    JAJA! Max várok a tapasztalatokra, aztán majd eldől, de nem fogok a boltba rohanni érte a megjelenés napján.
  • Hassan B
    Hát igen, tény hogy az eddigi infók alapján nem túl szép a grafika...
  • 22Barna22
    Láttam a videókat és remélem ez még csak valami BETA verzió vagy demó PC-n...Mert ha ez így marad inkább folytatom az NFS:MW-t.(bár azt már unom)
  • dinomano
    egy a egyben nfs klon, nem tudom miert dobnak itt egyesek hátast a game-töl; amikor egy eredeti ötlet sincs benn ranezesre; csak a 2F.and2F. license-el probalja eladni magat... lehet, h. jo game lesz; de akkor is ranezesre nelkülöz minden eredetiseget... :-D (föleg amiatt is, hogy uj NFS-eket tekinthetjük a 2.F.and 2.F. nem hiavatlos jatekanak is...)
  • [Walaki]D`Lair
    Ez egy fos :D
  • Caby
    nicsak nicsak még egy csilli-villi NFS klón...
    A zene amúgy tényleg ott van a szeren
    Ki tudja egy próbát megér.
  • DJ Skyline
    a zene alatta nem is olyan rossz! :)
  • Laky
    #10: loel
    #11: oh yeah
    #25: ha a "lehet" szó nálad annyit jelent, hogy egyáltalán nincs róla infód, akkor ok :D
  • Zeccc
    hivatalos előzetes videó
  • Zeccc
    http://www.youtube.com/watch?v=VOgVM1gXeno

többi videó...
  • Hassan B
    tuttomal egyenlőre ps2 és psp... de lehet lesz ps3-ra is...
  • 22Barna22
    PS2 or PS3?
  • 22Barna22
    Szval...A game állat lesz és csak konzolra???