104
A Hálálos irambam játék változata
-
fanatifo #64 hát sztem botrány a grafja.... -
#63 nah, akkor teszek be 1-2öt... :-D
-
#62 PLEASE TOLJATOK BE PÁR GÉPET A JÁTÉKBÓL! -
#61 jo a torrent, köszi...:-P nem fontos a sebesseg...csak a game-ben.. :-P -
#60 Én sms fizetős helyen láttam fent,onnan hamarabb lekaphatod jó pár friss ps2-es játékkal együtt. -
#59 nagyon lassan csordogal a gam, de nekialltam tölteni... :-P A drift (ha jol csinaltak meg!)akkor nagyon fog tetszni, amugy nem komalom nagyon az iylen NFS-ejszakai opt.tuningos autoval döngetös valamiket; de ha mint mondtam volt a drift okés lesz, akkor elleszek vele... :-P -
#58 -
#57 Szerintem olyan nincsen... :) -
#56 a game-nek...2fast and 2furious
-
#55 ..marmint? 2 fast and 2 furious... -
#54 Mi a hivatalos cím?A JÁTÉK címe, nem a download-é... -
#53 Nekem is lécci! -
oliverb #52 Valaki adna privibe egy linket , mert sehol nem találom hogy honnan
lehet letölteni:) Köszönöm -
#51 teljesen atlag, sőt több tükrözödést-, krómeffektet várnék... :-P -
Szabi1991 #50
-
#49 fent van torrenten; 600 mega..nah, kivancsi leszek millen... :-P -
oliverb #48 kérjél nekem is hivatalos linket -
#47 igen?
--------------------------------------------------------------------és milyen? -
#46 Megjelent -
#45 Kérjél nekem is... -
#44 na most kérek egy hivatalos weblapcímet!
-
#43 szerintem jo a MW; amugy az NFS korabban videki, luxusautos-furikazos game-ket csinalt; a legjobb szerintem a Hot pursuit2 volt, megaatomjo jatek...Utana jöttek a tuningverdak; illegal versenyek (talan a midnight club-tol lopott az NFS) ami nekem speciel nem tetszett... A sunshine-ban autozas a mindenem, nem az ejszakai reflektorozas...fuj...a MW-ban legalabb vannak nappali palyak... -
#42 Ez így van...Azért én nem bánom(de ez különvélemény) mert a Need for Speed Most Wanted az első NFS gamem...Régebbiekkel csak játszottam haveréknál( pl.:NFS Underground).Szóval én személy szerint nagyon várom a Carbont.Mert a MW elég silányra sikerült... -
#41 igen, NFS-nek az volt az erössege; a Hot Pursuit 2 pl. megaatomjo game volt; egy igazi videkies sunshine Need for speed-et nagyon szeretnek vegre; ehelyett kapunk ujra egy extrasötét, neonfényes, illegalracing shit-et... :-| -
#40 jobb lenne ha nfs viussza terne a lux autos autopalyas versenyekhez es meghagynak a hegyi es varosi tuning csodakat az FnF nek -
#39 ...NFS-Most wanted, vagy BURNOUT-ok... vagy Midnight club3, ha hasonlo stilusu autos game-et akar vki... :-D Öszinten, en nemajultam el a gameplay videoktol, atlagos az egesz... -
#38 Azért csak HAJRÁ
-
#37 JAJA! Max várok a tapasztalatokra, aztán majd eldől, de nem fogok a boltba rohanni érte a megjelenés napján. -
#36 Hát igen, tény hogy az eddigi infók alapján nem túl szép a grafika... -
#35 Láttam a videókat és remélem ez még csak valami BETA verzió vagy demó PC-n...Mert ha ez így marad inkább folytatom az NFS:MW-t.(bár azt már unom) -
#34 egy a egyben nfs klon, nem tudom miert dobnak itt egyesek hátast a game-töl; amikor egy eredeti ötlet sincs benn ranezesre; csak a 2F.and2F. license-el probalja eladni magat... lehet, h. jo game lesz; de akkor is ranezesre nelkülöz minden eredetiseget... :-D (föleg amiatt is, hogy uj NFS-eket tekinthetjük a 2.F.and 2.F. nem hiavatlos jatekanak is...) -
[Walaki]D`Lair #33 Ez egy fos :D -
#32 nicsak nicsak még egy csilli-villi NFS klón...
A zene amúgy tényleg ott van a szeren
Ki tudja egy próbát megér. -
#31 a zene alatta nem is olyan rossz! :) -
#30 #10: loel
#11: oh yeah
#25: ha a "lehet" szó nálad annyit jelent, hogy egyáltalán nincs róla infód, akkor ok :D -
#27 hivatalos előzetes videó -
#26 http://www.youtube.com/watch?v=VOgVM1gXeno
többi videó... -
#25 tuttomal egyenlőre ps2 és psp... de lehet lesz ps3-ra is... -
#24 PS2 or PS3? -
#23 Szval...A game állat lesz és csak konzolra???