103
Valkyrie Profile 2:Silmeria
  • dinomano
    Bully nem izgat, Scarface mar esetleg; (P.Star Universe csak online lesz?) Double agent talan erdekel; de az az igazsag, h. korabbi reszek nagyon nem fogtak meg... Rogue galaxy erdekel nagyon -V.P. silmeria of course + FFXII of course... :-P hack//Gu. mi a rak? Jopár oldalon talalkoztam ezzel a cimmel, de mindig azt hittem elgepeltek vmit... :-P
  • Seth
    ha már rpg,akkor lesz még Phantasy Star Universe, hack//Gu 1000. rész, Shin Megami Tensei
    Egyéb,ami még jó lehet: God Hand, Bully, MK Armageddon, Scarface, Splinter Cell Double Agent (bár ez a sorozat ps2-n nem tetszik),

úgyhogy húzós lesz ez az október ^^
  • fanatifo
    és október 31 FF12:)
  • Gábor
    Tales of the Abyss meg október 10!FF12 okt 31!
    Vazzeeeee!
    Karácsony októberben! :D
  • dinomano
    naggyon szép+nagggyon jóóóónak néz ki a game... :-P
  • Seth
    meg torrent is van már, bár még kevesen seed-elik
  • dinomano
    torrentoldalakon fent van... :-P
  • fanatifo
    Gondolom csak privát ftp-n:(
  • Seth
    na megérkezett
    Valkyrie.Profile.2.Silmeria.USA.PS2-ECHELON 3,49G
  • Victor1103
    Holnap jelenik meg!!Már alig várom
  • Sir Quno Jedi
    Vannak ott nagyon kemény videók a gammából! Jóak lett ez biztosan! :D Remélem nem cenzúrázzák agyon az angol verziót...
  • dinomano
    én is várni masodik, elsö részt szeretni nagyon... Föleg mikor pici karakterek orditani vala harc közben...az lenni mesés! :-D
  • fanatifo
    Nálam meg a ff X-2 az borzalom volt!Grandia 3t imádtam!

Én ff12-be belekóstoltam japánul egy 2 órát és nekem nagyon bejön minden téren és nálam ez az év legjobban várt játéka!
  • Ryo san
    Viszont a harcrendszere egy csoda!!!
  • Seth
    hát nálam az abszolút csalódás a cégtől az a grandia 3, borzasztó unalmas lesz egy idő után.
  • Ryo san
    Abban igazad van hogy talán ők az eggyetlenek akikben legritkábban csalódik az emberfia.
  • Victor1103
    Nekem lényegtelen hogy milyenek lesznek ezek az rpg-k.A Square-Enix amióta Ps2-m van csak egy játékkal okozott csalódást ez pedig az Unlimited Saga volt.Nálam már mindkettő tuti siker:)
  • Ryo san
    Nekem személyes véleményem ez a játékkal kapcsolatban,de lehet hogy én maradi vagyok,ugyanis nagyon nem jön be ez a valós idős harcrendszer.Viszont a story biztos nem lesz rossz.A valkyre profile pedig a szivem csücske így hát elfogult is vagyok irányában:)
  • Ryo san
    Mármint hogy mit?
  • Seth
    ezt honnan veszed? a japán értékelések olyan 70-80% -ra értékelték a vp2-t, final meg 100%-ot is kapott. Bár lehet kicsit ellfogultak a sorozattal szemben, nem merték volna alulértékelni?? ^^
  • Ryo san
    Szerintem is a ps2 rpg felhozatalának méltó megkoronázása lesz,ellentétben a final 12-vel,ami finoman szólva sem lesz az.
  • Seth
    A hónap legjobban várt játéka. Első, méltatlanul elfeledett és nem túl nagy népszerűséget kiváltó részét imádtam. Marhajó hangulata, szép története, szuper karakterei voltak, mind külön történettel, tragédiával. Bár a 2. rész inkább a főhősök történetére koncentrál, nem lesz szerepe a mellékkaraktereknek a harcon kívül,amit azért sajnálok, de ettől függetlenül remegve várom ^^
  • Victor1103
    Rákerestem a fórumkeresőben és meglepett hogy nem találkoztam vele kapcsolatos témával,így hát én nyitottam neki egyet:)
    Szeptember végén landol a boltok polcain eme említésre méltó Square-Enix finomság.Nagyon szép grafika,izgalmas játékmenet+harcrendszer és persze tartalom került a korongra.Szerintem a Final Fantasy XII előtt egy nagyszerű játékot kapunk a Square-TriAce párostól:)

Videjó itt:English intro

Képek itt:http://www.gamespot.com/ps2/rpg/valkyrieprofilesilmeria/index.html?q=valkyrie%20profile