103
Valkyrie Profile 2:Silmeria
-
jaj, ne is mondd, már beléptünk a böjt utolsó hónapjába
-
Ja nekem se tetszik túlzottan a kötött játéktér...sajna továbbra is azt kell mondjam FFXII a csúcs. -
:D lol akkor ne is folytasd, mert ilyen lesz végig -
ja, nagyon szép, nekem eddig csak a jobbra-balra mozgatás és a csata nem klappol... -
Na belekezdtem én is..azt kell mondjam, a valaha látott legszebb game! -
Már én is
-
Én tudok
-
Ha ugyanolyan a harcrendszer mint a régiben, akkor jo az... Fasza kis unikalis RPG volt az elsö rész PS1-en; nem varok ujitast az ujtol(grafon kivül), de ha hozza uyganazt mint elsö rész, akkor örömmelfogadom majd+azt mondom hogy tökeletes... :-P -
Tud már valaki olyan oldalt ahonnan le lehet szedni a gémet?
-
Minden jó amit leírtak eddig igaz de a harcrendszer gyalázatos legalább is én nem tudom megszokni így ez agyonüti az egészet :( -
hu, naggyonjo..meg lattam screenshotokon, hogy leader-t is lehet valasztani..Mi a funkcioja a leader-valasztasnak? Uh, nagyon bejövös a game, screenshot-okat nezegettem épp az elöbb a game-böl...:-P Meg Rogue Galaxy-bol is...Mmmmmm... :-D Nyálcsurgatas ezerrel... :-P Az iranyitas soran mik a screenshotokon lathato apro negyzetek talajközelben? :-Pbizti qrvaszép a game, mozgasban nagyon durva lehet a latvany, ami amugy sem pite...akajom!!!! -
Harcban ugynúgy megmaradt a karakterek 1-1 gombra leosztva koncepció, kombózni is lehet ugyanúgy. Annyi plussz van benne, hogy lehet mozogni, szörny hátamögé kerülni, nem muszály csoportban maradni, külön külön rá lehet állítani egy embert egy szörnyre. De persze még mindíg csoportosan a leghatásosabb a csapatunk.Szövegelés is ugyanúgy megmaradt, megy az anyázás ^^ -
harcrendszer olyasmi mint elözöben? 3D mennyiben valtoztatja a dolgokat? 1.részben mindegyik funkciobill.(X,köh, hájomszög, négyzet) jelölt 1 karaktert, combo-lancokat lehetett epiteni - és megaatomjo volt a hangulat..nagyon bejött amikor a karik orditottak a magic-et+tamadast, a végén meg "beugattak" az agyonvágott szörnynek... :-P Rem. a feeling itt is visszajön... -
fanatifo #50 Nah kipróbáltam!
Megvalósítás művészi mondanom sem kell gyönyörű a grafikája!Harrendszert szokni kell valós idejű harcok vannak kicsit más mint az eddigi megszokott de nekem bejön!Történetileg is nagyon jónak tűnik!Eddig nekem bejött kiváncsi leszek miylen lezs a továbbiakban!Jah és a karakterek tényleg gyönyörűen kivannak dolgozva! -
fanatifo #49 majd olyan dél körül irok egy beszámolót mert most elkell ugranom imádom ha szabadnapom van:)))) -
okkaa...Várjuk infot... :-P Bizti nagyon szep, mindenhol arrol aradoztak, hogy maximalisan kisajtolja a PS2-ben levö tudast; és a karakterek extradurvan neznek ki...akajooom! -
fanatifo #47 nah 15perc és végre leér hamaroan kicsi beszámoló:) -
Aham... :-) Addig maradnak a videok... :-( -
"A Rogue Galaxy-t elhalasztották az Államokban, ám ez azt jelenti, oda a "tökéletes" verzió érkezik. Várhatóan ez a játék lesz minden idők legjobb Rouge Galaxy-ja. A hibák kijavításán túl számos kiegészítéssel látták el a stuffot, köztük egy teljesen új jelenettel és egy új világgal. Utóbbi a játék közepe táján helyezkedik el, miután sikerült megnyitnunk a különböző csillagrendszerek közti utazás lehetőségét. Ezen a ponton az egyik opciót az új világ jelenti, ami nem volt benne a stuff japán verziójában. Aki szereti a japán RPG-ket, ez a játék a tökéletes választás számára, bár európai megjelenési időpontot egyelőre sajnos nem tudni."
Ezek miatt csak januárban,de szerintem megéri majd a várakozást:) -
Gábor #44 Dox? 
Doxa-ról tudom, hogy mi, de dox?
-
mikor hogy, vmikor még aznap -
Lehet hogy én is hagyom.Mennyi idő míg felkerül a dox-ra kb?1hét? -
na én ezért nem fogok nekiállni. Elkezdeném, elér feléig, addígra kijön mondjuk a dox-ra, ahonnan 4 óra alatt lejön az egész -
Huh,mihez képest nekem 10-20kb-tal jön... -
fanatifo #39 elméletileg gyorsabban fog igaz nekem nemjöün gyorsan 40-50.... -
Lenne egy pár kérdésem,lehet hogy mind hülyeség de én nem nagyon vagyok otthon a témában:Láttam hogy a mininován a játék melett a seederek száma 19-ről 32-re emelkedett.Ez azt jelenti hogy gyorsabban jön le a játék?Ha igen akkor ugye nem kell újra elindítani a letöltést az elejétől hogy olyan sebességgel jöjjön. -
Ok köszi!Én is onnan szedem az echelon Brendnew & Wewbseed-est remélem nem lesz vele semmi gubanc. -
de legalább mindenki megértette ^^ -
fanatifo #35 uhhhh bocsi csak belassult a gépem -
fanatifo #34 nekem most jön le mininovárol még nemtok nyilatkozni!De én sok gamét töltöttem le torrentről és sose irt ki semmi hibát vagy nem kért jelszót! -
fanatifo #33 nekem most jön le mininovárol még nemtok nyilatkozni!De én sok gamét töltöttem le torrentről és sose irt ki semmi hibát vagy nem kért jelszót! -
fanatifo #32 nekem most jön le mininovárol még nemtok nyilatkozni!De én sok gamét töltöttem le torrentről és sose irt ki semmi hibát vagy nem kért jelszót! -
fanatifo #31 nekem most jön le mininovárol még nemtok nyilatkozni!De én sok gamét töltöttem le torrentről és sose irt ki semmi hibát vagy nem kért jelszót! -
fanatifo #30 nekem most jön le mininovárol még nemtok nyilatkozni!De én sok gamét töltöttem le torrentről és sose irt ki semmi hibát vagy nem kért jelszót! -
fanatifo #29 nekem most jön le mininovárol még nemtok nyilatkozni!De én sok gamét töltöttem le torrentről és sose irt ki semmi hibát vagy nem kért jelszót! -
Rogue galaxy.tol sokat vááárok... :-P Technikailag alltiolag nem lesz pite a gép...nagy látótáv, qrvagyors töltés... Nem tudom mikor jelenik meg... :-\ -
Valaki?
-
CSak azt tudom hogy október a gamespoton,de a gamezone-on meg 2007 januárja van írva -
fanatifo #25 Rogue Galaxy mikor jön? -
Ez az echelonos torrent már jó?Mert volt már olyan hogy egy játékot mikor leszedtem jelszót kért hozzá és nem tudtam kibontani:(Ezt akarom elkerülni.