Napola - A Führer elit csapata

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
"Ezen a fõszereplõk eléggé visszafogott alakításai sem lendítenek, de a nagyobb probléma az, hogy a viszonylag egyenes vonalvezetés ellenére is rengeteg problémán átsiklik a Napola, rengeteg mellékszálat, megnyitott történetkezdeményt és ziccert kihasználatlanul"

az SG ujra megmutatta pozitív képességeit cikkírásban, a gyõztesnek ezuton is gratulálunk <#eljen>

Vajon hány évesek lehetnek itt a cikkírók ? 😄
Nincs olyan cikk, ami hibátlan lenne 😄
Nem hiszem el, hogy olyan nagy erõfeszítés lenne néhányszor átnézni kiadás elõtt 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Apokrif
Én láttam a moziünnep alkalmával. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hitler inkább náci volt, fasiszta Mussolini volt.

Amúgy nagyon zsír film. Nézzétek!
Esrohnoil
Napolaj

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Csak kár hogy a cikk írója elég járatlan a témában. Na-ná, hogy Darwint eröltették a kis nácikra, ha egyszer az is egyik alap pillére volt Hitler fasizmusának, hiszen õ állította, hogy a német nép (szõke, kék szemû) az evolúciós lánc csúcsa, és hogy azért kell világhatalomra törniük. Mert õk jobbnak és okosabbaknak tartották magukat mindenki másnál.

&#8222;A világot akarjuk! Most rögtön!&#8221; Jim Morrison Béke veletek...

Meg Göbbels, meg Gõring, meg Himmler, meg... õk egyik sem volt árja még is toppon voltak.
Egyébként igazad van. Eleinte valóban nagyon megválogatták kit vesznek be az SS-be (a Hitlerjugendba nagyobb volt a lazaság a felvételt illetõen).
Amugy az oktatók, tanárok, katonai kiképzõk, orvosok, stb kevésbé szitálták meg mert a tudása miatt értékes volt. Csak ne legyen zsidó.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A cikkírónak: Ez a film pont nem a fronton/haláltáborokban történt kegyetlenkedésekre épül, azokból láttunk már eleget. A Napola az ideológiai átnevelés borzalmait mutatja be és ezt igen jól teszi. Nem egy akciófilm, nem tipikus háborús mozi. Ez teszi naggyá ezt a filmet, valamint a kiemelkedõ színészi és rendezõi alakítás.
agyhalál
Érdemes volt ezért regisztrálni, hülye gyerek?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Ezek alapján lehet hogy megnézem. Remélem egyszer végre nem a sablonos nácizós, mindez a múlt de ma már minden jó típusú filmrõl van szó.

én nem mondtam hogy hitler árja volt...én csak azt mondtam hogy a Németek elképzelték hogy milyen az árja,és csak azok voltak az igazi "uralkodó nép"...és mindig a szõke kék szemû emberek voltak a Német királyok...meg hitler😞

gyuri, tényleg 12 éves lehetsz, ahogy a nevedben van... hitler rohadtul árjának nézett ki ugye? nem nagyon. tudod, az árjákat egy kiemelkedõ fajnak tekintették, akik a MÚLTBAN a németek elõdei voltak... tanulj kicsit,aztán írogass

Cactus
Szerintem inkább nézd meg a filmet és utánna kommentáld.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

ahogy nézegetem a képeket észrevettem valamit: a harmadik képen,az orvos fickónak a fülcimpája oda van nõve a fejéhez,és az már nem árja,és az ilyen helyekre CSAK árják mehettek!😄😄(ha rosszul tudom,akkor javítsatok ki😄)

BiG G
végre végre végre 😄DD
mióta várom ezt a filmet hajjaj

pedig külhonban már egy ideje játszották is, nem értem miért ilyen lassan jutott el hozzánk 😞

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Bandee1987
megnéztem a filmet még jó 1-2 hónapja, nekem bejött

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Szerintem olvasd el a cikket is, ne csak a képeket nézegesd, és akkor megérted mi is akar lenni ez a film.
Broafka
ehm, most ezt nem nagyon értem, ez most botrány film akarna lenni?
sajnáljuk egy kicsikét a nácikat is? vagy most mi van?
így a képek alapján... kicsit...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...