Megmarad az ATI és a Radeon márkanév
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amííg nincs DDRIII, addig szerintem tuti marad a S939... Ha nem 800MHz-es DDRII-t veszel, akkor nem éri meg a 400MHz-es DDRI-hez képest, az viszont iszonyat drága!
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Az AMD hivatalos honlapjáról:
Q: Does AMD still plan to support socket 939-pin package parts? If so, for how long?
A: As a customer-centric company, we plan to support the socket 939-pin package parts as long as customer demand warrants it.
Q: Does AMD still plan to support socket 939-pin package parts? If so, for how long?
A: As a customer-centric company, we plan to support the socket 939-pin package parts as long as customer demand warrants it.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ne parázz, méég legalább 6 hónapig lessz.
höhöhöhöhö
939
höhöhöhöhö
939
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
úgy is megváltoztatják mint mindent idôvel 😉, de egyetértek hogy kb 1.5 évig nem kell sokat parázni miatta. Ha ki is jönne valami újabb ez alatt akkor se lenne a "megfizethetô" kategóriában.
Elôszeretettel várom én is az AMD újítását. <#kacsint>#kacsint>
Elôszeretettel várom én is az AMD újítását. <#kacsint>#kacsint>
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
AM2 marad még legalább 1,5 évig
És végre azok az irreális árak is alább buknak!
Tud valaki valamit arról hogy ugye marad az AM2-es foglalat! ugye?
Tud valaki valamit arról hogy ugye marad az AM2-es foglalat! ugye?
Ez tetszik, októberben 65nm es prockók.. Hajtá AMD, hajrá, jöjjön a Core 2 Duora a válasz!!!
Ruby kapott is egy "smack"-et tôlem amiért ilyen rendesek az AMD-sek 😊
Habár úgy is mind1 lett volna, ha AMD X2800XT-t kellett volna a közeljövôben vásárolnom akkor is megtettem volna, úgysem a "név" számít hanem ami "alatta" van.
Habár úgy is mind1 lett volna, ha AMD X2800XT-t kellett volna a közeljövôben vásárolnom akkor is megtettem volna, úgysem a "név" számít hanem ami "alatta" van.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Én azért örülök, hogy Ruby formás seggére nem tesznek rá 1 amd logót...😊