Valve honlap tele meglepetésekkel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
Én a 2 Continue után beírtam, egy "csúnya angol szót" (f**k), és tovább engedett.
hogyha beirod azt h valve akor is kilép
cakes dolog után még néhány kérdés,és utána finish , complete, de ugyanott kötöttem ki,mikor nem irtam be a caket ! szoval itt szerintem felesleges volt ez a kitalálos dolog ...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
volt egy hely ahol választ kellet adni,de alatta egy pillanatra egy torta jelent meg oda beirtam továbbjutottam 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Addig tök mind1 miker írsz be (írj csupa egyest)...
...csak gépelni kéne tudni, meg hogy hogy van angolul hogy hazugság 😊
The entered does not match your assigned.
Please REMAIN AT YOUR WORKSTATION until a Computer-Aided-Enrichment Crisis Team arrives.
Beirtam a lehetö összes parancsot,usertöl kezdve az ipig,stb,szám név,betû,de semmi...
Viszont még lehet valamit bele irni,beirtam az elvileg állitott passot a thecakeisale,de semmi ... valamit ötlet ? 😊
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Ezzel továbbenged, most valami biztonsági kamerát skubizok 😊
Egyébként az egész valószínûleg a Portal reklámja, mivel fel fog tûnni benne egy új szereplõ a HL2 univerzumából, és lehet hogy ehhez csinálnak nekünk kedvet. Ez az egész valószínûleg a Portal-os tesztlétesítmény felvételije.
Ez is csak egy beteg flash programozó ötlete. Felesleges negyedóra volt...
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
bizonyos betûk villognak, de semmit nem tudtam kezdeni velül se katt se semmi.
az "input" renszer is hibás mert akármelyik string-es résznég elfogad null srtinget is, a "nemek"-nél bármit (holott csak 2 van elméletileg)
az enter lenyomásával lehet "gyorsítani" a szöveg kiírást.
hmmmm, nemtudom mennyire biztos hogy a valve tól származik a link, az oldalukon semmi hasonlót nem találtam (azon felül nem lennének ilyen szarvas hibák a kódban 😊, a legjobb tippem hogy valaki az SG gárdából vagy egy közeli haverjuk dobta össze a flash-t és itt prómózza 😊
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
"és SZIVAT !!!!"
nem szivat mert így is úgy is azt kérdezi meg, inkább fárasztó igazából <#szomoru2>#szomoru2>
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
vagy ha elég okosak kitalálják ugyis egyszer...A betütipus a honlapon elég pocsék volt ... Nehezen olvashato,de elbirtam legalább ...
Ami mégjobban zavart, az az, hogy az "s" nagyon hasonlít az "a" betûre és ahol nem állt egymás mellett a két betû, azonnal összekeverte piciny agyam, és hülyeséget olvastam. Folyton vissza kellett nézni. grrr
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Aki használt DOS-t,és vágja a használatát,parancsok,stb,annak ez egy csecsemökönnyü dolog volt,VISZONT aki még nem használt DOS-t,és nem ismeri a parancsot,annak nehéz volt,inkább nekik készült .
<<A rendszer ugyanúgy mûködik, mint a DOS és ha ügyesek vagyunk, akkor nagyon sok titkot megfejthetünk. Nem árulunk el semmit, mert akkor elmaradna a felfedezés öröme, viszont itt a fórumon szívesen látjuk, ha egymásnak segítve egyre beljebb hatoltok a rendszerben.>> ezzel mire akart utalni?
kilistáztam belépés után a tartalmat, elindítottam a progit, van egy 50 kérdéses pstichoteszt aminek az 50. kérdésére nem lehet válaszolni mert átverés már a legeleje is (amikor az azonosítodat adja meg). Ezenkívül mást nem lehet csinálni. Akkor meg? Hmmm?
user
username: mind1
pass: portal
B:\> apply
continue
continue
és értelemszerüen kitöltöd a kérdéseket.
aztán a végénél exit.
Enjoy !
20-as kérdésnél járok (mivel hogy ez valami pszichoanalizáló izé) és SZIVAT !!!!
megkérdezi mi a kedvenc színem, van rengeteg választás. 5-6 kérdéssel késõbb megint megkérdezi mi a kedvenc színem, persze egyik szín sem szerepel az elõzõek között, kénytelen vagy mást bejelölni, erre megkérdi, hogy zavaró érzés-e hogy hazudtam a kedvenc színemrõl... aargh <#mf1>#mf1>
amúgy ha beléptél és nem vágod a DOS-t (öreg hiba :p) akkor DIR és futtasd a progit
lekaptam a honlap forrását flashben,csak majd ezt azt kell vele csinálni,a flashben bennevannak a parancsok 😊
utána kéri a passwordöt, de arra nem jöttem rá
(talán valamelyik HL kézikönyvében lenne? de az én verziómhoz nincs is kézikönyv, csak egy papír az irányítással és infókkal)
És kér 1 felhasználónevet+ 1 kódot!
legalább azt mondjátok el itt a fórumba, hogy mi alapján lehet kitalálni a passwordot
TommoT
De csak tipp 😊
Ti már rájöttetek?
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Asus Commando - E6600 - 4GB DDR2 Kingston HyperX 1066 - HD 4870
A halál csupán a kezdet...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.