Valve honlap tele meglepetésekkel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én olvasni senem

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

dzsuvajoe
en irni se tok

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Csak szólok, hogy még angol tudás sem kell hozzá! Sõt még DOS-os ismeretek sem nagyon.
Én a 2 Continue után beírtam, egy "csúnya angol szót" (f**k), és tovább engedett.
lol van mé pár érdekes dolog pl.
hogyha beirod azt h valve akor is kilép

Doomista
aham.végeztem.
cakes dolog után még néhány kérdés,és utána finish , complete, de ugyanott kötöttem ki,mikor nem irtam be a caket ! szoval itt szerintem felesleges volt ez a kitalálos dolog ...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
nah sikeült😊
volt egy hely ahol választ kellet adni,de alatta egy pillanatra egy torta jelent meg oda beirtam továbbjutottam 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Amikor a végére érsz, a legutolsó kérdésnél (UID)írd be: 'THECAKEISALIE' +Enter.
Addig tök mind1 miker írsz be (írj csupa egyest)...

Doomista
beirtam az összes hazugság szot angolul de semmi .

'A süti egy hazugság'

...csak gépelni kéne tudni, meg hogy hogy van angolul hogy hazugság 😊

Doomista
Most ott vagyok ahol ezt irja ki;

The entered does not match your assigned.
Please REMAIN AT YOUR WORKSTATION until a Computer-Aided-Enrichment Crisis Team arrives.

Beirtam a lehetö összes parancsot,usertöl kezdve az ipig,stb,szám név,betû,de semmi...
Viszont még lehet valamit bele irni,beirtam az elvileg állitott passot a thecakeisale,de semmi ... valamit ötlet ? 😊

icewolf
Szerintem jópofa, az elsõ értelmes próbálkozás amit flashben én láttam. Szórakoztató, ötletes, és még némi tudást is ad azáltal, hogy utánajársz a kérdéseknek.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Bezony, a végén a kód: thecakeisalie
Ezzel továbbenged, most valami biztonsági kamerát skubizok 😊

Összeírtam a villogó betûket és azt adják ki, hogy 'the cake is a lie', de jó lenne ha más is ellenõrizné. Plusz a 47. kérdés környékén alul felvillan valamilyen ASCII art.

Egyébként az egész valószínûleg a Portal reklámja, mivel fel fog tûnni benne egy új szereplõ a HL2 univerzumából, és lehet hogy ehhez csinálnak nekünk kedvet. Ez az egész valószínûleg a Portal-os tesztlétesítmény felvételije.

na de hogy kell kezdeni mert mikor beírom hogy help akkor valami handbookot akar hogy megnézzek???????segítség

koschwarz
ez egy fasság<#ticking>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

hát az elején megjelenõ kódról csak annyit, hogy folyamatosan változik... a mocskok 😊. próbáltam leírni magamnak (txt-be begépelni), és egy pillanatra megzavartak. amikor visszanéztem az a karaktersorozat ahol éppen jártam már sehol sem volt. nagyon cseles 😊
na ja, a kódot tényleg hiába jegyzed fel.
Ez is csak egy beteg flash programozó ötlete. Felesleges negyedóra volt...

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

amúgy nem elõkészület a portalhoz?? .)

Tegyük hozzá hogy flashben van

icewolf
lol

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

psishock
tapasztaltam még néha egy pillanatra meg-meg jelenô ASCII grafikákat (emberi test)

bizonyos betûk villognak, de semmit nem tudtam kezdeni velül se katt se semmi.

az "input" renszer is hibás mert akármelyik string-es résznég elfogad null srtinget is, a "nemek"-nél bármit (holott csak 2 van elméletileg)

az enter lenyomásával lehet "gyorsítani" a szöveg kiírást.

hmmmm, nemtudom mennyire biztos hogy a valve tól származik a link, az oldalukon semmi hasonlót nem találtam (azon felül nem lennének ilyen szarvas hibák a kódban 😊, a legjobb tippem hogy valaki az SG gárdából vagy egy közeli haverjuk dobta össze a flash-t és itt prómózza 😊

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

psishock
mivel multitask világban élünk, ha nem is lehet copy/paste-elni a kódunkat akkor is ott a MSpaint és a print screen. Sajnos a progi elég gagyi mert pontosan bepötyögtem a lemásolt kódot az 50. kérdésnél, de akkor is azt írta ki, hogy "hibás, és már jönnek is a verôlegények, és várjam meg ôket". Többször is próbáltam, úgyhogy a hibalehetôség eleve kizárva. A kód van így megírva, gondolom jól meg kellett volna ilyednem a végén, és utánna amikor rájövök hogy átverés akor nevetve és fejet csóválva megnyugodnom.

"és SZIVAT !!!!"
nem szivat mert így is úgy is azt kérdezi meg, inkább fárasztó igazából <#szomoru2>

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

Doomista
a teljesen kezdöknek kell kis dos tudás,vagyis aki agyilag azt sem tudja hogy hány éves,ara ráfér a google - > dos parancsok cimü rovatunk ...
vagy ha elég okosak kitalálják ugyis egyszer...A betütipus a honlapon elég pocsék volt ... Nehezen olvashato,de elbirtam legalább ...

Egy EXE-t elindítani nem túl bonyolult. OK, egy DIR már keményebb lehet, de ennyi volt a DOS. Az elõtt inkább valami Novell-szerû izé, utána pedig az a teszt az exe volt. Szóval ennyit arról, hogy DOS tudás kell.
Ami mégjobban zavart, az az, hogy az "s" nagyon hasonlít az "a" betûre és ahol nem állt egymás mellett a két betû, azonnal összekeverte piciny agyam, és hülyeséget olvastam. Folyton vissza kellett nézni. grrr

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

hát ez tényleg nehéz volt!én még sohaabüdös életben nem használtam dost!

Doomista
Csak arra akart felhívni evvel a szöveggel mindenkit,hogy mindenki probálja ki,és ne haladjno el mellette.Szerintem ennyi,szép gesszus.
Aki használt DOS-t,és vágja a használatát,parancsok,stb,annak ez egy csecsemökönnyü dolog volt,VISZONT aki még nem használt DOS-t,és nem ismeri a parancsot,annak nehéz volt,inkább nekik készült .

Németh Szabolcstól a cikk szerzõjétõl kérdem, hogy
<<A rendszer ugyanúgy mûködik, mint a DOS és ha ügyesek vagyunk, akkor nagyon sok titkot megfejthetünk. Nem árulunk el semmit, mert akkor elmaradna a felfedezés öröme, viszont itt a fórumon szívesen látjuk, ha egymásnak segítve egyre beljebb hatoltok a rendszerben.>> ezzel mire akart utalni?
kilistáztam belépés után a tartalmat, elindítottam a progit, van egy 50 kérdéses pstichoteszt aminek az 50. kérdésére nem lehet válaszolni mert átverés már a legeleje is (amikor az azonosítodat adja meg). Ezenkívül mást nem lehet csinálni. Akkor meg? Hmmm?
Doomista
Így megy ez:
user
username: mind1
pass: portal
B:\> apply
continue
continue
és értelemszerüen kitöltöd a kérdéseket.
aztán a végénél exit.

Enjoy !

Doomista
én már végigvittem,nagy nulla volt az egész,kicsike dos tudás kellet és angol tudás...

ezt a szivatást 😊
20-as kérdésnél járok (mivel hogy ez valami pszichoanalizáló izé) és SZIVAT !!!!

megkérdezi mi a kedvenc színem, van rengeteg választás. 5-6 kérdéssel késõbb megint megkérdezi mi a kedvenc színem, persze egyik szín sem szerepel az elõzõek között, kénytelen vagy mást bejelölni, erre megkérdi, hogy zavaró érzés-e hogy hazudtam a kedvenc színemrõl... aargh <#mf1>

amúgy ha beléptél és nem vágod a DOS-t (öreg hiba :p) akkor DIR és futtasd a progit
Doomista
hát erre valo a flash kód visszafejtés ...
lekaptam a honlap forrását flashben,csak majd ezt azt kell vele csinálni,a flashben bennevannak a parancsok 😊

pass: PORTAL

loginnak bármit elfogad.. pass kéne :S
LOGIN - GORDON

utána kéri a passwordöt, de arra nem jöttem rá

(talán valamelyik HL kézikönyvében lenne? de az én verziómhoz nincs is kézikönyv, csak egy papír az irányítással és infókkal)

A USER vagy a LOGIN parancsra kéri a felhasználóvet és a hozzá tartozó jelszót.
Én beirtam hogy User!!
És kér 1 felhasználónevet+ 1 kódot!
az sgnek látom sikerült legalább belépni 😊
legalább azt mondjátok el itt a fórumba, hogy mi alapján lehet kitalálni a passwordot

TommoT

ha beírod a HELP-et, azt írja ki a végén, hogy ha be akarsz lépni, hivatkozz a USER HANDBOOK-re, a Felhasználói Kézikönyvre. Esetleg ez lehet a felh.név - jelszó párosítás: USER HANDBOOK. Valamilyen sorrendben.
De csak tipp 😊
hú. el lehet vele szórakozni!! még be se tudtam lépni 😄
Mi a név és a kód a belépéshez?
Ti már rájöttetek?
Jó kis honlap, elszorakozom vele egy ideig😄. Aki még nemtudná a cimet annak itt a link: http://www.aperturescience.com/

engem is érdekelne, hogy mi annak a dos-os oldalnak a címe!
Rapid81
Akkor mi is az oldal címe, mert keresõkben is tököltem vele pár kört, és semmi DOS-os weblapot nem találtam. Talán álmodott a cikkíró? Szerintem igen, véletlenül a régi 386-osához ült le az Internetes gépe helyett!!! <#banplz>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

???<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

Asus Commando - E6600 - 4GB DDR2 Kingston HyperX 1066 - HD 4870

Fenrir
Ez a Valve hivatalos honlapja, de ez tök webes felület. Milyen DOS-ról beszél ez?

A halál csupán a kezdet...

Tinman
Mirõl beszéltek SG? Semmi ilyesmit nem találtam én sem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ja milyen DOS felületû oldal??? <#wilting><#fejvakaras><#confused>

BiG G
na ja és hol a link hozzá? mert a kapcsolódó linkek alatt semmiféle DOS-os oldal nem jön be...

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux